کجا می روی؟

کجا می روی؟

کجا می روی؟

هنریک سینکیویچ و 1 نفر دیگر
4.2
27 نفر |
11 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

9

خوانده‌ام

39

خواهم خواند

30

ناشر
ماهی
شابک
9789649971575
تعداد صفحات
688
تاریخ انتشار
1399/6/12

توضیحات

        
این کتاب روایتگر عشقی انسان ساز و روشنگر بین سرداری بنام مارکوس وینچیوس و شاهزاده خانمی از سرزمین لیژین به نام کالینا که در بیشتر صفحات کتاب ما او را به نام لیژیا میشناسیم، است و در خلال این جریان اوضاع اجتماعی و سیاسی حاکم بر روم باستان در زمان حکمرانی نرون بیان میگردد. مارکوس و لیژیا برخلاف بسیاری افراد دیگر در این کتاب، هردو از شخصیتهای غیرواقعی و ساختگی اند. خواننده به خوبی در سیر داستان درمی یابد که چگونه عشق به عنوان یکی از مظاهر زیبایی، سردار صاحب منصب و جاه و مقامی را از گذشته پر زرق وبرقش جدا می کند و زندگی او را اگرچه آمیخته با درد ولی زیبا می سازد و از پیله زندگی مادی وی موجود کاملی بیرون می آورد.داستان رمان کجا می روی؟ در عصر حکمرانی نرون در روم باستان می گذرد. سینکیویچ اگرچه در خلال روایت داستان عاشقانه و حماسی به دوران حکومت نرون و نحوه مملکت داری او مفصلا پرداخته است، اما خط اصلی داستن روایتی ست عشق میان سرداری به نام مارکوس وینچیوس و شاهزاده خانمی به نام لیژیا؛ عشقی که حوادث پر فراز و نشیبی را برای این رمان به ارمغان آورده است.نویسنده این کتاب برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات 1905 است.

      

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

کجا می روی؟

تعداد صفحه

27 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به کجا می روی؟

یادداشت‌ها

اگه بگم« د
          اگه بگم« داستانی عاشقانه در بستر تاریخ»، حق مطلب رو کامل ادا نکردم. با این کتاب به معنای واقعی، زندگی توی اون دوران رو  تجربه کردم. نویسنده به خوبی، دو شخصیتی که در تاریخ وجود نداشتن رو اونجا قرار داده و در کنارش با توصیفات باور نکردنی اون برهه از تاریخ رو برامون شکل داده.

هنریک سینکیویچ، روزنامه نگار و رمان نویس(حماسی نویس) لهستانی، به دلیل شایستگی های برجسته اش به عنوان یه نویسنده حماسی، جایزه نوبل ادبی رو از آن خودش کرد.

 کتاب« کجا می روی»و یا «هوس های امپراطور» نامیده میشه.داستان  در دوران امپراطوری نرون بر روم روایت شده، از بعد از زمانی که نرون مادر و همسر خودش رو میکشه و تازه ابتدای دیوانگی ها و خونخوارگی های نرون رو شاهد هستیم. نرون که خودش رو علاقمند به شعر، موسیقی و هنر نشون میده در هوس های خودش غرق شده و مالیات های مردم و مملکت رو به فنا میده. عده ای از مشاوران و مقامات بالای درباری دورش رو گرفتن و با این دیوانگی ها همراه میشن. این دوران حدودا ابتدای فعالیت ها و رشد مسیحیان رو شامل میشه و درباره سختی هایی که کشیدن توصیفات دردناکی وجود داره ...

نثر کتاب رو بشدت دوست داشتم، من ترجمه آقای حسن شهباز رو خوندم و لذت بردم، در متن کتاب اشاراتی به خدایان روم و یونان میشد و توضیحاتی در پاورقی میداد که برام جذاب بود. عکسی که برای یادداشت گذاشتم، نرون و سوختن روم نام داره. و بله! اونی که وسط تصویر داره ساز میزنه نرونه!... قضیه عجیبی داره که باید کتاب رو بخونین....

شخصیتی که توی ذهن من خیلی بالا و پایین داشت و برام جالب بود، پطرونیوس، یکی از مشاوران نرون بود، مشاوری صاحب ذوق و باهوش، علاقمند به فلسفه و محبوبیتی هم بین مردم داشت. داستان عاشقانه ای که در کتاب شکل میگیره بین خواهرزاده ی پطرونیوس، مارکوس وینچیوس، و لیژیا، شاهزاده خانمی از سرزمینی دیگر، هست.

عشقی که با هوا و هوس شروع میشه و به حد اعلای رستگاری میرسه. 
با افول شخصیتی نرون آشنا میشیم و میبینیم چقدر بیشتر افراد در اون دوران از ارزش های انسانی دور شده بودند.
وفاداری، عشق، حیا، پایداری و ایستادگی، سخنوری، خیانت، رستگاری و ....، از مفاهیمی است که درباره اشون میخونیم.

کتاب رو به سنین پایین پیشنهاد نمیکنم،شاید به جوانان ۲۰ ساله به بعد:) 
        

40