بلاگر

هنرجوی نویسندگی مبنا
سفیر کتاب‌ِبوکزیستو

Bookishow_

سوده عابدی

برای پیدا کردن روایتهای دلخواه پسری که شبیه سمیر بود چه جایی بهتر از وادی السلام؟ محسن رزمنده‌ای ایرانی‌ست عاشق امام خمینی که عکسش را روی جیب لباسش دوخته،  ابوسمیر به جای پسر خودش نجاتش می‌دهد و از ترس بعثی‌ها در دخمه‌ای در وادی السلام پنهانش می‌کند. وادی‌السلام وادی پر رمز و رازی از گذشته‌های دور تا الان و پر از قصه و روایت و سرگذشت است. ساکنان آنجا راوی مشاهدات خودشان در طول زندگی دنیایی و روایتهایی هستند که بعدها شنیده‌اند. بین همه آن‌ها، حاج آقا روح‌الله نخ تسبیحی است که روایت‌ها را گلچین و به هم وصل می‌کند. مخاطب می‌نشیند پای حرف شاهدانی که گاهی سایه به سایه امام  در لحظات مهمی از تاریخ حضور داشته‌اند، از ابوسمیر طرفدار بعث بگیر تا طلبه‌ای که در ماجرای حمله ماموران شاه به فیضیه زخمی می‌شود.
نویسنده جا به جا راوی‌ها را تغییر می‌دهد و لحن و زبانشان هم متناسب با عصری که در آن زندگی می‌کرده‌اند عوض می‌شود. دست نویسنده از کلمات فارسی و عربی، جدید و قدیم پر است و این نقطه قوتی است برای اتصال این روایت‌ها.
با این کتاب در تاریخ غوطه خوردم  و از خواندنش لذت بردم.

خانم عایده سرور، بانویی که قسمت نشد در امضای کتاب ببینمشان، چون همان روز خبر شهادت پسرشان را به ایشان دادند و به جمع ما نیامدند. بانوی مقاومت و نمونه‌ای بسیار خوب از زن طراز انقلاب اسلامی، بله انقلاب اسلامی، چون این یک تفکر و ایدئولوژی است و محدود به جغرافیا و مرز خاصی نمی‌شود.
کتاب خوش‌خوان و روانی بود با اینکه نویسنده ابتدا باید ترجمه می‌کردند و بعد می‌نوشتند اما متن یک دستی داشت.
اطلاعات خوبی درباره لبنان در پاورقی‌ها آورده شده و خواننده را با حال و هوای داستان و مکان این اتفاقات بیشتر همراه می‌کند.
شخصیت این بانو، جستجو و شجاعت او برای رسیدن به حقیقت و بعد پایداری در این مسیر، مساله‌ای بود که من را تحت تاثیر قرار داد.

نوشتن یادداشت به این کوتاهی برای این کتاب و این بانو و شهید بزرگوار و با کراماتشان، حق مطلب را ادا نمی‌کند.
توصیه می‌کنم اگر از روحیه‌ی حماسی، مقاومت و انقلابی خوشتان می‌آید حتما این کتاب را بخوانید.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.

سوده عابدی

با این کتاب در تاریخ غوطه خوردم  و از خواندنش لذت بردم.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب