یادداشتهای مهرآوه^^ (11) مهرآوه^^ 1403/6/18 شاهزاده خانومی در مترو محدثه گودرزنیا 3.8 8 من این رو نزدیک به سه چهار سال پیش تو کانون خوندم و چیز زیادی یادم نیست اما یادمه اون موقع ازش لذت بردم و دوستش داشتم. 0 1 مهرآوه^^ 1403/6/13 خیالت تخت! من بچه شرم! پیت جانسون 5.0 1 وقتی کوچکتر بودم خوندمش. کتابی بود که بعد شروع دلت نمیخواست ولش کنی:)) تغییر و تحول به بچه مثبت به یه بچه شر کلا برام چیز جالبی بود مخصوصا که من اصلا توی دنیای شور و شر نیستم. شخصیتپردازی خوبی داشت. 0 2 مهرآوه^^ 1403/6/13 فرمان یازدهم زهره عارفی 1.7 4 داستانی به شدت خسته کننده! بیشتر میخوندم تا زودتر تموم بشه! شخصیت اول داستان فردی بود که همهچیز در نظرش تکراری و خستهکننده بود و همین باعث مسخرگی داستان میشد. پایانی قابل حدس داشت؛ و در آخر هم به جای مناسبی نرسید. ایمان همهی شخصیتها به غیر از یهودی ضعیف بود. و اول دین برخی شخصیتها مشخص نمیشد. 0 3 مهرآوه^^ 1403/6/13 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 66 یکی از بهترین کتابهای طنز! با خواندنش به خواندن بقیه ی جلدهاش هم ترغیب شدم. داستانی داره که سادگی باعث جذابیتش شده. وجود گویش و لهجهی بجنوردی هم بهش جذابیت بیشتری داده. از جمله کتابهاییه که با خوندنش بلند بلند میخندی :)) 0 0 مهرآوه^^ 1403/6/12 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 34 یکی از بهترین کتابها برای فانتزیدوستها! اینکه نویسنده به جای ظاهر، به باطن توجه کرده خیلی خوبه و انداختن کسی که خوب به نظر میآمد در نوِرها و انداختن کسی که بد به نظر آمد در اِوِرها یک تضاد جالب بود که باعث قشنگی داستان میشد. 0 0 مهرآوه^^ 1403/6/12 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: معرفت شناسی، انسان شناسی، جهان شناسی، خداشناسی جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.6 7 به خوبی در مورد خداوند و ارتباط خدا با ما و اثبات وجود خدا رو توضیح داده. در مورد علم منطق هم کم در کتاب بحث نشده. برای کسایی که فلسفه رو دوست دارن کتاب خوبیه. 0 1 مهرآوه^^ 1403/5/23 زیارت آغاز عشق و بندگی محمدحسن وکیلی 4.7 3 خیلی بهتر از انتظارم بود. به خوبی فلسفهی زیارت و چگونگیش رو توضیح داده بود. 0 1 مهرآوه^^ 1403/4/23 تاریخ با طعم زغال اخته یوسف قوجق 4.8 3 یکی از بهترین کتابهای تاریخ معاصر به صورت خلاصه برای نوجوانانه؛ اینکه نویسنده در قالب داستان اون هم در مدرسه، تاریخ رو روایت میکنه برای من چیز جذابی بود. 0 0 مهرآوه^^ 1403/4/23 یک آدم بیست علی شعیبی 2.5 1 کودکانه بود 0 0 مهرآوه^^ 1403/4/23 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 146 یکی از کتابهای مورد علاقه ام! :)) توصیفها فوقالعاده؛ ترتیب داستان عالی، شخصیتپردازی خوب، و توضیحات کامل. درسهای اخلاقی، دینی و عرفانی بسیاری در کتاب بود. اما برخی از جاها کمی سخت توضیح داده شده بود و نامههای علما رو باید چندبار میخوندی تا متوجه بشی. 0 0 مهرآوه^^ 1403/4/19 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.4 49 پایان غیر منتظره داشت اما پروندههاش جوری بود که باید چند بار میخوندی تا متوجه بشی یکمی هم خشن بود. در کل پیشنهاد میشه 0 3