وحید خضاب وحید خضاب پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 20 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.1 21 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 18 فرمانده در سایه: مروری بر زندگی و شهادت حاج عماد مغنیه 3.8 9 تو زودتر بکش: روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترور جلد 1 رونن برگمن 4.1 11 من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش هادی یحمد 3.8 10 از افغانستان تا لندنستان: خاطرات جاسوس دستگاه اطلاعات خارجی فرانسه در شبکه تکفیری های اروپا (در دهه 90 میلادی) عمر نصیری 3.8 5 تو زودتر بکش: روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترور جلد 2 رونن برگمن 4.6 3 روزی روزگاری القاعده: خاطرات ایمن دین، عضو جدا شده القاعده و جاسوس دستگاه امنیتی انگلیس وحید خضاب 4.0 6 تو زودتر بکش: روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از ۶۰ سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران جلد 3 رونن برگمن 4.8 3 زندگی زیر پرچم داعش وحید خضاب 3.8 3 زیر پوست جنگ وحید خضاب 3.6 2 مروری بر تاریخچه و تفکرات سازمان مجاهدین خلق از زمینه های تاسیس تا عملیات فروغ جاویدان (1367 - 1344) وحید خضاب 4.6 4