یادداشتهای 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 (40) 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/3/5 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 76 روزی روزگاری سه بچه بودند..... پیچش های ناگهانی کتاب یکی از بهترین قسمت ها بودند نقاط قوتی که به یاد ماندنی هستند فوق العاده به یاد ماندنی شخصیت پردازی ها عالی بودن در حدی اگه جانی ، مرین و یا گت رو توی خیابون ببینم نه از روی ظاهر بلکه از روی رفتار هاشون میتونم تشخیصشون بدم ولی کیدنس نه از اول تا آخر کتاب ازش متنفر بودم و راستش رو بگم دلیل خاصی نداشتم ولی شاید با اتفاقات آخر کتاب کمی درکش کرده باشم در آخر میتونم بگم که فضا سازی بقدری خوب بود که من هفده تابستان در جزیره ای زندگی کردم که عاشق خودش آدم ها و خانه ها و یا بهتر بگویم عمارت هایش بودم جدا نمیتونم حسمو به این کتاب توصیف کنم چون توصیف یه زندگی خیلی سخته و ممکنه خیلی چیزا جا بمونه خیلی چیزا.... یکی ازکتابایی که جوری اشکمو در اورد که انگار داشتم برای یه اتفاقی تو واقعیت اشک میریختم و جادوگر سیاه را کمی درک میکردم 0 7 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/3/5 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 98 با ظاهر و سر و شکلی کودکانه اما معنایی بزرگ ... خیلی بزرگ 0 3 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/2/27 سقوط مرگبار: باران سیاه جلد 1 معین فرد 4.6 4 یه شاهکار؟ شاید نه اما یه اثر عالی بله این کتاب با این که فقط و فقط ۵۰۰ صفحه بود امااا یک عمر زندگی رو در خودش جای داده بود و شاید حتی یک عمر هم براش کافی نباشه اگه بخوام از معایبش بنویسم میتونم به آخرین تصمیم زایراس اشاره کنم که چندان بنظرم عادلانه نبود فرض کنید در آستانه پادشاهی بیشتر ربات هاست که هم شخصیت انسانی و هم ربات گونه نمیتونه ازش به راحتی دست بکشه . قدرت چیزیه که هیچ موجودی نمیتونه به راحتی و به اون آسونی دست از سرش برداره هیچ موجودی درسته که اگه انتخابش قدرت بود ادامه داستان ( جلد های بعد) نیازمند خلاقیت بیشتر و سخت تری بود اما اگه کشمکش های درونی پررنگ تر بودن داستان زیباتر و البته طبیعی تر میشد . اما جدای این ها بنظر بنده این کتاب ارزش چندین بار خوندن رو داره و وایب دنیاش فوق العاده وصف ناپذیر و زیباست . 0 22 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/2/13 جوینده جلد 1 امین فرد 4.4 11 به یاد گرگ های بیابان ؛ آلفا ، گاما و بتا و تمام کسانی که در راه (نجات دادن عزیز ترینشان ) فدا شدند همینطور تصادفی این کتاب رو شروع کردم اما نمیدونستم که چقدر قراره درگیرش بشم این کتاب از اون دسته کتاب هایی بود که نویسنده علاقه شدیدی به کشتن و فدا کردن شخصیت ها داشت و شاید این روند رو جذاب کرده بود نویسنده کتاب رو طوری نوشته بود که خواننده طوری مجذوب شخصیت های میشد که احساس میکرد داره در کنارشون زندگی میکنه و مرگشون تاثیر زیادی روی خواننده میگذاشت در اواسط داستان وقتی روایت از سایدا به لیا برمیگشت کمی داستان بی هیجان تر میشد و انگار وقایع احساس نمیشد اما در آخر اینطور نبود و به نظر من کمی نوع روایت و قام نویسنده عجیب و خاص و در بعضی اوقات آزار دهنده بود این کتاب جز کتاب هایی هست که خوندنش رو به هرکسی که هیجان ، زیبایی و غم شدید میخواد میتونم پیشنهاد کنم و حقیقتا نمیتونم حسم به این کتاب رو توصیف کنم ، غمم رو ابراز کنم و علاقه شدیدم به موضوع داستان ، شخصیت های فوق العاده و یادگاری های این کتاب ثابت کنم امیدوار و مطمئنم که از خوندن این کتاب نه تنها پشیمون نمیشید بلکه این کتاب جز کتاب های مورد علاقه تون قرار میگیره شخصیت های مورد علاقم ؟ الفا ، گاما ، بتا ، سایدا ، کاپیتان ، مرگاس ، شاگ ، افجل و شاید لیا ( امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم) 0 13 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/2/7 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 58 عالیی 0 16 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/2/3 دو صفر هیچ آنتونی هوروویتس 4.3 1 راستش خوندن این کتابو خیلی طول دادم حدود یه ماه و وقتی دوباره شروع کردم یکم سیر اتفاقات یادم رفته بود اما بازم ازش لذت بردم و از قلم نویسنده خوشم اومد 0 7 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/15 کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 79 خب باید بگم که این کتاب اصلا من رو جذب نکرد و در واقع میشه گفت که همینطور بزور و سرسری خوندمش که بره وقتیم تموم شد خدا رو شکر کردم و واقعا بنظرم وقت حیف کردم و این وقت رو میتونستم برای یه ۶۰۰ صفحهی دیگه بزارم البته از حق نگذریم بیشتر به خاطر این بود که با شخصیت اصلی ارتباط نگرفتم و داستان رو فقط بخاطر ناکاتا و هوشینوی عزیزم ادامه دادم 2 13 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/15 آرتمیس فاول و گروگان گیری اوئن کالفر 3.9 15 کتاب خوبی بود و ازش لذت بردم اما متن روونی نداشت✨️ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 12 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/7 مشعلی در برابر شب جلد 2 صبا طاهر 4.4 20 این جلد هم درست مثل جلد اول یه شاهکار بود یه شاهکار واقعی . جدا زبانم قاصره از همه چیز تموم بودن این کتاب فقط میتونم بهتون بگم که اگه نخونینش نصف که هیچی کل عمرتون بر باده 0 15 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/2 شاهزاده کاسپین جلد 2 سی. اس. لوییس 4.1 15 یه کتاب فوق العاده✨️🩷 0 6 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/2 قتل در خانواده کارا هانتر 4.1 33 خلاقیت ذهن نویسنده ، متفاوت بودن متن و.. کتاب ، پیچش های داستان ، شخصیت های درست و توصیف های دقیق این کتاب رو به یکی از بهترین کتابایی که خوندم تبدیل کرد. 0 14 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1404/1/2 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 119 پایان غمگین این کتاب تا ابد تو ذهنمه✨️✨️ 0 9 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/29 آلیس در سرزمین عجایب لوئیس کارول 3.7 28 وقتی داشتم سنگدل رو میخوندم چیزی از این کتاب یادم نمیومد جز یه خلاصه ساده برا همین تصمیم گرفتم آلیس در سرزمین عجایب رو بخونم که این تصمیم باعث فوق العاده دلم برای سنگدل تنگ شه و برای هاتا و هیگا ، کاترین و... گریه کنم و دلم براشون بسوزه سنگدل تا ابد توی قلب من جا داره❤️ زنده باد قاتل ، مقتول ،ملکه ، دیوانه 0 4 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/21 اسب و پسرک او سی. اس. لوییس 4.0 13 کل مجوعه نارنیا مجموعه کتاب فوق العاده ای بوده و هست این سومین باریه که دارم کل مجموعه رو میخونم اما درست مثل هری پاتره یکوچولو هم تکراری نمیشه و بازهم توی دنیاش غرق میشی✨️🫠 0 4 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/18 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 52 فوق العاده زیباا✨️🦋 0 11 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/17 همکار فریدا مک فادن 3.4 39 عالی 0 7 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/13 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 174 من توی این کتاب زندگی کردم🫠🫠 0 6 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/12/10 داس مرگ؛ ابر تندر جلد 2 نیل شوسترمن 4.7 41 عالی بودد 0 8 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/11/23 آپولو؛ شبح تاریکی جلد 2 ریک ریوردان 4.3 5 جوری که ریک ریوردان میتونه دنیاهای های جدید خلق کنه 4 17 𝖗𝖊𝖟𝖆𝖎 1403/11/21 ناتوان لورن رابرتس 4.2 56 نمیدونم چی بگم پایان غم انگیزی که این کتاب داشت قلبمو شکست ولی خوشبختانه این کتاب مجموعه هست در کل کتاب خوبی بود با اینکه یه کمی بعضی جاها رو میشد حدس زد ولی در آخر ورق برگشت و اصلا حدسیات آخر من درست از آب در نیومدن یکی از دلایلی که این کتاب رو دوست داشتم توصیفات و قلم نویسنده بود که بسیار روون و زیبا بود کتاب یکم کلیشه ای بود ولی کلیشه ای بسیار زیبا این کتاب خوبی های بسیار زیادی داشت و طوری منو جذب کرد که همه ۷۶۸ ص رو توی سه روز تموم کردم و خلاصه که کتاب محشری بود و خب اولش قبل از این که شروع به خوندن کنم فک میکردم که این کتاب هم از اون ترند های الکیه ولی مشخص شد اشتباه میکردم و دارم به این فکر میفتم که همین الان بازخوانی کنم 😁😁 0 12