پاستیل های بنفش پاستیل های بنفش صالحه ترابی نوا 3.7 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 20 خواهم خواند 4 ناشر نگاه آشنا شابک 9786227701326 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب پاستیل های بنفش، مترجم صالحه ترابی نوا. لیستهای مرتبط به پاستیل های بنفش حانیه کتابخانه کوچک من:)) 🍂 ☕️ 30 کتاب البته دو سه تا از کتاب هام رو نتونستم وارد لیست کنم.. 0 8 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین "چشم قهوه ای" 1403/5/5 داستان قشنگی داشت! ولی بعضی از قسمت هاش رو نمیفهمیدم... خلاصه که کتاب جالبی بود کتاب های بهتری هستن که قابلیت معروف شدن رو دارن ولی خب بعضی اوقات بهشون توجه نمیشه و در آخر که : میشد به جای این کتاب،یه کتاب با ارزش تر دیده میشد. 0 2 Artemis 1402/11/13 کتاب خوب و قشنگی بود فانتزی و دلنشین . یه ستاره کم دادم چون یه کوچولو داستانش تم غم توش بود و واقعا قلبم همراه ناراحتیای شخصیت اصلی فشرده میشد.. خیلی زیبا بود داستان روان بیان شده بود کرنشا رو من خیلی دوسداشتم منو یاد فیلم (گربه کلاه به سر )مینداخت ... . خوشحالم که در اخر روابط جکسون با خانوادش خوب شد^^ و شروع کردن به درک کردن همدیگه. 0 5 فرشته ذاکری 1403/4/2 شاید برای بچهها جالب باشه 0 0 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/7/12 یه بخش کوچیکی از یه زندگی و اتفاقاتش رو روایت می کرد با یه روند داستانی ملایم کتابی بود که اگه زودتر تصمیم به خوندنش می گرفتم شاید برام لذتبخش تر بود :) 0 2