b.b.r b.b.r دنبال کردن @rainn 0 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(16 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت16امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 16 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها b.b.r 1403/9/1 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 149 این بهترین عاشقانهای بود که خوندم🥲 0 2 b.b.r 1403/9/1 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 201 بهترین کتابیه که خوندم ، یه کتاب بینظیر از یه نویسنده بینظیرتر. 0 0 b.b.r 1403/9/1 شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 4.0 333 به نظرم در عین کم حجمیش خیلی زیبا نوشته شده . 0 0 b.b.r 1403/9/1 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 325 درست مثل یه سمفونی با مقدمهای آغاز میشه داستان با سرعت نسبتاً خوبی پیش میره اما بهیکباره بعد از تشریح کلیات آهسته میشه و به جزئیات میپردازه و حتی متوقف میشه و دوباره اوج میگیره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.