نظرها (112)
1404/5/12
3.2k
1404/5/13
ممنون لاوین جان بابت پیشنهاد خوبت. کتاب سالی که از آسمان افتادیم چاپ سال ۱۳۹۹ به فهرست اضافه شد 🦊🌟
1404/5/13
سلام النا جان، ممنون از پیشنهاد خوبت کتابهای مختلفی با عنوان کتابخانه ارواح وجود دارن، اسم نویسنده و ناشر رو هم بهمون بگو لطفا
1404/5/15
ممنون النا جان. کتاب کتابخانه ارواح از نشر محراب دانش چاپ ۱۴۰۱ به فهرست اضافه میشه @elenafarhang
1404/5/13
سلام روزتون بخیر باشه: بیرون ذهن من نویسنده: شارون ام درپیر دختری که اعماق دریا افتاد نویسنده:آکسی او تاج دوقلو ها نویسنده: کاترین دویل و کاترین وبر تاج نفرین شده(جلد دوم تاج دوقلو ها) نویسنده: کاترین دویل و کاترین وبر کتابخانه نیمه شب نویسنده: مت هیگ سفر به انتهای دنیای نویسنده: جودی لین آندرسون خوب های بد بد های خوب نویسنده:سومان چینیانی سال های نشر رو نمیدونم ولی همشون عالین کتاب دیگه خواستید درخدمتم
1404/5/15
سلام مهدیس جان. ممنون از پیشنهادهای خوبت 😊 کتابهایی که سال چاپشون در بازه زمانی 97 تا 1401 باشه میتونن به فهرست اضافه بشن. بیرون ذهن من/ پیدایش، ۱۳۹۴ دختری که به اعماق دریا افتاد / قبلا در فهرست نامزدها قرار گرفته تاج دوقلوها / کتاب مجازی، ۱۴۰۲ تاج نفرینشده/ کتاب مجازی، ۱۴۰۲ سفر به انتهای دنیا / قبلا در فهرست نامزدها قرار گرفته خوبهای بد، بدهای خوب/ نشر پرتقال، ۱۳۹۶ کتابخانه نیمهشب رو نشرهای مختلفی چاپ کردهاند، لطفا نشر یا ترجمه مدنظرت رو بگو که بررسی بشه.
1404/5/15
سلام لطفا کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم و کتاب چشم اژدها رو به فهرست اضافه کنید. ممنون
1404/5/15
سلام کیمیا جان ممنون از پیشنهادهای خوبت 😊 کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم (۱۳۹۶) بخاطر سال چاپش متاسفانه نمیتونه به فهرست اضافه بشه کتاب چشم اژدها از چه نویسندهای منظورته؟
1404/5/15
روباه عزیز سلام جودی مودی ( آینده را پیش بینی می کند) مجموعه شکارچیان مجازی شاه دزد پیامک عوضی فعلا خوبم راز لمبرت پسرخاله وودرو مجموعه سه گانه صعود آواز فاخته گنجشک استخوانی یکی برای خانواده مورفی چراغ را خاموش کن مجموعه نارنیا رو هم اگر شرایط رو دارن به لیست پیشنهادی اضافه کنید
1404/5/17
سلام پروانه جان، ممنون از پیشنهادهای خوبت ☺️ کتابهایی که سال چاپشون 97 تا 1401 باشه میتونن به فهرست اضافه بشن. جودی آینده را پیشگویی میکند/سال 86 شکارچیان مجازی 1: چشم ذهن/سال 98 شکارچیان مجازی 2: قانون فکر/سال 99 شکارچیان مجازی 3: بازی زندگی/سال 99 شاهدزد/سال 89 پیامک عوضی/سال 94 فعلا خوبم/سال 95 راز لمبرت/سال98 پسرخاله وودرو/سال 91 سهگانه صعود/سال 94 آواز فاخته/ نشر پرتقال، ۱۴۰۰ گنجشک استخوانی/سال 97 / در فهرست پیشنهادی نوجوانان اومده یکی برای خانوادهی مورفی/سال 95 چراغ را خاموش کن/سال 96 مجموعه نارنیا از انتشارات قدیانی / سال ۸۷
1404/5/17
سلام کیمیا جان، ممنون از پیشنهاد خوبت 😊 پلنگ زخمی، چاپ سال ۱۴۰۰ به فهرست اضافه شد
1404/5/17
سلام النا جان، ممنون از پیشنهاد خوبت 😊 کارناوال شوم، چاپ سال ۹۷ به فهرست اضافه شد
1404/5/17
ببخشید کتاب ا(هنگی برای چهارشنبه ها )از فرهاد حسن زاده و همینطور (اسکار و خانم صورتی )و (سانی سونگ معروف می شود )هم میشه لطفاً اضافه کنید؟
1404/5/20
سلام sunrise عزیز، ممنون از پیشنهادهای خوبت آهنگی برای چهارشنبهها / چاپ سال ۷۷ اسکار و خانم صورتی / چاپ سال ۸۲ سانی سونگ معروف میشود / چاپ سال ۱۴۰۱ سومی به فهرست اضافه شد.
1404/5/18
سلام کتاب کتابخانه ی اقای لمونچلو یا روباهی به نام پکس قابل اضافه کردن هست به فهرست؟
1404/5/20
سلام ملینا جان، ممنون از پیشنهادهای خوبت اگر منظورت کتاب «فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو» و «روباهی به نام پکس» از نشر پرتقاله، هر دو کتاب چاپ سال ۹۵ هستن و نمیتونن به فهرست اضافه بشن
1404/5/18
سلام کتاب باغ. اسرار آمیز که نوشته فرانسیس برنت و ناشر آن انشارات پنجره است رو هم تو لیست قرار بدید
1404/5/20
سلام النا جان، ممنون از پیشنهاد خوبت این کتاب چاپ سال ۹۸ است. به فهرست اضافهاش میکنیم.
1404/5/18
سلام کتابهای پتش خوارگر آرمان آرین از نشر افق و سه گانه ی مه از کارلوس روییز زفون از نشر افق باهوش از نشر افق و شانس ضربدر هفت هم به لیستتون اضافه کنید
1404/5/20
سلام Liorn عزیز، ممنون از پیشنهادهای خوبت کتابهای چاپ سال ۹۷ تا ۱۴۰۱ میتونن به فهرست اضافه بشن. مجموعهی پتش خوارگر: ۱) حماسه، سرآغاز / چاپ سال ۹۴ ۲) مردی از تبار اژدها / چاپ سال ۹۵ ۳) بر بنیادهای هستی / چاپ سال ۹۶ ۴) از ژرفای تاریکی / چاپ سال ۹۹ ۵) حماسهی اندرون / چاپ سال ۱۴۰۰ سهگانهی مه: ۱) شاهزادهی مه / چاپ سال ۹۸ ۲) قصر نیمهشب / چاپ سال ۹۸ ۳) تماشاگر در سایه / چاپ سال ۹۸ باهوش / چاپ سال ۹۶ شانس ضربدر هفت / چاپ سال ۹۶
1404/5/24
ممنون لاوین جان مجموعه دامی مومیایی: ۱) طلسم موکاتاگارا / چاپ سال ۹۶ ۲) آرامگاه آخناتون / چاپ سال ۹۶ ۳) مجسمه نگهبان شاکابا / چاپ سال ۹۶ ۴) نقاب سوبک نفرو / چاپ سال ۹۶ ۵) الهه ی آسپ آرات / چاپ سال ۹۶ متاسفانه بخاطر سال چاپ نمیتونیم این مجموعه رو به فهرست اضافه کنیم.
1404/5/23
سلام من ابرتندر و پژواک نشر پرتقال رو ندیدم توی لیست. جلد ۲ و ۳ داس مرگ هستش و سال چاپ یکیش ۹۷ و اون یکی هم ۹۹ هست
روباه شنی
1404/5/12