یادداشتهای مبینا آقابابائیان (13) مبینا آقابابائیان 18 ساعت پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.2 332 کتاب پرکششی بود و ذهن رو درگیر میکرد. تا لحظه آخر، پایان کتاب رو نمیتونستی حدس بزنی و این عالی بود. اطلاعات روانشناختی خوبی هم برای ارائه داشت. 0 0 مبینا آقابابائیان 2 روز پیش پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.9 61 ساده روان ریتم عالی و بدون پیچیدگی 0 0 مبینا آقابابائیان 4 روز پیش اتاق شماره 6 و چند داستان دیگر آنتون چخوف 4.2 69 این داستان دومین رمانی بود که از چخوف خوندم و واقعا عاشق قلم چخوف شدم. اتاق شماره ۶ یکی از بهترین داستان هایی بود که خوندم و اشاره ای که به مسائل اصلی زندگی میکنه عمیق و عالی بیان شده. فصل ۱۰ که گفتوگو پزشک و بیمار هست نقطه اوج کتاب و واقعا بینظیر بود. 0 2 مبینا آقابابائیان 5 روز پیش قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 187 کتاب خوب و عجیبی بود ترجمه سروش حبیبی هم بی اندازه خوب بود درسته اول هاش یه کم گیج شدم اما بعدش که فهمیدم داستان از چه قراره دوسش داشتم چقد از شخصیت مادربزرگ خوشم اومد😅 0 0 مبینا آقابابائیان 1404/4/11 و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.0 89 این کتاب اولین رمانی بود که از فردریک بکمن خوندم و توصیف های نویسنده واقعا به دلم نشست. تنها چیزی که میتونم درباره کتاب بگم اینه که تلخ شیرین، هوشمندانه، و در عین حال دل آدم و میشکنه. 0 1 مبینا آقابابائیان 1404/4/10 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 64 یک اثر کوتاه و قوی از تولستوی متن با ترجمه سروش حبیبی واقعا رون و خوب بود. این که دوتا پایان داشت هم از نکته های مثبت این کتاب بود من پایان بندی اول رو خیلی پسندیدم 0 2 مبینا آقابابائیان 1404/4/9 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 119 به قول مترجم کتاب: بندها با این شیوه روایت یک رمان است، ولی چند رمان است در یکی. کتاب خوب و رونی هست با خوندن هر بخش حق رو به یک کسی میدی و درگیر شخصیت های کتاب میشی 0 1 مبینا آقابابائیان 1404/4/7 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 223 کتاب قشنگی بود با این که میدونستی آخرش چی میشه اما نمیتونستی کتاب و زمین بزاری. بعد از تموم شدنش غم عجیبی رو سینه ات سنگینی میکنه. 0 0 مبینا آقابابائیان 1404/4/6 بیگانه آلبر کامو 4.0 278 شروع کتاب واقعا بی نظیر بود و پایانش یه غم و پوچی شدید داشت. مورسو شخصیت عجیبی داشت نه میتونستی از اون بدت بیاد و نه دوسش داشته باشی 0 2 مبینا آقابابائیان 1404/4/4 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 379 یک کتاب کم حجم، قابل تأمل و تاثیر گذار میشه این کتاب رو چند بار خوند و هربار بیشتر به فکر فرو رفت 0 0 مبینا آقابابائیان 1404/4/1 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 451 معمولا رمان های کوتاه نمیخونم اما این کتاب رو دوست داشتم توصیف های نویسنده روان و دلچسب بود و جزء رمان های به یادماندنی در ذهنم هک میشه 0 0 مبینا آقابابائیان 1404/3/31 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 226 خوب بود ارزش خوندن داشت اما توقع دیگه ای از این کتاب داشتم 0 3 مبینا آقابابائیان 1404/3/5 اوکاشا سارا تاج دینی 3.5 2 کتاب خوب و پر کششی بود به عنوان اولین رمان نویسنده جذاب بود و آدم منتظر بود ببینه بالاخره آخر داستان چی میشه تا لحظه آخر هم داستان خوب پیشرفت اما انتظار پایان بندی دیگه ای رو از داستان داشتم 0 1