معرفی کتاب It Ends With Us اثر کالین هوور

It Ends With Us

3.7

1,440

1394/10/11

لیلی در زندگی اش هرگز دست از تلاش نمی کشد. او از شهر کوچکی که در آن بزرگ شده فاصله می گیرد و کسب و کار خود را راه اندازی می کند. با رایل کینید که متخصص مغز و اعصاب است آشنا می شود. رایل فردی قاطع و کمی متکبر است اما در برابر لیلی نرم است و همراهی با او باعث می شود لیلی خوشبختی را تجربه کند. اما کم کم به یاد اتلس کاریگن می افتد؛ عشق اولش. او و اتلس نقاط مشترک فراوانی داشتند. و ناگهان اتلس دوباره در زندگی لیلی ظاهر می شود و هر آنچه لیلی با رایل ساخته در معرض نابودی قرار می گیرد...

لیست‌های مرتبط به It Ends With Us

paria

paria

1403/10/30

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

خب،تمومش کردم! و حرفای زیادی دارم.اولین چیزی که میخوام بگم اینه که واقعا حس میکنم بعد از خوندن این کتاب،یه چیز بزرگ یاد گرفتم..که اگه شرایط مثل شرایط لیلی شد،بتونم تصمیم درستی بگیرم..امیدوارم هیچ وقت نشه،ولی به هرحال،این درس کمک کننده ای برای همه هست.که تصمیمی رو بگیریم که درسته.که یاد بگیریم چرخه ها رو بشکنیم.قبل از اینکه اونا ما رو بشکنن.
راستش عمیقا فک میکردم قراره خیلی گریه کنم ولی نه..واقعا واقعا کم گریه کردم ولی این به معنی این نیست که درد نکشیدم.اتفاقا با لیلی،خیلی درد کشیدم و سردرگم بودم..
این کتاب،ارزشمنده.قشنگه و متنی که نویسنده و مترجم انتهاش نوشته بودن در حد خود داستان بود انقد که خوب بود!
نمیدونم چی باید بگم..مثل اینکه واقعا حرفای زیادی نداشتم..و نمیدونم..منم میخواستم با رایل باشه..ولی وقتی تصمیم گرفت امرسون رو نجات بده،فهمیدم چه تصمیم بزرگی گرفته و چه تصمیم درستی هم بوده.
پس،لیلی! بهت افتخار میکنم که تونستی بهترین تصمیم رو بگیری.بهت افتخار میکنم!
و..این آخرش بود..حرف دیگه ای ندارم..جز اینکه شنا کنید..شنا کنید و به شنا کردن ادامه بدید :)
پ.ن:اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید،اضافه میکنم.
پ.ن2:منم معتقدم همه ی زن ها و مرد ها باید این کتاب رو بخونن
پ.ن3:یعنی جلد بعدی چه جوری قراره باشششه؟
4:11 p.m
--> 3.11.00،سه شنبه
پ.ن4: اهم این نکته رو باید عرض کنم که خیلی جالبه..چرا هرچی از خوندنش میگذره علاقه م بهش و به شخصیتا و دنیاش بیشتر میشه؟ انقدری که این دو روز تیکه هاش رو برا دوستم فرستادم و درموردش حرف زدم و مرورش کردم،موقع خوندنش این کارا رو نمیکردم..خیلی این جالبه برام..انگار هرچی میگذره ارزشش بیشتر میشه.مثل یه عتیقه ی ارزشمند..همین دیگه :)
پنجشنبه،5.11.00
10:04 p.m

کتاب خوبیه در مورد خشونت علیه زنانه بنظرم بخونیدش
یه ترکیبی از شادی و غمه
عاشقانه و غم انگیز

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

hana

hana

1402/6/15

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

یک رمان عاشقانه است .کتابیه که نمی تونی کنارش بزاری و مدام  ادامه ش میدی که ببینی قراره قدم بعدی نویسنده چی باشه و چجوری رمانو ادامه داده ، به کسایی که رابطه ی عاشقانه ی بدون سرانجام داشتند و هنوزم درگیرشن و در ضمن میخوان دوباره وارد رابطه شن توصیه ش می کنم  تاثیر گذشته بر آینده را به خوبی نمایان میکنه و..
در مورد کتاب یه مثلث عشقیه که بین لیلی و رایل واطلس تشکیل شده  نظر دادن به این کتاب باتوجه به دیدگاهی که خواننده داره متفاوته خودم بیشتر حق را به رایل میدم هر کسی جای اون بود عصبانی میشد و البته.... اصن رفتارش درست نبود ولی درکل خق داشت روی کسی الان مال اونه حساسیت داشته باشه و مانع ورود گذشته ش به الانش بشه وووو شدیداااا از شخصیت لیلی متنفر شدم  واقعا تکلیفش با خودشم مشخص نبود  و اما رایل در این جلد از کتاب  بی تقصیر بود و حساسیتش بی مورد نبود رفتارش اشتباه بود اما لیلی باید قبل از اینکه وارد رابطه میشد همه جوره گذشته شو با اطلس دفن میکرد ...
هرچی بود باید قبل ازدواج با رایل تموم میشد .
مراقب قدم هایمان باشیممممم