معرفی کتاب می‌خواهم بمیرم ولی باز هم هوس دوکبوکی کرده‌ام اثر بک سهی

جلد 2

ناشر
مون
_

«دارم سعی می‌کنم از نظر ذهنی و جسمی قوی‌تر بشوم اما کار سختی است. کم‌کم دارم می‌فهمم تفکر افراطی‌ام چه چیز وحشتناکی بوده، چطور خودم و دیگران را سرزنش می‌کردم و بابت هر اشتباه، ایراد یا سوءتفاهم کوچکی آدم‌ها را از زندگی‌ام بیرون می‌انداختم. حالا دیگر بلدم دیگران را بابت اشتباه‌هاتشان سرزنش کنم. حالا بهتر از همیشه این را می‌دانم که زندگی‌ام و خودم سزاوار توهین نیستیم. حالا دیگر می‌دانم نباید این‌قدر دست به خودسانسوری بزنم، بلکه باید از زاویه دید سوم شخصی سخاوتمند و منطقی به خودم بنگرم. پیشرفت زیادی کرده‌ام. خیلی خوش‌حالم که دیگر لازم نیست مثل کتاب اولم یک داستان را بارها و بارها تکرار کنم.»
بک سه‌هی، در کتاب حاضرش نیز از خلال پیاده کردن متن جلسات روان‌درمانی‌اش به کندوکاو در روان آسیب‌دیده‌اش می‌پردازد؛ کندوکاوی صادقانه که خواننده را به عمیق‌ترین زخم‌های نویسنده‌ای جوان پیوند می‌دهد؛ زخم‌هایی که شاید درون خودمان هم پیدایشان کنیم.

جلد ۱ و ۲ این کتاب رو من از تخفیف اسنپ روی بقیه خریدام گرفتم و دلیل خریدم هم این بود که روی‌ جلد دوم کتاب نوشته شده بود « صحبتهایی بیشتر با روانپزشکم»، بعد از خرید این کتاب تازه یادم افتاد بیام نظرات رو راجب بهش بخونم که دیدم خیلی رضایت آنچنانی از این کتاب بیان نشده و باعث شد با یه سوگیری ذهنی نه چندان خوب برم سراغش و کل دو جلد رو من توی ۲ ساعت تموم کنم، اما خب من همیشه این عقیده رو دارم که در دل بدترین کتاب دنیا یک جمله‌ی خوب و نجات دهنده میتونه وجود داشته باشه که البته این بدترین کتاب دنیا نبود بلکه برای همه‌ی افراد مناسب نیست، این کتاب بیشتر به درد افرادی میخوره که از افسردگی مداوم، اختلال شخصیت خودشیفته، عزت نفس پایین و کسانی که علاقه به خود ازاری دارن میتونه مفید و کمک کننده باشه حداقل اینکه میتونن پی‌ ببرن توی این دنیا تنها نیستن و خیلیها با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنن و کمک گرفتن از روانپزشک و روانشناس  و مصرف دارو اصلا چیز ترسناکی نیست، حتی این کتاب میتونه برای روانشناسان تازه کار به عنوان تجربه‌ی یک اتاق درمان مثل خوندن گزارش کار میمونه کمک کننده باشه.