نظرها (16)

سیزده معماماجراهای دوشیزه مارپل: راز مرگ خانم جونزقتل در خانه کشیش

ماشین زمان خانم مارپل 🔍👒

17 کتاب

✨️ هو النور ✨️ آگاتا کریستی رو از کجا شروع کنم؟ راه‌ها متفاوته، میتونید دست ببرید به سمت هر جلدی از ترجمه‌های هرمس که به نظرتون اسم یا عکس جالب‌تری داره، نظراتش مثبت‌تره و ... یا اینکه یک کارآگاه رو انتخاب کنید و به ترتیب یا به انتخاب ماجراهاش رو بخونید. حالا اگر انتخاب کارآگاه شما خانم ماراپله این لیست برای شماست 💫 طبق راهنمایی‌های علامه گوگل خانم مارپل ۱۲ رمان و ۲۰ داستان کوتاه داره. کلوپ سه‌شنبه‌ها یا راز مرگ خانم جونز اولین ورود خانم مارپل به جهان ادبیاته؛ که به همراه ۱۲ داستان کوتاه دیگه در کتاب‌های سیزده معما و راز مرگ خانم جونز منتشر شدن. این دو کتاب مثل همدیگه هستن، انتخاب ترجمه با خودتونه. این قدم اوله. 1️⃣ قدم دوم، ۱۲ کتاب بعدی هستند، رمان‌ها که اینجا به ترتیب انتشار آورده شدند.2️⃣ حالا برای قدم سوم میتونید حماقت گرینشاو رو مطالعه کنید، بقیه‌ی داستان کوتاه‌ها. 3️⃣ سوال: برای قدم سوم آیا هرمس اون ۷داستان کوتاه دیگه رو ترجمه نکرده؟ احتمالا کرده اما حداقل من کتابی که درش منسجم منتشر شده باشند رو پیدا نکردم ولی مثلا یکیشون در کتاب رویاست، توی گماه مضاعف ازشون هست و... 🟡 کتاب رویا شامل داستان‌های کوتاهی از کارآگاه‌های مختلف آگاتا کریستیه که همگی حال و هوای کریسمس دارند. 🟡 برای قدم سوم میتونید ویدا رو به عنوان یک منبع منسجم انتخاب یا در کتاب‌های هرمس ماجراجویی کنید 💫 🟡 اگر دوست داشته باشید احتمالا میتونید جای قدم دو و سه رو هم عوض کنید، مثلا اول همه‌ی داستان‌های کوتاه رو بخونید و بعد برید سراغ رمان‌ها، یا حتی در خلال همدیگه مطالعشون کنید اما اولین قدمتون خوبه همون اولین ورود خانم مارپل باشه، همون داستان کوتاه اولی. پ.ن: شما از خانم مارپل خوندید؟ از بین جلدهای این مجموعه کدوم‌ها رو بیشتر پیشنهاد میدید؟ از کدوم ترجمه‌ها راضی‌تر بودید؟

9.1k

1404/4/22

برخی از کتاب‌های آگاتا کریستی متاسفانه توسط نشر هرمس تجدید چاپ نشده اند
شما میدونید از کجا میتونیم تهیه کنیم؟

آره بعضیاشون دیر به دیر تجدید چاپ میشه، منم یک مدت دنبال ده بچه زنگی بودم پیداش نمیکردم الان دیدم دوباره موجود شده. ولی پتانسیل کتابفروشی‌ها به خصوص اون‌هایی که شاید کمتر مشتری داشته باشند رو فراموش نکنید💫

1404/4/22

درسته ممنونم
@Farjaneh

چه لیست خفن و خوبی
باز هم از این لیست ها بزار
ما رو کتابهای  نویسنده های دیگه مطلع کن
دمت گرم😉😁🙏🏻

خوشحالم که دوستشون داشتی 😍💛
اتفاقا دیروز داشتم برای یک نفر خاطره‌ی اون روزی که سر کلاس، تاریخ مستطاب آمریکا دادی خوندم رو تعریف میکردم 😄😁

1404/4/24

ممنون بابت لیست خوبت از خانوم مارپل🌱
مشتاق‌تر شدم که آثار آگاتا کریستی رو بخونم.

امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید ✨️ :)

1404/4/25

متشکرم💚
@Farjaneh

چه لیست خوبی ✨
از این لیست قتل در خانه کشیش رو خوندم و به نظرم خیلی خوب بود
البته کتاب گناه مضاعف هم خوندم که شامل چند داستان کوتاه بود.

ممنون که نوشتید 😍💛
چقدر خوب که گناه مضاعف رو خوندید، خاطرتون هست که کدوم داستان‌ها مربوط به خانم مارپل بودند؟ شنیدم ۲ تا از داستان کوتاه‌ها اونجان اما چون خودم نخوندم اسم‌هاشون رو نمیدونم

لیست خوبی بود، خدا قوت بابتش!
شخصاً عاشق اون داستان هایی از خانم مارپل هستم که خانم بانتری هم حضور داره!😄

خداروشکر که دوستش داشتید 💛
خاطرتون هست کدوم کتاب‌ها بودن؟ 😍

سیزده معما، جسدی در کتابخانه و آینه ترک برداشت.

ممنونم 😍💛

حنا

حنا

1404/4/30

سلام
اگه نخوایم همشو بخونیم و به خوشگل تراش اکتفا کنیم کدومارو پیشنهاد میکنین😅؟ بهم متصل که نیستن میشه به ترتیب نخوند؟

سلام من مجموعه رو کامل نخوندم برای همین احتمالا فرد مناسبی برای پاسخ به این سوال نباشم، به نظرم از نظرات پای هر کتاب کمک بگیرید 💛
بله متصل نیستند، هم میتونید به ترتیب و هم دل به خوه بخونید ^^