الهه انتقام عمومیداستان الهه انتقام آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر 3.8 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر هرمس شابک 9789643636111 تعداد صفحات 292 تاریخ انتشار 1397/3/19 توضیحات کتاب الهه انتقام، مترجم مجتبی عبدالله نژاد. ادبیات داستانی ماجراهای خانم مارپل داستان معمایی ادبیات انگلیس داستان تریلر دهه 1970 میلادی داستان جنایی لیستهای مرتبط به الهه انتقام 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 جنایی🕵🏻♂️امّا چه جنایی🤔 6 کتاب لازم نیست از طرفداران پروپاقرص رمانهای جنایی و معمایی باشید تا نام کارآگاه پوآرو و خانم مارپل به گوشتان خورده باشد. این شخصیتها از مشهورترین آفریدههای ذهن خلاق نویسندهی انگلیسی، آگاتا کریستی، بهشمار میروند. نام آگاتا کریستی که به او لقب «ملکهی جنایت» دادهاند. همهی ما برای یک بار که شده ، تمامی قسمت های مجموعه خانم مارپل و کارآگاه پوآرو را دیدیم یا فیلم سینمایی جدید که درست شدند. برای یک بار که شده حتماً باید ادبیات پلیسی و کارآگاهی بخوانیم تا اگر در زندگیمون به یک مشکلی برخورد کردیم کلاه کارآگاهی را به سر کنیم تا آنرا رفع و کشف کنیم. 0 1 ماه آسمان 🇵🇸 ملکه ی جنایت:آگاتا کریستی 31 کتاب ویرایش،با تشکر ازAmaryllis@ لیست تمام آثار آگاتا کریستی. جالبه بدونید خانم کریستی آثار عاشقانه هم نوشته که البته با نام مستعار چاپشون کرده... تعدادی را خودمخوندم که توضیح مختصری دارن بقیه را نخوندم و صرفا نام انگلیسی اثر و ترجمه ی فارسی اش را نوشتم.تعدادی هم داستان کوتاه هستند که باز هم قید شده.کریستی یک کتاب هم به نام دریاسالار شناور داره که با همکاری انجمن کاراگاهان نوشته. اثار عاشقانه کریستی با نام مری وستمکوت، که احتمالا ترجمه هم ازشون پیدا نکنید.چون چندان مورد توجه خوانندگان نبودن.. ۱.نان غول پیکر ۲.پرتره ی نا تمام ۳.غایب در بهار ۴.گل رز و درخت سرخدار ۵.دخترِ دختر ۶.زحمت اما صرفا برای عاشقان دنیای جنایت، ۱.ماجرای اسرا امیز در استایلز ۲.دشمن مخفی(دشمن پنهان) ۳.قتل در زمین گلف ۴.مردی در لباس قهوه ای ۵.راز دودکش ها(قضیه ی نامه های عاشقانه) ۶.قتل راجر اکروید،یکی از متفاوت ترین اثار کریستی. ۷.چهار بزرگ(چهارغول بزرگ) ۸.راز قطار آبی ۹.راز هفت ساعت ۱۰.قتل در خانه ی کشیش،اولین حضور خانم مارپل. ۱۱.راز سیتافورد ۱۲.خطر در خانه ی آخر ۱۳.لرد اجورد میمیرد ۱۴.قتل در قطار سریع و السیر شرق،بهترین اثری که تا به حال خوانده ام. ۱۵.چرا از اوانز نپرسیدند ۱۶.تراژدی در سه پرده ۱۷.مرگدر میان ابرها ۱۸. قتلهای A.B.C(قتل های الفبایی) ۱۹.قتل در بین النهرین ۲۰.ورق ها روی میز(شیطان به قتل میرسد) ۲۱.شاهد خاموش ۲۲.کریسمس پوآرو(جنایت در کریسمس) ۲۳.ملاقات با مرگ ۲۴.و آنگاه هیچکس نماند(ده بچه ی زنگی) ۲۵.سرو غمگین ۲۶.یک،دو،سگک کفش من(جنایت های میهن پرستانه) ۲۷.شیطان زیرآفتاب(شرارتی زیر آفتاب) ۲۸.ان یا ام؟ ۲۹.جسدی در کتابخانه ۳۰.پنج خوککوچک،بازخوانی یکجنایت قدیمی توسط هرکول پوآرو ۳۱.انگشت متحرک(دست پنهان) ۳۲.به سمت صفر(به طرف صفر) ۳۳.جنایت خفته،بازخوانی یک جنایت قدیمی با حضور خانم مارپل ۳۴.اعلام یک قتل ۳۵.گناه مضاعف«داستان کوتاه» ۳۶.مرگ در پایان میآید(و سرانجام مرگ) ۳۷.حفره(قتل در تعطیلات) ۳۸.سیانور درخشان(نوشابه با سیانور) ۳۹.سگ شکاری مرگ(شاهدی برای دادگاه) ۴۰.اقای کوئین مرموز«داستان کوتاه» ۴۱.آینه ی سرتاسر ترک برداشته ۴۲.فیل ها به یاد میآورند ۴۳.به بغداد آمدند ۴۴.موج سواری ۴۵.گربه ای در میان کبوتران(گرگ در لباس میش) ۴۶.مرگ بر روی نیل ۴۷.جیبی پر از چاودار ۴۸.مقصد نا معلوم ۴۹.در هتل برترام ۵۰.شب بی پایان ۵۱.حماقت مرد مرده(شکار قاتل) ۵۲.ماجرا های پارکر پاین(خانه ای در شیراز)«داستان کوتاه» شامل ۱۲ داستان کوتاه با حضور شخصیت پارکر پاین. ۵۳.تله موش«نمایشنامه» ۵۴.نخستین پرونده های پوارو«داستان کوتاه» ۵۵.مصیبت بیگناهی ۵۶.دختر سوم ۵۷.معمای کارائیب ۵۸.سوزش سر انگشتان ۵۹.سیزده معما«داستان کوتاه» ۶۰.خانه ی کج(خانه ی وارونه) ۶۱.مرگخانم مکگینتی ۶۲.پس از تشییع جنازه ۶۳.چشم بندی ۶۴.قتل در مجتمع مسکونی(جنایت در شب آتش بازی)«داستان کوتاه»،شامل سه داستان از پوآرو ۶۵.هیکوری دیکوری داک(قتل در خوابگاه دانشجویی) ۶۷.الهه ی انتقام ۶۸.پرده ۶۹.تحقیقات پوآور«داستان کوتاه» ۷۰.اسب رنگ پریده(مرکب مرگ) ۷۱.ساعت ها ۷۲.جشن هالووین ۷۳.مسافری به فرانکفورت ۷۴.پوستر سرنوشت(دروازه ی سرنوشت) ۷۵.قطار ۴:۵۰ پدینگتون ۷۶.شرکا در جنایت(شرکای جرم)«داستان کوتاه» ۷۷.رمز و راز لیسترودیل(اواز قو)«داستان کوتاه» ۷۸.مشکل در خلیج پولنسا«داستان کوتاه» ۷۹.روشنایی ماندگار«داستان کوتاه» ۸۰.دوازده خان هرکول«داستان کوتاه» ۸۱.ماجرای پودینگ کریسمس(رویا)«داستان کوتاه» ۸۲.سه موش کور«داستان کوتاه» ۸۳.راز رگاتا(راز مسابقه ی قایق رانی)«داستان کوتاه» ۸۴.پرونده اخر خانم مارپل«داستان کوتاه» ۸۵.قتل آسان است و پایان ضمیمه ی کتاب ها باشه برای بعد... 29 108 mahsa bgbn خانم مارپل 👵🏻🧩 (به ترتیب) 13 کتاب اینم از لیست کتابای میس گوگولی مارپل از نشر رنگی رنگیِ هرمس 🍋🧃🎨 22 26 یاسمن ادبیات بریتانیا 28 کتاب ... 0 5 یادداشتها محبوبترین جدید ترین 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1401/5/26 به نظرم بد نیست که آدم گاهی برای زنگ تفریح هم که شده ، آثار جنایی و معمایی هم بخونه و لذت حل معما و حدس زدن رو به خودش بچشونه. برای اینکار هم آگاتا کریستی بهترین گزینه ست. کتابی که از همون صفحات اول معما رو مطرح میکنه و در طول داستان هی بر ابهامات معما اضافه میکنه و میذاره شما با حدس هاتون پیش برید و آخر داستات هم یک رو دست جانانه بهتون میزنه و معما رو حل میکنه. داستان های پلیسی واقعا جذاب و خوندنی و سرگرم کننده ن. 0 11 آسمان احمدی 1403/5/14 خانم مارپل لقبی بود که وقتی نوجوان و کنجکاو بودم پدرم به من داده بود 😅البته که هیچوقت نمیدانستم چرا!! بزرگتر که شدم تازه فهمیدم خانم مارپل کیست. خلاصه که در این کتاب خانم مارپل دست به کار میشود و با دعوت دوستش که راز کشف نشدهای را کشف کند، راز از ماجرایی که هیچکس به درستی نمیداند چه اتفاقی افتاده. . اما خانم مارپل را دست کم نگیرید😅 . چهار امتیاز دادم شاید چون به نظرم کمی روند کتاب کند بود یا من زیاد میانش فاصله انداختم و داغی ماجرای کارآگاهی آن از بین رفت 0 7 نفیسه سادات موسوی 1402/1/12 انتخاب نشر هرمس برای خواندن از آگاتا کریستی بهترین انتخاب است. هم به خاطر ترجمه های خوب و هم قطع ایدئال کتاب برای این ژانر. الهه انتقام یکی از شگفتترین و به نوعی پیچیده ترین آثار آگاتا کریستی است. خانم مارپل در این کتاب با معما شروع نمی کند بلکه با جستجو برای کشف معما شروع میکند و تا نیمه های کتاب در حال یافتن چیزی است که باید در نیمه دوم آن را حل کند و همین به جذابیت کتاب افزوده است. در عین حال مخاطب هم با تمرکز و دقت بیشتری درداستان پیش می رود تا بتواند هرچه زودتر نشانه هایی را که منجر به کشف معمای مدنظر نویسنده می شود پیدا کند. گرچه مثل سایر آثار این نویسنده جنایتی اتفاق افتاده اما روند کشف و حل آن و فراز و فرودهایش تلخی اتفاق را میگیرد و بیشتر مخاطب از روند حل مساله لذت میبرد. 0 3 F SH 7 روز پیش فقط دو صفحهای که معما حل شد هیجان داشت؛ و بقیه داستان.. نمیشه گفت روند کندی داشت اما هیحانانگیز نبود. به هر حال در کل داستان جالبی بود و انگیزهٔ قاتل برای انجام دادن قتل، خیلی کثیف بود.. 0 0