یادداشتهای آسمان احمدی (61) آسمان احمدی 1403/7/25 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 16 بنظر به این کتاب اونقدر پرداخته شده که لازم به توضیح بیشتر داستان نباشه. یک اثر دیستوپیایی اما نه چندان قوی ( از لحاظ نتیجه) کتاب دو بعد داره : بعد اول یک روستایی که روی یک رودخانه بنا شده و رسم و رسومات و آدمهای عجیب و غریبش! و بعد دوم جنبههای روانشناختی و هدف نویسنده که محکومیت حکومتهای توتالیتر بوده! . کسانی که این کتاب رو خوندن دو دسته میشن! یا عاشقش هستن و شاهکار میخونن، با بی معنی و مفهوم و گنگ! باید گفت این کتاب چیزی میان اینهاست. - مخاطبش عام نیست و کسی که مطالعه توی زمینههای مربوط بهش - یا کتابهای دیستوپیایی دیگرـ نداشته ممکنه درک درستی از چیزی که نویسنده میخواد بگه نداشته باشه. - بعد از اون جنبه تبلیغاتی کتاب بود که کتاب رو بالا آورد و اونقدر پرداخت تا در ذهن همه یک اثر شاهکار و رده بالا حساب بشه. قطعا کسی که به این موضوعات علاقهمند هست سراغ این کتاب و امثالش میره اما کتاب سطح پایین تری نسبت به کتابهای مشهورتر داره. 0 31 آسمان احمدی 1403/7/19 کجا می روی؟ هنریک سینکیویچ 4.2 11 کجا میروی ؟ یک ماجرای عاشقانه در دل تاریخ روم در زمان زمامداری نرونِ ظالم و خونریز این کتاب داستان و ماجرایی به شدت جذابی داره و برعکس چیزی که فکر میکردم ابدا زبان سختی نداره و بسیار خوشخوان و روانِ، آنقدر جذاب و گیرا که گاهی اوقات حس نمیکردم در حال خواندن کتاب هستم بلکه خودم را در ان زمان و اتفاقات میدیدم. 0 6 آسمان احمدی 1403/5/14 یومی و نقاش کابوس 4.2 2 نمیدانم؛ به کتابِ عالی امتیاز بدهم یا ترجمهی بد؟؟!! آنجا به خواندن کتاب ترغیب شدم که فهمیدم نویسنده از روی علاقه به انیمههای Your name و Weathering with you از آنها الهام گرفته و دنیا و فضای این کتاب را نوشته است، و چه هنرمندانه!! دنیاسازی و شخصیت پردازی که برندون سندرسون در آن استاد است (از روی تجربه خواندن مجموعه استورم لایت) در این کتاب هم مرا میخکوب کرد. البته که اگر ترجمه بهتر بود واقعا خواندنش را لذت بخش میکرد. پایان کتاب فوق العاده بود و برای اولین بار یک کتاب توانست اشک مرا دربیاورد (درواقع داشتم زجه میزدم) کتاب عکس داشت که خواندنش را خیلی لذت بخش میکرد ( چندان با کیفیت نبودند) البته که در تمام مدت اشکالات ترجمه و ویرایشی مدام جلوی چشمم رژه میرفتند و لذت خواندن را از من میگرفتند. درواقع آنجایی که رشته های اتصال جذابیت کتاب، من را در برمیگرفت، ترجمه بد آنها را قیچی قیچی میکرد. این کتاب در آخرین روزهای نمایشگاه به چاپ و فروش رسید و از این کار عجلهای (و شاید غیرحرفهای) بیشتر انتظار نمیرفت. {کاش نشرها برای کتاب ارزش واقعی کتاب را قائل شوند، نه فقط آنهارا به عنوان منبع درآمد ببینند} . در آخر به کتاب امتیاز میدهم و یک روز مطمئنا به سراغ نسخه اصلی کتاب خواهم رفت تا لذت خواندنش را کامل بچشم. 2 8 آسمان احمدی 1403/5/14 ان یا ام؟ آگاتا کریستی 3.3 5 ماجرای این کتاب در زمان جنگ جهانی دوم و تقابل جاسوسان دو کشور انگستان و آلمان نازی است که جاسوس داستان ما باید با استتار در یک مهمانخانه جاسوس کشور دشمن را شناسایی کند. حقیقتا اگر میدانستم موضوع کتاب این است نمیخواندم، اما از خواندنش هم پشیمان نیستم! و اینکه چقدر جلد جدیدش بهتره(اگه این کامنت رو میخونید و میتونید ویرایش کنید🤕) 0 7 آسمان احمدی 1403/5/14 الهه انتقام آگاتا کریستی 3.8 4 خانم مارپل لقبی بود که وقتی نوجوان و کنجکاو بودم پدرم به من داده بود 😅البته که هیچوقت نمیدانستم چرا!! بزرگتر که شدم تازه فهمیدم خانم مارپل کیست. خلاصه که در این کتاب خانم مارپل دست به کار میشود و با دعوت دوستش که راز کشف نشدهای را کشف کند، راز از ماجرایی که هیچکس به درستی نمیداند چه اتفاقی افتاده. . اما خانم مارپل را دست کم نگیرید😅 . چهار امتیاز دادم شاید چون به نظرم کمی روند کتاب کند بود یا من زیاد میانش فاصله انداختم و داغی ماجرای کارآگاهی آن از بین رفت 0 7 آسمان احمدی 1403/5/14 ده بچه زنگی آگاتا کریستی 4.4 61 در تمام مدت خواندن این کتاب قلبم را در دهانم حس میکردم. ده بچه زنگی را نمایشگاه کتاب امسال تهیه کردم؛ بدون هیچ تصور و پیش زمینهای به غرفه نشر هرمس رفتم و به رسم هرسال خواستم تا جذاب ترین کتاب از مجموعه کاراگاهی را به من معرفی کنند و این کتاب که چاپ جدید بود را به من معرفی کردند و تهیه کردم. البته که مثل همیشه متحیر و شگفت زده شدم از پیچیدگی و غیر قابل حدس بودن. داستان یک مهمانی عجیب که هر لحظه عجیب و عجیب تر میشود و تمام ذهن درگیر پیدا کردن مضنون میگردد. . من کتابهای زیادی از آگاتاکریستی نخواندم(در برنامه ام هست که بخوانم) اما تا اینجا ده بچه زندگی را بسیاااااار دوست داشتم. 5 13 آسمان احمدی 1403/5/14 بادام وون پیونگ سون 3.9 189 ساده، روان، خوش خوان با موضوعی جالب توجه و قابل تامل. شاید برای نوجوانها و ترغیب به کتابخوانی یا زمانی که مدتی کتاب نخواندید با خواندن این کتاب ساده روی غلتک کتابخوانی بیوفتید انتخاب مناسبی باشد. 0 5 آسمان احمدی 1403/4/1 سال بلوا عباس معروفی 4.1 94 !!شما هم بوی خاک را حس کردید؟!! داستانی اصیل، عاشقانه، نمادین و هنرمندانه. کتابی که با آن زندگی خواهید کرد و خوشی و ناخوشی شخصیت را در عمق وجودتان حس میکنید. 0 11 آسمان احمدی 1403/4/1 بعد استیون کینگ 3.9 3 نوشتن یادداشت درباره این کتاب مساوی است با لو رفتن داستان و جذابیتهای این کتاب. اگر قصد خواندنش را دارید یادداشتها و نظرات را نادیده بگیرید و فقط بخوانید! آنوقت به گروه خوانندههای کتاب بعدا که نمیتوانند درباره کتاب حرفی بزنند خوش آمدید. . من نسخه نشر روزگار را خواندم ترجمه خانم چفلکی که قبل تر کتاب بیلی سامرز رو از همین مترجم خوندم بهم ثابت کرده بود که ترجمه خوبی هست. 2 6 آسمان احمدی 1403/4/1 استورم لایت؛ سخنان تابناک جلد 2 برندون سندرسون 4.8 2 صفحهآخر کتاب را که ورق زدم و همزمان که کتاب را بستم و گفتم تمامش کردم؛ حس کردم دختر گمشده در جهان کازمیر هستم. من از داستان سیراب نشدم و کتاب بعدی وجود نداشت تا بخوانم، گویا بعد از آن هیچ داستانی راضیام نمیکرد و هرچه کتاب میخواندم نصفه رها میکردم... حیف که اهل یادداشتها و حرفهای طولانی نیستم وگرنه درباره این کتاب چندبرابر حدمجاز یادداشت میتوان نوشت. آنچه مشخص است اثری فاخر در دنیای فانتزی است، که هرکه طرفدار این ژانر است و آن را نخوانده و خود را از این جهان و دنیای فوق العاده با قوانین و شخصیتهای هنرمندانه محروم کرده است. 2 9 آسمان احمدی 1403/4/1 سه گانه ی نیویورک پل استر 3.4 11 بعد از خواندن اولین داستان از این سهگانه فهمیدم این بدترین داستان برای شروع خواندن آثار پل استر بود!! (از نظر طرفداران این نویسنده)و همین باعث دلسردی از کتاب شد. از خواندنش پشیمان نیستم چون در حین خواندن از تک تک جملات آن لذت بردم چرا که مشخصا هرکدام با فکر و عمق نوشته شده بود. داستانها فوق العاده جذاب و معمایی بودند اما پایان آنها دلسرد کننده بود و حداقل مرا راضی نکرد، ولی همچنان امیدوار بودم داستانها به یکدیگر مرتبط باشند و گزه ذهنی مرا بازکنن و دلگرمم کنند اما زهی خیال باطل!😅 در کل که دوستش داشتم اما انگار آنطور که انتظارم را برآورده نکرد برایم دلسرد کننده شد و سی صفحه نهایی کتاب را رها کردم. 0 4 آسمان احمدی 1403/4/1 شکار و تاریکی ادوگاوا رانپو 3.7 33 بعد از خواندن مجموعه داستان کوتاه اتاق قرمز از همین نویسنده، ترغیب شدم تا کتابهای دیگرش را هم بخوانم و شکار و تاریکی کتابی که خودش را در کتابفروشی از میان کتابهای تازهی چیده نشده روی زمین به من نشان داد را برداشتم و با خودم به خانه آوردم و فردا صبح خواندمش؛یک نفس!! به گمانم داستانهای این نویسنده هرکدام دارای یک پلات توییست غافلگیرکننده است (بیشتر بخوانم تا مطمئن تر شوم) و این همانقدر که جذاب است میتواند برای خواننده قابل پیش بینی شود اما ادوگاوا رانپو با روشی ماهرانه آن را دور میزند و خواننده را به وجد میآورد 0 5 آسمان احمدی 1403/4/1 سالار مگس ها ویلیام گلدینگ 3.8 19 خلاصه و مفید بگویم سالار مگسها کتابیاست که هیچوقت فراموشش نخواهید کرد! شما با خواندن کتاب سالار مگسها با دو محتوا روبرو هستید. یک؛داستان پسر بچههای گمشده در جزیرهای گمنام و دوم لایه زیرین که نقد جوامع بشری و شامل نمادهایی که هرکدام داستان ها در بر دارند... و همین لایهدوم کتاب است که مغز انسان را به چالش میکشد تا به اندیشه درباره خود، جهان و تمدنش برسد. 6 23 آسمان احمدی 1403/3/18 تو کرولاین کپنس 3.4 13 هیچوقت به کسی پیشنهاد نمیکنم به جای خواندن کتاب فیلم آن را ببیند؛ اما درباره این کتاب نه!!! به میانهی کتاب که رسید رفتم سراغ سریال و تازه فهمیدم هیچ چیز از داستان را نفهمیدم!!😅😅 3 7 آسمان احمدی 1403/3/10 سوار بر گلوله استیون کینگ 3.8 5 وقتی از خستگی در کتابفروشی نشسته بودم و با بیحوصلگی به عطفهای رنگارنگ کتابها نگاه میکردم ناگهان کتابی کم حجم با نام استیون کینگ مثل ستارهای بین کتابهای دیگر درخشید، بدون تعلل آن را برداشتم و خواندم. و باید اقرار کنم !!فوق العاده بود!! داستان کوتاه ۹۴ صفحهای که یک نفس خوانده میشه و نفس رو در سینه حبس میکنه. 0 12 آسمان احمدی 1403/3/9 هر صبح می میریم سیداحمد بطحایی 2.8 18 آقاط بطحانی را از کتاب سی و ده و جلسه نقد آن میشناختم و آن شد که در نمایشگاه کتاب وقتی در غرفه نشر افق میچرخیدم کتابشان را بی هیچ پیش زمینهای بخرم. سوژه به شدت جذابی بود که با قلمی شیوا به جذابیت آن اضافه شده بود، طوری که تا به خودم آمدم صفحات میانی کتاب بودم اما گویا نویسنده از یکجایی به بعد خواننده را به حال خود رها کرد. شخصیت هایی که هدفشان از کارشان مشخص نیست و پروندهشان در ذهنم همچنان باز مانده، حالا که مدتی از خواندن کتاب گذشته به آن فکر می کنم میبینم چقدر ظاهر شخصیتها خوب در خاطرم مانده اما سرنوشتشان! خواسته و هدفشان هیچ معلوم نیست. 0 5 آسمان احمدی 1403/3/1 اتاق قرمز ادوگاوا رانپو 3.8 26 چرا این کتاب را گرفتم؟؟؟ نظرات راجع به کتاب کم و بیش در بهخوان به چشمم میخورد و همین شد که کتاب به چشمم آشنا آمد و آن را در غرفه نشر چترنگ، نمایشگاه کتاب تهیه کردم. کتابی که حتی دقیق نمیدانستم درباره چیست! .... در یک کلام: حیرت انگیز!!! کتاب اتاق قرمز مجموع شش داستان است، شش داستان جنایی و جنایتهایی که هرکدام از عمق دهشتناک روان( و یا روان دهشتناک!) انسان برآمده. ( به عقیده نویسنده خیر و شر هر دو در نهاد آدمیاست) ... بنظرم هرکدام از داستان ها یکی از دیگری جذاب تر بود اما داستانب که قلب را در سینهام ایستاند: داستان صندلی انسانی بود. .... در آخر باید سوال اول نوشته را از خودم بپرسم چرا این کتاب را گرفتم وقتی مجذوب ژانر معمایی-جنایی و قلم نویسنده شدم و حالا باید کتابهای دیگرش را هم بگیرم و بخوانم!😁 10 21 آسمان احمدی 1403/2/2 یاد او کالین هوور 3.9 55 !!باورم نمیشود!! من با این کتاب اشک ریختم.!! این کتاب را برای استراحت میان یک مجموعهی فانتزی (استورم لایت) انتخاب کردم که بخوانم تا کمی با آن به خودم استراحت بدهم و بعد سراغ ادامهی مجموعه بروم. داستان جالبی داره ، اما از همان ابتدا قابل حدس هست و جایی شمارا شگفت زده نمیکند، اما روند خواندن داستان بسیار لذت بخشه. . گرچه این نامه نگاری ها رو توی کتابهای دیگه کالین هوور هم میبینیم و شاید خسته کننده بشه اما تقریبا میشه گفت سبک نوشتاری نویسنده به این شکلِ. نویسنده ماجرای جالبی نوشته که احساسات خواننده رو درگیر میکنه، اما گویی از پس شخصیت پردازی خوب برنیامده و همگی تقریبا شبیه به هم هستند و شبیه به هم حرف میزنند.(حتی بچهی ۵ساله!) برای من به عنوان رمانی که برای استراحت بخوانم خوب بود اما اینطور نیست که به فرد کتابخوانی پیشنهاد بدهم تا بخواند. بنظرم برای شروع کتاب خوانی و انتخاب اولین رمان برای خواندن انتخاب خوبی میتونه باشه👌 _ساده، روان، خوشخوان،پر کشش_ 3 30 آسمان احمدی 1403/2/1 استورم لایت؛ طریق شاهان (سه قسمتی) جلد 1 برندون سندرسون 4.6 5 غیر ممکن است که طرفداران ژانر فانتزی برندون سندرسون را نشناسند ! مجموعه استورم لایت یک مجموعه طولانی رمان فانتزی_حماسی است که به معنای واقعی یک شاهکاره! . داستان با چندین شخصیت شروع میشه و ما با هرکدام از این شخصیت ها همراه میشیم و آرک شخصیتی را با او طی میکنیم که هرکدام به حدی جذابه که نمیتوان کتاب را زمین گذاشت. طراحی جهان و دنیا و قوانینش، سیستم جادو و خلق شخصیت ها به قدری حساب شده و بدون اشکال هست که خواننده را دچار حیرت و شگفتی میکند. _توصیه ای که دارم این هست که بنظرم اگر اولین بار هست که قصد دارید کتاب فانتزی بخونید از کتابهای ساده تر و کوتاه تر شروع کنید و کمی که چرختان به چرخش افتاد سراغ چنین مجموعههای عمیق و طولانی بروید_ 2 22 آسمان احمدی 1403/1/15 و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.1 58 آلزایمر و خاطرات در حال محو شدن اما تا همیشه ماندگار!! این داستان کوتاه و به شدت خوشخوان، به قدری فوق العادست که تمام احساسات خواننده رو درگیر خودش میکنه و ممکنه اشکتون رو دربیاره! 0 15