بلاگر

INTJ
5W46
با افتخار ریوینکلاو🦅
آپولو<آرتمیس<آتنا<هفائسیوتوس<هادس
(جستجوگر، آفرینشگر، فرزانه، یتیم، نابودگر، جنگجو)

نمایش همه

Alone🌚🕯

واقعا لازم دونستم راجب این کتاب توضیحاتی رو بدم این کتاب اصلا روانشناسی زرد نیست و به شدت متفاوت با سایر کتاب های توسعه فردیه یعنی من هر چی کتاب در این موضوع خوندم این کتاب برخلاف گفته های اونا مطالبی بهم ارائه داد هر دوگروه درست میگفتن فقط هر کدوم از زاویه متفاوت مطالبو مورد برسی قرار میدادن یه جورایی این کتاب میتونه مکمل بقیه کتاب های این دسته باشه تا یه تفکر معقول و میانه رو در رابطه با این موضوع بهمون ارائه بده چون از اون کتاباست که حقایقو بطور بی رحمانه ای توی صورتتون می کوبه و به تخریب عقاید نادرست شما می پردازه پس اصلا توقع یه لحن ملایم با سفارش های سازنده رو ازش نداشته باشید چون این کتاب نوشته شده تا بناهای نادرست شخصیت شما رو نابود کنه نه اینکه بناهای مثبت سازنده بسازه پس ممکنه براتون مثل دارویی تلخ عمل کنه که مزش ساعت ها زیر زبونتون بمونه پس لطفا اگه مشکلی رو توی زمینه مذکور هر بخش دارین حرفشو بپذیرین چون در غیر این صورت دچای تفریط میشین و یجور مسمومیت حاصل از کمبود درونتون ایجاد میشه

1404/1/27

خب اول توصیه می کنم حتما حتما حتما این کتابو بخونید چون به هیچ وجه این یه کتاب ساده نیست ازون دسته کتاباست که باید روش بنویسی مناسب برای سنین ۳ تا ۱۰۰ سال هیچ وقت فکر نمی کردم یه کتاب داستان کودکانه اینقدر احساساتمو منقلب کنه و به گریه بندازتم واقعا دوست دارم بدونم داستان شب بعد برای ماهیا چی خواهد بود؟ اون ماهی کوچولویی که به فکر فرو رفت میخواد همین راهو بره؟ این داستان چطوری به گوش ماهی پیر رسید؟ آخرای داستان به خودم می گفتم نکنه این ماهی پیر مادرش باشه و بیشتر دلم میشکست یه جورایی مدل وطنی جاناتان مرغ دریایی بود اما چیزی که اینو برای من خاص کرده بود این بود که این یه داستان معمولی نبود هر کدوم از این عناصر نماد شخصیتی از انقلاب ۵۷ بودن به خوبی نمی تونم بگم کدوم کدوم بود ولی واقعا اینکه آقای بهرنگی با همچین خلاقیت و نگاه استعاره گونه و همچین بیان پنهانی و با کلامی ساده و عمیق این واقعه رو شرح دادن بدون اینکه شرح بده این کتابو خاص و دوست داشتنی میکنه مخصوصا برای منی که کاملا اتفاقی قبل این داشتم توی کتاب تاریخم حوادث همین دوران رو حفظ میکردم ولی من اینو مختص به انقلاب ۵۷ نمی دونم چرا که ما در حال تجربه اتفاقاتی هستیم که میشه اتفاق های این کتاب رو به اونا تعمیم داد و درک عمیق ترین نسبت به حوادث حال حاضر در کشورمون بدست آوارد
پ.ن: (هیچ وقم نباید به حرف ماهی های ریز گوش داد😒😂)

1404/1/14

خب اگه  جلوی خودمو نگیرم دوست دارم ده ها صفحه راجب این کتاب مباحثه کنم و تحلیل های دست و پا شکسته ارائه بدم بخاطر علاقم به مطالعه حوادث جنگ جهانی و بخصوص تاریخ آلمان توی اون زمان، قبل هر چیزی باید بگم این کتاب واقعا منو مجذوب خودش کرد ۳ سال پیش تصمیم به خوندنش گرفتم و بنا به دلایلی به تعویق مینداختم این زمانو ولی دیگه تصمیم گرفتم بخونمش و خودمو لعنت میفرستادم که چرا زودتر نخوندمش اونقدر برام جذاب بود که علی رغم زیاد بودنش بی وقفه خوندمش (در اصل گوشش دادم) تا تموم بشه شاید عجیب به نظر بیاد ولی از اول آخر کتاب اون جمله امام علی که می گفتن مردم برای من دو دسته اند یا هم دین من  یا هم نوع من  افتادم چون هیتلر دقیقا بر عکس این بود و تنها چیزی که منو از هیتلر متنفر می کرد فقط همین یه مورد بود و از خودم میپرسیدم اگه هیتلر همه ویژگی هاشو حفظ می کرد و فقط اونایی که بر ضد این حدیث بودن رو حذف می کرد دنیا الان چه شکلی بود؟ خب بیشتر کتاب های تاریخی توسط افراد پیروز نوشته میشن و چیزی که منو واداشت از بین همه کتاب های جنگ جهانی اینو بخونم این بود که این کتاب توسط جناح شکست خورده نوشته شده نه تاریخ نگارانش بلکه رهبر این جناح و واقعا شخصیتش بعضی جاها برام الهام بخش بود و در برابر بعضی عقاید دوست داشتم دهنشو خورد کنم و هیتلر  رو یه جام از جنس طلا زیبا و با ارزش دیدم که سم مایع مهلک و کشنده ای داخلش بود و به مرور  زمان در اثر تبخیر ترکیبات سمی به خورد این طلا رفتند و حتی این عنصر وانش ناپذیر رو هم آلوده کردن که این روند از دوران کودکی این پسر آغاز شد و وقتی به فصل آخر کتاب رسیدم تفکرات هیتلر آنچنان منو تحت تاثیر قرار داده بود که واقعا نمی تونستم باور کنم این کلمات از زبون همچین دیکتاتوری بیرون میاد خیلی از شرایط سیاسی و اقتصادی رو توی دنیا با شرایط اون زمان میشه مقایسه کرد و شباهت هایی بینشون پیدا کرد و بنظرم اون برهه  زمانی رو جز پند آموز ترین ها زمان میشه قلمداد کرد و یجورایی ذهن آدم رو نسبت به سیاست های چه گذشته چه حال حاضر تقویت میکنه و باعث میشه اندکی دید میانه تری بدست بیاریم و از بروز بسیاری از حوادث پرهیز کنیم با درس گرفتن از این گوشه تاریخ

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

بریده‌های کتاب

نمایش همه