آبنبات لیمویی
خواندهام
در این کتاب که ادامه کتابهای آبنبات هلدار، آبنبات پسته ای،آبنبات دارچینی و آبنبات نارگیلی است، محسن -شخصیت اصلی داستان- در روزگار کنونی تحصیلات خود را به پایان رسانده و میخواهد ازدواج کند، اما مشکلات گریبانش را میگیرند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به آبنبات لیمویی
1403/6/11
1403/3/21
1403/4/4
1403/3/11
پایان صدسال تنهایی! گویا آبنبات لیمویی، آخرین آبنباتی است که از دست محسن و کاچگیها و پرچنگیهایش میخوریم. یحتمل او بایستی بعد از ازدواج کاچگی خود را بگذارد کنار و عاقل شود. آبنبات لیمویی پایان صدسال تنهایی محسن بود که بالاخره مخاطبش اخیش گفت. لیمویی مانند نارگیلی جنبههای واقعی و چه بسا تلخی در داستان داشت که خواننده را به اطمینان میرساند که یک جای کار نویسنده میگوید این داستان کاملا واقعیست! همین شاید کمی ضدحال بود، البته شاید من فقط این حس را داشتم! محسن در دو آبنبات اخیر نه تنها اتفاقات و سن و سالش بیشتر و بزرگتر شده که بلکه بعضی شوخیهای و ادبیاتش هم متناسب با خود بزرگتر شده. نقطه قوت است از این جهت که نویسنده متناسب با فضای داستان ادبیاتش را صورت میدهد و البته محل توجه هست برای مربیان و والدینی که میخواهند عزیزانشان به یکبارگی تمام آبنباتها را بخوانند!! پایان صدسال تنهایی و وصال در کنار ختم بخیر شدن داستان، غم فراقی را برای مخاطب میآورد که ان شالله به زودی زود هم با لعبتکان و هم با ادامه آبنباتها، مهراد صدقی کاممان را شیرین کند! (طراحی تو ذوق زننده جلد را همه گفتهاند و نویسنده عذرخواهی کرده، امیدوارم نشر دیگر از این خوش سلیقگیها تکرار نکند! )
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/7/4
1403/3/3
مثل همیشه قلم آقای صدقی عالی و دوستداشتنی هست. تغییر تصاویر جلدها رو دوست نداشتم ولی خب سلیقهایه. قیمت این جلد هم خیلی یوهو فضایی شده بود که دیگه چاره نبود. دوست نداشتم داستان اینجا تموم بشه و بهنظرم هنوز کتاب ظرفیت ادامه دادن رو داره ... یه نکتهای که فقط جا موند این بود که نفهمیدیم امین چرا افتاده بود زندان و دریا هم خیلی یوهویی جواب مثبت داد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.