@Plibero

3 دنبال شده

4 دنبال کننده

نمایش همه

1403/11/21

این کتاب قلبم رو لمس کرد، واردش شد، مچاله‌ش کرد و در نهایت با اندوخته‌ی عشق و غم و فقدان، اونجا موندگار شد.
نمی دونم من این کتاب رو تموم کردم یا اون من رو. همین الان تمومش کردم و مثل ابر بهار برای پایان جولی و سم اشک ریختم.
برای تموم اونچه که داشتن و همه ی چیزهایی که هیچوقت فراتر از آرزوهاشون نرفت.
برای جولی که برای سم  و برای خودش زندگی می کنه و برای سم که زندگیش - چه به معنای حیاتش و چه به معنای جولی - رو از دست داد.
برای پایان غم انگیزشون اشک میریزم. برای همه ی از دست رفته ها.
و برای سم، حتی بیشتر از جولی.

***

بله. شاید این کتاب از نظر خیلیا شاهکار نباشه. ساده باشه و عادی و حتی اورریتد، اما این داستان روحم رو لمس کرد.
این داستانِ ساده، بدجوری تو دلم نشست و جای خودش رو پیدا کرد.
 من نقد ادبی نمی کنم. من احساساتم درمورد کتاب ها رو میگم.
این کتاب برای من ۵ از ۵ بود.
درسته، توی داستان خیلی چیزها میتونست بهتر باشه. مثلا یه توضیحی برای دلیل برقراری تماس شون.
ولی واقعا اینا برا خودم مطرح نیستن. من با آگاهی از این نقص هاش بازم دوستش دارم حقیقتا. واسه همین میگم اصلا نقد ادبی نیست.

1403/11/20

من واقعا با قلم این نویسنده حال می کنم. یعنی جدا از نوع پلات توییست هاش لذت می برم. همچنین جایی که قرارشون میده در طول داستان.
چیز جالبی که وجود داشت و با خوندن نظرات بقیه بهش پی بردم این بود که یکی از نقدهای وارد به این کتاب از سمت خواننده ها، ترکیبش با فانتزی و وقایع ماورایی بود. و غالبا راضی نبودن خواننده ها از این که پایانش اون طوری بود.
ولی راستش من از پایانش خوشم اومد🥲😂 نمیگم چیز خارق العاده و قوی ای بود ولی من مشکلی باهاش نداشتم و لذت بردم.
و کلا این کتاب درونم احساسات خاصی ایجاد کرد که باعث میشه بیشتر دوستش داشته باشم، یعنی فراتر از صرفا میزان قوی بودن داستانش باشه دلیلم.
و منم با این قضیه که نویسنده خوب روایت میکرد و جملات قشنگی خلق کرده بود موافق هستم.
ولی برخلاف نظر یکی از خواننده ها، اون آدرنالین در من ایجاد می شد با خوندنش.
در کل‌ من لذت بردم و دوست دارم یکبار دیگه مطالعه کنمش و دقیق تر بررسیش کنم چون قطعا توی دور دوم خوندن جزئیات بیشتری دستگیرم میشه.

1403/10/30

کریس کالفر یکی از نویسنده های واقعا محبوبمه و عاشق قلمشم...انقد روون و دوستداشتنی و رنگارنگ مینویسه مگه میشه عاشق کتاباش و داستان هایی که تعریف میکنه نبود؟ همچنین که دیالوگ های خیلی قشنگ و تاثیر گذاری هم داره که این مورد هم تو جادوهای همیشگی و هم توی قصه های همیشگی مشهود بود.
نکته ای که من خیلی دوس داشتم این بود که کریس کالفر این لطف بزرگ رو کرد به ما و نیومد یه مجموعه ی جدا از دنیای قصه های همیشگی بنویسه.اینکه اسپین آفی از شخصیت های دوستداشتنی قصه های همیشگی نوشته خیلی خیلی کار قشنگیه و لذت بخش و این معماهای حل نشده ای که از اون مجموعه موندن کم کم قراره تو این یکی مجموعه حل شن به نظرم...و کلا اینکه میاد پیش زمینه ای از شخصیت های مختلف رو به طرق مختلف میده خیلی کار قشنگیه.مثلا اینکه ملکه ی برفی رو اومد این جوری داستانشو تعریف کرد و به شخصیتش عمق بیشتری بخشید خب خیلی کار خوب و لذت بخشی بود.
خلاصه که کریس کالفر جزو تاپ تن هامه...و وای طنزهاش...من سر جوک کانر تو فصل یکی مونده به اخر جلد اخر قصه های همیشگی که با خواب کردن مردم و 100 سال طلسم زیبای خفته شوخی کرد قشنگ قهقه زدم...واقعا طنزپردازی کریس کالفر»» خلاصه که من واقعا عاشق کتاباشم و امیدوارم باقی داستان کوتاه ها و کتاب هاش از دنیای قصه های پریان هم ترجمه و چاپ بشن و خیلی منتظر جلدای بعدی این مجموعه هستم. و همین دیگه :)
تاریخ اتمام:01.5.22
تاریخ ریویو نویسی:01.5.23
ساعت ریویو نویسی: 1:37 A.M

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها