یادداشت عالیه باقری.
1402/11/3
سالها بود تصمیم داشتم خواندن هریپاتر را شروع کنم و هربار به بهانهای آنرا عقب میانداختم. فصلهای اول و دوم و شاید سوم و چهارم کتاب که هنوز وارد فضای جادویی آن نشده بودم برایم جذابیتی نداشت. منطقی پیش میرفتم و با جملهی «خب که چی؟» تمام هیجان کتاب را از خودم دریغ میکردم. اما رفتهرفته چنان طلسمهای هاگوارتزی به دست و پا و چشمهایم پیچید که نتوانستم یکدقیقه کتاب را زمین بگذارم. دوفصل آخر کتاب دیگر اشکم داشت درمیآمد از اینکه نمیدانستم قرار است چه اتفاقی بیافتد. نمیدانم اما عجیب اینکتاب جذبم کرد. دلم میخواهد دیگر جلدهایش را هم هرچه سریعتر بخوانم.
1402/11/5
ترتیب کتابهای هری پاتر اینجوریه: هری پاتر و سنگ جادو» (یک جلد)، «حفره ی اسرار» (یک جلد)، «زندانی از آزکابان» (یک جلد)،» جام آتش »(دو جلد)،» محفل ققنوس» (سه جلد)، «شاهزاده ی دورگه» (دو جلد)، «یادگاران مرگ» (دو جلد). نمایشنامه ای هم با اسم «هری پاتر و فرزند نفرین شده» (یک جلد) بعد ها توسط خود نویسنده به این سری کتاب ها اضافه شده.
1402/11/6
من خودم اصلا نمیتونم با کتاب صوتی ارتباط بگیرم اما تعریف کتابصوتی هریپاتر رو هم خیلی شنیدم.
1402/11/6
بنظرم میاد دلیلش این باشه که اکثر فایلهایی که معمولا به دستمون رسیده کتاب صوتی به معنی واقعی نیستن. یعنی یکی که نه از دستور زبان چیزی سر در میاره نه از لحن و جنس صدای مناسب شخصیتها، نشسته تو اتاقش برای خودش کتاب خونده، رکوردر گوشیش رو هم روشن گذاشته ضبط کرده؛ بعد بدون ذرهای تدوین (حتی یه نویز گیری ساده از صوت)فایلها رو آپلود کرده؛ اسمش رو هم گذاشته کتاب صوتی! ولی خب چندتا مجموعه و استودیو هستن که از گویندههای حرفهای به علاوه تیم متخصص صدا و بطور کلی تولید محتوا، کمک میگیرن و محصول با کیفیت تولید میکنن. برای خود من که خیلی پیش اومده شنیدن کتاب صوتی ( درست درمونهاش) بعد یا قبل از خوندن خود متن، به فهم عمیقترم از کتاب کمک کنه. @aliehbaqeri
1402/11/6
ممکنه این هم یکی از دلایلش باشه. ولی خب ازنظر من تا وقتی میشه کتاب رو ورق زد و صفحه به صفحه خوند چرا کتاب صوتی؟ ولی خب میگم که، تعریف کتابصوتی هریپاتر رو هن زیاد شنیدم. @mahdibonyadi1996
سیدحسین موسوی
1402/11/5