یادداشتهای فاطمه سادات امامی (43) فاطمه سادات امامی 6 ساعت پیش نئوهاوکینگ ها یا سازش با سوراخ های جوراب مورچه مریم حسینیان 3.5 7 پایان🪴 ۲۹ ۲ ۴ یجاهایی از متن از پرگویی و تکرار مکررات نویسنده خسته میشدم اما حس کنجکاویم نسبت به دنیایی که داشت باعث شد کتاب رو تموم کنم و خوشحالم چون یه گزینه پیشنهاد کتاب دارم برای وقتی که( دورباد دور باد) یکی از عزیزام درگیر سرطان بشه. البته اگه خواستم کتابو بهش معرفی کنم باید کنارش یکی دو دوز ذکر خدا هم کنار بزارم. چون کتاب همه چیز داشت جز یاد خدا... 0 0 فاطمه سادات امامی 6 روز پیش 1984 جورج اورول 4.2 177 پایان🪴 ۲۳ ۲ ۰۴ جایی ابراین توی رویا به وینستون میگه ( یه روز جایی همو ملاقات میکنیم که تاریکی، راهی به اون نداره) کل فضای سیاه و دیکتاتوری محض داخل رمان رو به امید این جمله تا آخر تحمل کردم. اما گول خوردم.😄 شما هم گول بخورید و این کلاسیک جذاب رو بخونید. اورول وقتی این کتاب رو نوشته( حوالی ۱۹۴۹) ۴۰ سال بعد از انقلاب و پا گرفتن حکومت خیالی سوسیانگل رو تصویر کرده در ۱۹۸۴. همین ایده برای جذابیتش کافیه بنظرم.👌 پ.ن: اگه ضد انقلاب هستید اصل جنسه تا تکه هاشو توییت کنید و لایک بگیرید بی جیگرا😅. 0 1 فاطمه سادات امامی 1404/2/19 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.6 14 بعضی جستارها اصلا به زندگی میان کلمه ها ربط نداشت. اما در کل خوب بود. اولین بار بود جستار رعد آسا میخوندم😁 0 1 فاطمه سادات امامی 1404/2/1 ما ایوب نبودیم فاطمه ستوده 4.1 26 پایان🪴 ۱ ۲ ۰۴ پ.ن:سرعت کتاب خوندنم کم شده و دلیل اصلیش چیه؟! مراقبت از یه آدم کوچولو 0 2 فاطمه سادات امامی 1403/12/28 یسبحون ابراهیم اکبری دیزگاه 3.0 3 پایان✅ ۲۷ ۱۲ ۰۳ اگه شروعش کردید قلم سخت چندتا متن ابتدایی توی ذوقتون نزنه. ادامه بدید... من روایت خانم خزائی و مهرجو رو خیلی دوست داشتم. امیدوارم ازین دست روایت ها با قلم پخته تر و در سطح بهتر نوشته بشه🌿 بعد از خوندنش تصمیم گرفتم شب قدر امسال یه قرآن خاص برای خودم انتخاب کنم تا باقی سالهای عمرم انیس و مونسم باشه... قرآنی که حاشیه نگاری های من و تو خودش جا بده تا هروقت بازش کردم یادم بیاد به دست خط و نامه خدا چه جوابی داشتم یا منو یاد چه چیزی انداخته... #چند_از_چند ۳۱از۵۰ 0 2 فاطمه سادات امامی 1403/12/21 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 159 و پایان... روایت صد سال تهور یک نسل. صدسال تنهایی یکی از اولین رمان های خارجی بود که اوایل نوجوونی اسمشو شنیدم اما فرصت خوندش پیش نیومد تا الان. چقدر نمادها و استعاره هاش خوب بودن بعد این کتاب دلم میخواد بیشتر از رئالیسم جادویی بخونم. جایی بین مرز واقعیت و خیال که راحت میشه همه چیز رو به بازی داستان گرفت. #چند_از_چند ۳۰از۵۰ 0 6 فاطمه سادات امامی 1403/11/14 اعترافات یک کتاب خوان معمولی آن فدیمن 3.3 30 پایان ۱۴ ۱۱ ۰۳ جستار رو به خاطر همین ویژگیش دوست دارم: ربط دادن چیزهای بی ربط به هم. شما در ظاهر دارید اعترافات یک کتابخوان معمولی رو میخونید اما در واقع از قطب جنوب تا سبک طبقه بندی کتاب نخست وزیر اطلاعات به دست میارید. اگه آنه فدیمن با این حجم کتاب و اطلاعات کتابی یه کتابخوان معمولی محسوب میشه من احتمالا یک کتابخوان خیلی خیلی خیلی خیلی معمولی هستم. 0 2 فاطمه سادات امامی 1403/11/11 بیگانه آلبر کامو 4.0 234 پایان🪴 آلبرکامو یک متفکر و فیلسوف بود که دست بر قضا، به نوشتن هم علاقه داشت. او بعد از نگارش چند مقاله فهمید که برای صحبت کردن درباره فلسفه، میتواند راههای سادهتری را هم امتحان کند. نوشتن داستان و نمایشنامه، راهی بود که او برای نشان دادن فلسفه فکریاش انتخاب کرد. کامو در کتاب بیگانه این مکتب فلسفی را به شکل یک آدم واقعی در میآورد؛ آدمی که مثل همه ما سر کار میرود، غذا میخورد، دوست و رفیقهایی دارد و در حالت عادی، تفاوتی با بقیه مردم ندارد. اما وقتی در ذهن همین آدم دقیق بشویم، شبکهای ناپیوسته از افکار و اطلاعات و کنشها را میبینیم. مورسو برای هیچ کاری به دنبال هیچ معنایی نیست. این خیلی ترسناک به نظر میرسد، نه؟ مورسو نه بی ادب است، نه جنایتکار و نه حتی سنگدل. شخصیت اصلی کتاب بیگانه تنها یک پوچگرای مطلق است که خودش هم از این وضعیت راضی نیست، اما ایده دیگری هم برای ادامه زندگی ندارد. او نسبت به اطرافیانش بیخیال نیست، ولی روشی احساسات روشنی هم برای ابراز کردن ندارد. آلبرکامو، بدون اینکه ما بفهمیم یا در مقابلش جبهه بگیریم، پای فلسفه را به داستان باز کرد ادامه یادداشت: https://cheeketab.com/alien/ #چند_از_چند ۱۹ از ۵۰ 2 15 فاطمه سادات امامی 1403/10/18 ارواح ملیت ندارند یوکو تاوادا 3.2 12 یک تجربه جدید بود. 0 1 فاطمه سادات امامی 1403/10/7 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 88 دچار دوگانگی شدم. چون نویسنده کتاب رو خیلی دوست دارم اما کتابش اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود... خیلی هم تعریفش رو شنیده بودم و تصورم با چیزی که خوندم به هم نخوند. محتوا و ریتم کتاب رو از صفحه ۳۰ به بعد دوست داشتم. اما از یه جایی به بعد شبیه رمانای ۹۸ ایا شد. و واقعا نمیتونستم ادامه بدم. تنها دلیلی که تا آخر خوندم این بود که دلم میخواست بفهمم تهش مستوره با این وضعیت قر و قاتی که توش گیر کرده چیکار میکنه که واقعا حرکت خاصی صورت نگرفت...و همین. عنوان کتاب و ایده اش رو خیلی دوست داشتم...اما...با متنش ارتباط نگرفتم 0 1 فاطمه سادات امامی 1403/9/29 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.6 19 پایان🌿 به ضمیمه بخش هایی از کتاب که دوست داشتم. یعد از خوندن کتاب هوس میکنید _ تو کوچه پس کوچه های شهر قدم بزنید حتی اگه تنها گزینهتون بازدید از قبرها باشه. _پیاده روی یا دوچرخه سواری کنید. _کتاب چاپی بخونید و بین ورقه هاش یادگاری بزارید. _برید ونیز ۲۹ ۰۹ ۰۳ #چند_از_چند ۱۶از۵۰ ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 0 4 فاطمه سادات امامی 1403/9/18 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 26 دوسش داشتم. اما اگه روایت ها منسجم تر و درباره مثلا فرزندان طلاق بود و حول یه موضوع شکل میگرفت بهتر بود بنظرم 0 4 فاطمه سادات امامی 1403/9/10 حرکت در مه: چگونه مثل یک نویسنده فکر کنیم محمدحسن شهسواری 4.3 19 پایان🪴 ۱۰ ۰۹ ۰۳ وقتی خوندن کتاب رو شروع کردم که طبق توصیف نویسنده توی مه گیر افتاده بودم. کتاب دستم رو گرفت و باعث شد تصویر کلی نوشتن و طراحی رمان و خیلی از نکات کلیدی داستان برام واضح بشه. کتاب جمع بین کتاب های آموزش نویسندگی خارجی با لحن سلیس ایرانی محمد حسن شهسواریه. مثال های در لحظهاش به من تو درک مطلب کمک خیلی کرد. کتاب قطوره. ترس داشتم برای شروعش. اما به برکت جمع رفت جلو❤️ ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 #چند_از_چند ۱۴ از ۵۰ 0 1 فاطمه سادات امامی 1403/9/8 کوچک و سخت ریوکا گالچن 3.2 20 پایان🌿 ۷ ۰۸ ۰۳ یکی از کتابهای حال خوب کن این مدت: موضوعش جستارهایی درباره مادری و نوشتن بود. از اینکه با یک مادر صادق روبرو شدم خوشحالم...کسی که سختی های بچه داری رو پشت لبخند متظاهرانش قایم نمیکنه تا به بقیه بگه من مادر قوی ای هستم. #چند_از_چند ۱۴از۵۰ 0 0 فاطمه سادات امامی 1403/8/6 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 143 پایان🌿 ۵ ۳ ۰۳ ((حتی وزرای فرهنگ هم اذعان میکنند که این اسمها و فرمولها و سنهها و محفوظات جایی از عمر پر از بیکاری فردای بچهها را نخواهد گرفت و ناچار باید در مدرسه هر بچهای کاری یاد بگیرد. هنری، فنی، صنعتی... تا اگر از پتهها و کاغذپارههای قابگرفته کاری برنیامد و میزی خالی نبود کسی از گرسنگی نمیرد. پس چه بهتر از کاردستی؟ پس زنده باد مقوای قوطیهای کفش و شیرینی!)) 0 2 فاطمه سادات امامی 1403/7/1 کورسرخی: روایتی از جان و جنگ عالیه عطایی 4.1 54 پایان🌿 با این کتاب چند قدم به دنیای مهاجرین افغان نزدیک شدم. شاید بتونم بگم دیگه با دیده تحقیری که تو وازه افغانی تنیده شده نگاهشون نمیکنم. پیشنهاد میکنم بخونیدش. عالیه عطایی نویسنده افغانی تبار ناداستان هایی از سرگذشت مهاجرت خانوادهاش به ایران رو برامون روایت کرده. پ.ن: من کتاب رو به اجبار وضعیت این مدتم صوتی گوش دادم. به شدت پیشنهاد میکنم نسخه صوتی رو گوش بدید. ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 0 3 فاطمه سادات امامی 1403/5/2 گلستان سعدی سعدی 4.7 26 پایان🌿 ۲ ۰۴ ۰۳ تنها حسرتم اینه که کاش قبل ترها به جای مستقیمگفتن بعضی حرف ها چهارتا حکایت از سعدی حفظ بودم و میخوندم. شیخ اجل خیلی نغز و زیبا و لطیف نصیحت میکنه... به همه آمرین به معروف😅 و مادر و پدرا و خصوصا مادربزرگ پدربزرگا توصیه میشه❤️ ای کاش مثل اهمیت به حفظ قرآن شاهنامه خونی و سعدی خونی هم بین خانواده های متدین همه گیر میشد🤲 تا به ایرانی بودن خودشون افتخار کنن #چند_از_چند ۱۰از۵۰ ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 1 3 فاطمه سادات امامی 1403/3/16 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 169 پایان🌿 ۱۲ ۰۳ ۰۳ پ.ن: فکر میکردم صرفا یه عاشقانه ارامه و با بقیه کتابای نادر متفاوته...اما نادر سه دیدار و مردی در تبعید ابدی و اتش بدون دود و...همون نادر یک عاشقانه ارام بود... احتمالا بعد از سه دیدار و مردی در تبعید ابدی مقام سوم کتاب مورد علاقم از نادر ابراهیمی رو به نام خودش بزنه. یک عاشقانه آرام سیاسی اجتماعی و...عالی بود. نسخه صوتیش شدیدا پیشنهاد میشه❤️ #چند_از_چند ۸از۵۰ ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 0 2 فاطمه سادات امامی 1403/2/28 دزیره جلد 2 آنه ماری سلینکو 4.3 33 دزیره🌿 پایان ۲۸ ۰۲ ۰۳ کاش میشد همهی تاریخ رو با رمان به همین روونی روایت کرد. خصوصا تاریخ ایران. این رمان تقریبا با اواخر صفویه و اوایل قاجار هم دوره هست. ما چقدر رمان تاریخی درباره این باز داریم؟! اگه علاقه مند بودید در قالب رمان بیشتر درباره انقلاب فرانسه بدونید و بخونید:👇 *فرانسه* 1. قبل از طوفان. الکساندر دوما. اتفاقات دربار فرانسه قبل از انقلاب فرانسه 2. گوژپشت نتردام (انقلاب فرانسه) 3. داستان دو شهر( مربوط به انقلاب فرانسه درباره انگلیس و فرانسه) 4. دزیره (محدوده انقلاب فرانسه و روی کار آمدن حکومتهای متعدد پس از آن) 5. بینوایان (فرانسه- نیمه اول قرن ۱۹ ماجراهای بعد از بازگشت سلطنت بعد از انقلاب فرانسه) 6. جان شیفته (جنگ جهانی اول و دوم هم بود گمانم) 7. خانواده تیبو (جنگ جهانی اول) #چند_از_چند شش از ۵۰ ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 0 1 فاطمه سادات امامی 1403/2/25 پرنده به پرنده آن لموت 3.9 23 پرنده به پرنده❤️ پایان ۲۵ ۰۲ ۰۳ دلیل اینکه خوندن کتاب چندین ماه طول کشید حجم زیاد صفحات یا متن سنگینش نبود...فقط دلم میخواست این منبع حس خوب رو همیشه داشته باشم. دوست داشتم همیشه تعداد صفحه ای ازش باقی مونده باشه تا هر روز یه بخشیشو بخونم... اما خب هر شروعی پایانی داره و امروز به ایستگاه آخرش رسیدم. هر بار که کتاب رو باز کردم به طرز شگفت انگیزی دقیقا درباره مساله اون روز من صحبت میکرد. آن لاموت مثل یه خواهر یا استاد با لهجه و بیان آمریکایی رک و پوست کندش با من صحبت میکرد. متن کتاب باعث میشد با خودم روراست تر و به حرفم علاقه مند تر بشم. شدت علاقم به کتاب باعث شد از نسخه فیدی پلاس به سمت خرید نسخه مجازیش برم و احتمال زیاد اولین فرصتی که جیبم رخصت بده نسخه چاپیش رو به کتابخونم اضافه میکنم... چون این کتاب واقعا حکم تراپی برای قلمم داشت. دوست دارم هر چند وقت یبار بازش کنم و بخش هایی ازش رو بخونم. امیدوارم تجربه شیرینش با کتابهایی شبیهش تکرار بشه. پ.ن: به دوستانم در باشگاه شدیدا پیشنهادش میکنم. ┄┅─═◈═─┅┄𑁍┄┅─═◈═─ ▣⃢🪴 @Anne57 4 28