نظرها (0)

سیزده معماماجراهای دوشیزه مارپل: راز مرگ خانم جونزقتل در خانه کشیش

ماشین زمان خانم مارپل 🔍👒

17 کتاب

✨️ هو النور ✨️ آگاتا کریستی رو از کجا شروع کنم؟ راه‌ها متفاوته، میتونید دست ببرید به سمت هر جلدی از ترجمه‌های هرمس که به نظرتون اسم یا عکس جالب‌تری داره، نظراتش مثبت‌تره و ... یا اینکه یک کارآگاه رو انتخاب کنید و به ترتیب یا به انتخاب ماجراهاش رو بخونید. حالا اگر انتخاب کارآگاه شما خانم ماراپله این لیست برای شماست 💫 طبق راهنمایی‌های علامه گوگل خانم مارپل ۱۲ رمان و ۲۰ داستان کوتاه داره. کلوپ سه‌شنبه‌ها یا راز مرگ خانم جونز اولین ورود خانم مارپل به جهان ادبیاته؛ که به همراه ۱۲ داستان کوتاه دیگه در کتاب‌های سیزده معما و راز مرگ خانم جونز منتشر شدن. این دو کتاب مثل همدیگه هستن، انتخاب ترجمه با خودتونه. این قدم اوله. 1️⃣ قدم دوم، ۱۲ کتاب بعدی هستند، رمان‌ها که اینجا به ترتیب انتشار آورده شدند.2️⃣ حالا برای قدم سوم میتونید حماقت گرینشاو رو مطالعه کنید، بقیه‌ی داستان کوتاه‌ها. 3️⃣ سوال: برای قدم سوم آیا هرمس اون ۷داستان کوتاه دیگه رو ترجمه نکرده؟ احتمالا کرده اما حداقل من کتابی که درش منسجم منتشر شده باشند رو پیدا نکردم ولی مثلا یکیشون در کتاب رویاست، توی گماه مضاعف ازشون هست و... 🟡 کتاب رویا شامل داستان‌های کوتاهی از کارآگاه‌های مختلف آگاتا کریستیه که همگی حال و هوای کریسمس دارند. 🟡 برای قدم سوم میتونید ویدا رو به عنوان یک منبع منسجم انتخاب یا در کتاب‌های هرمس ماجراجویی کنید 💫 🟡 اگر دوست داشته باشید احتمالا میتونید جای قدم دو و سه رو هم عوض کنید، مثلا اول همه‌ی داستان‌های کوتاه رو بخونید و بعد برید سراغ رمان‌ها، یا حتی در خلال همدیگه مطالعشون کنید اما اولین قدمتون خوبه همون اولین ورود خانم مارپل باشه، همون داستان کوتاه اولی. پ.ن: شما از خانم مارپل خوندید؟ از بین جلدهای این مجموعه کدوم‌ها رو بیشتر پیشنهاد میدید؟ از کدوم ترجمه‌ها راضی‌تر بودید؟