آخرین باشگاه کتابخوانی عمومیداستان آخرین باشگاه کتابخوانی ویل شوالبی و 2 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب کوله پشتی شابک 9786004614528 تعداد صفحات 360 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب آخرین باشگاه کتابخوانی، نویسنده ویل شوالبی. لیستهای مرتبط به آخرین باشگاه کتابخوانی لیما هستم ولی خستم کتاب هایی درباره کتاب/کتابخانه 24 کتاب بیشتر این کتاب ها رو نخوندم و این لیست به معنی این که این کتاب ها خوب یا بد هستن نیست. صرفا جهت معرفی کتاب هایی که درباره کتاب و کتابخانه هستند☺️ اگر کتابی جا مونده لطفا بگید تا به لیست اضافه کنم🤍 0 9 سمیرا علیاصغری کتابهایی دربارهی کتاب خواندن 13 کتاب اگر کتابِ دیگری میشناسید، معرفی کنید. 8 97 طاهره گوهری کتابهایی درباره کتابها و کتاب فروشی ها 42 کتاب این ژانر یکی از ژانرهای مورد علاقه منه. قطعا کتابهای بیشتری در این باره وجود دارن که من ندونم، واگر بهم بگین ممنون میشم و به روزش خواهم کرد:) 11 128 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین لیلااحمدی 1401/11/25 ..خوش تر آن باشد که سر دلبران...گفته آید در حدیث دیگران...کتابهایی باموضوع کتابخوانی واقعا برام محبوب ترین نوع کتابها هستند .تمام حرفهایی که دوست دارم درباره کتاب وکتابخوانی ولذت خواندن بگویم ونمی توانم از زبان دیگران نقل میشه.این کتاب هم جزء همین دسته بود.مرد جوانی به همراه مادرش که درگیر سرطان است ، یک باشگاه کتابخوانی دونفری ایجاد می کنند وباهم در باره کتابهایی که می خوانند حرف می زنند..البته کتاب حواشی وجزییات زیادی درباره مریضی مادر داشت که گاهی خسته کننده میشد ولی در کل دوست داشتم..اما در این دسته لذت بخش ترین ودوست داشتنی ترین کتابی که خوانده ام تولستوی ومبل بنفش است. 0 14 فاطمه پیوندی 1402/5/18 این کتاب جادوی نهفته در کتاب ها را فاش میکند...نویسنده کتاب در حین شیمی درمانی مادرش درباره کتاب های مختلف با او گفتگو میکند...حس نزدیکی بیشتر مادری که زندگی اش رو به پایان است و مرد جوانی که از هر زمانی بیشتر حس میکند به مادرش نزدیک شده است...من این کتاب را از مجموعه بوکزیستو هدیه گرفتم😁و بسیار دوستش میدارم 2 18