همۀ کتابها کآشوب: بیست و سه روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم احسان رضایی 3.8 57 فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.7 44 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 58 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.1 47 هفته چهل و چند: بیست روایت از مادری در همین روزها منصوره مصطفی زاده 3.8 32 رستخیز: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم حبیبه جعفریان 3.8 31 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.5 30 قصه ها از کجا می آیند: فیلمنامه نویسی و زندگی اصغر عبداللهی 4.1 28 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 30 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.4 34 پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به اروپا و آفریقا الستر هامفریز 4.1 18 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.7 25 زان تشنگان: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم محمد ملاعباسی 3.9 20 پروژه ی پدری عقیل بهرا 3.9 32 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.4 28 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.6 17 خواهرها رینا تلگمایر 4.2 22 لبخندها رینا تلگمایر 4.1 22 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.3 18 لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.2 28