معرفی کتاب ناقوس ها به صدا در می آیند اثر ابراهیم حسن بیگی

3.9

1,019

9786009819911
1399/8/1

"ناقوس ها به صدا در می آیند" روایتی است جذاب از شخصیت بزرگواری به نام علی بن ابیطالب (ع) که قطره‌ای از دریای اندیشه، کلام و زندگی آن حضرت را در قالب یک قصه گنجانده و حتی به بررسی مولفه‌های سیاسی و معنوی شخصیت حضرت علی (ع) می‎ پردازد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به ناقوس ها به صدا در می آیند

نمایش همه

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به ناقوس ها به صدا در می آیند

نمایش همه

سلام.
کتاب در مورد مقابله های معاویه و مکر و حیله های عمر و عاص برای مقابله با امام علی علیه السلام است.
آقای حسن بیگی داستانی را روایت میکند که یک کشیش مسیحی(میخائیل ایوانف)  که امام علی (ع) را نمی شناسد، یک کتاب نفیس قدیمی را که به خط کوفی است همراه با یک رویای صادقه از حضرت مسیح (ع) به دست می آورد. آن کتاب که روایت گر وقایع تاریخی زمان معاویه ملعون است، باعث علاقه کشیش به امام میشود و مقدمه ای بر تحقیق های او برای شناخت شخصیت امام می شود.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

گاهی اوقات نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده شدن که اونقدری که باید بهشون توجه نمی‌کنیم و تا وقتی از دستشون ندیم قدرشونو نمیدونیم. یا مثلا کسی رو ببینیم که اون نعمت رو نداره و در حسرت داشتنش له‌له میزنه و به حال ما غبطه میخوره.
چه نعمتی بالاتر از ولایت امیرالمومنین علی بن ابی‌طالب علیه السلام؟
زمانی قدر این گوهر رو بیشتر میدونیم که کسایی که این آقا رو ندارن، بیان مدحش کنن.
کاری که این کتاب کرده دقیقا همینه. شما امیرالمومنین رو از زبان یه کشیش مسیحی که بدلیل اتفاقاتی سر راه شناخت امیرالمومنین قرار میگیره و کم‌کم راجع به شخصیت، منش و سیره حضرت اطلاعات جمع میکنه‌، می‌شناسید و اون وقته که ما به شیعه بودنمون افتخار می‌کنیم.

سر شب این کتاب شروع رو کردم که نهایتا ده دقیقه بخونم و برم سراغ کار بعدیم ولی خب انقدر داستان شیرین و دلچسب و قلم خوبی داشت، بدون توقف کتاب رو خوندم و تموم کردم.
به شما هم پیشنهاد میکنم خوندن این کتاب رو از دست ندید.

از نویسنده این کتاب هم بابت نگارش این داستان زیبا سپاسگزارم.

و درنهایت
شکر خدایی را که به ما علی (ع) داد.
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی بن ابی‌طالب علیه السلام

خوندن یه کتاب خاص، در مناسبتش بیشترین لذت و بهره‌وری رو داره؛
درک بهتری رو از اون روز و مناسبت بهمون میده که میتونه با اشک چشمات آمیخته بشه :)

برای منی که کتاب درمورد شخصیت و زندگی امام علی علیه السلام کم نخوندم، خوندن کتاب "ناقوس‌ها به صدا در می‌آیند" روز قبل از 13 رجب و تولد این امام یه هدیه است 🥹

رفرنس های کتاب جالب بودن و تونستم با کتاب های جدیدتری درمورد امیرالمؤمنین آشنا بشم، متوجه شدم جرج جرداقِ مسیحی یه کتاب داره به اسم "امام علی، صدای عدالت انسان" و چقدر مشتاق شدم برای خوندن این کتاب ❤️‍🔥

کتاب ناقوس‌ها به صدا درمی‌آید روایت یه کشیش مسیحی در روسیه است که عاشق کتاب های خطی و قدیمیه که یه کتاب خطی خیلی قدیمی بدستش میرسه

خوندن این کتاب سرآغاز آشنایی این کشیش با شخصیت علی علیه السلامه، موقع خوندن بخش هایی از این کتاب از سر ذوق دوست داشتم نجف می‌بودم و ضریح امام علی رو بغل میکردم و گاهی از جهالت مردم اون زمان و قدرنشناسی شون دوست داشتم گریه کنم ❤️‍🩹

هرقدر هم که درمورد امام علی کتاب بخونم، هرقدر تکراری.. بازم برام بی‌نهایت دوست داشتنین 🫀
سرگذشت این امام پر از علم، پر از عبرت، پر از محبت، غم و اشکه

شهریار بهتر توصیف کرد که گفت:
نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت
متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را؟ :)

بنظرم کتاب‌ هایی که درمورد شخصیت امیرالمؤمنین هستن رو باید جزو اولویت ها قرار داد و هرچند وقت یکبار خوند
بخونید و شیرینی شیعهٔ علی بودن رو در سینه حس کنید 🫠✨