خواهم خواند کودک، خانواده، انسان آدل فیبر 4.6 17 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی، صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 184 سرباز روز نهم نوید نوروزی 4.8 20 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 159 توپچنار انسیه شاه حسینی 4.5 2 نامیرا صادق کرمیار 4.4 193 توتو چان: دخترکی آن سوی پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.1 41 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 82 شرح حدیث "جنود عقل و جهل" روح الله خمینی 4.6 6 فرمانده در سایه: مروری بر زندگی و شهادت حاج عماد مغنیه وحید خضاب 3.8 9 دین به چه درد می خورد؟! سیدمهدی شجاعی 3.6 6 عاشقانه های یونس در شکم ماهی جمشید خانیان 4.0 48 یک محسن عزیز: روایتی مستند از زندگی شهید محسن وزوایی فائضه حدادی 4.4 16 قصه های من و ننه آغا مظفر سالاری 3.9 31 یوما مریم راهی 4.0 21 آب هرگز نمی میرد حمید حسام 4.5 32 من برمی گردم فاطمه دولتی 4.4 43 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی یامین پور 4.2 46 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 45 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 61