@enola_ho

ENFP
5W46
با افتخار ریوینکلاو🦅
آپولو<آتنا<هفائسیوتوس<هادس
(جستجوگر، آفرینشگر، فرزانه، یتیم، نابودگر)

نمایش همه

Alone🌚🕯

خب اگه  جلوی خودمو نگیرم دوست دارم ده ها صفحه راجب این کتاب مباحثه کنم و تحلیل های دست و پا شکسته ارائه بدم بخاطر علاقم به مطالعه حوادث جنگ جهانی و بخصوص تاریخ آلمان توی اون زمان، قبل هر چیزی باید بگم این کتاب واقعا منو مجذوب خودش کرد ۳ سال پیش تصمیم به خوندنش گرفتم و بنا به دلایلی به تعویق مینداختم این زمانو ولی دیگه تصمیم گرفتم بخونمش و خودمو لعنت میفرستادم که چرا زودتر نخوندمش اونقدر برام جذاب بود که علی رغم زیاد بودنش بی وقفه خوندمش (در اصل گوشش دادم) تا تموم بشه شاید عجیب به نظر بیاد ولی از اول آخر کتاب اون جمله امام علی که می گفتن مردم برای من دو دسته اند یا هم دین من  یا هم نوع من  افتادم چون هیتلر دقیقا بر عکس این بود و تنها چیزی که منو از هیتلر متنفر می کرد فقط همین یه مورد بود و از خودم میپرسیدم اگه هیتلر همه ویژگی هاشو حفظ می کرد و فقط اونایی که بر ضد این حدیث بودن رو حذف می کرد دنیا الان چه شکلی بود؟ خب بیشتر کتاب های تاریخی توسط افراد پیروز نوشته میشن و چیزی که منو واداشت از بین همه کتاب های جنگ جهانی اینو بخونم این بود که این کتاب توسط جناح شکست خورده نوشته شده نه تاریخ نگارانش بلکه رهبر این جناح و واقعا شخصیتش بعضی جاها برام الهام بخش بود و در برابر بعضی عقاید دوست داشتم دهنشو خورد کنم و هیتلر  رو یه جام از جنس طلا زیبا و با ارزش دیدم که سم مایع مهلک و کشنده ای داخلش بود و به مرور  زمان در اثر تبخیر ترکیبات سمی به خورد این طلا رفتند و حتی این عنصر وانش ناپذیر رو هم آلوده کردن که این روند از دوران کودکی این پسر آغاز شد و وقتی به فصل آخر کتاب رسیدم تفکرات هیتلر آنچنان منو تحت تاثیر قرار داده بود که واقعا نمی تونستم باور کنم این کلمات از زبون همچین دیکتاتوری بیرون میاد خیلی از شرایط سیاسی و اقتصادی رو توی دنیا با شرایط اون زمان میشه مقایسه کرد و شباهت هایی بینشون پیدا کرد و بنظرم اون برهه  زمانی رو جز پند آموز ترین ها زمان میشه قلمداد کرد و یجورایی ذهن آدم رو نسبت به سیاست های چه گذشته چه حال حاضر تقویت میکنه و باعث میشه اندکی دید میانه تری بدست بیاریم و از بروز بسیاری از حوادث پرهیز کنیم با درس گرفتن از این گوشه تاریخ

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

فعالیت‌ها