معرفی کتاب راز خدمتکار اثر فریدا مک فادن مترجم مریم علیزاده میلانلو

راز خدمتکار

فریدا مک فادن و 1 نفر دیگر
4.1

_

میلی همچنان به عنوان یک خدمتکار کار می‌کند، و هنوز هم با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند. او پس از اینکه شغل فعلی خودش را از دست می‌دهد، از داگلاس گریک، یک متخصص فناوری معروف و ثروتمند، تماسی دریافت می‌کند. داگلاس از میلی می‌خواهد که نظافت و آشپزی خانه‌اش را بر عهده بگیرد، اما به یک شرط؛ او نباید با همسرش وندی که بیمار است ارتباط برقرار کند!
از آنجایی که میلی شدیدا محتاج پیدا کردن کار است و سوسابقه دارد، به‌ناچار پیشنهاد داگلاس را می‌پذیرد. طبق معمول، همه‌چیز آنطور که به‌نظر می‌رسد نیست، و میلی خود را در یک دوگانگی می‌بیند؛ با کمک به وندی که به گفته داگلاس بیمار است، شغلش را به خطر بیاندازد، یا با نادیده گرفتن آنچه در حال رخ دادن است، ارزش‌هایش را زیر پا بگذارد!

لیست‌های مرتبط به راز خدمتکار

نمایش همه
همنامفابلگامبی نهایی

کتاب هایی که اگه نخونی توی حسرتش میمونی!

22 کتاب

اما کتاب های این لیست! من یه لیست ساختم با نام "کتاب هایی که باهاشون اشک ریختم" و یه جورایی توی بهخوان ترکوند! این شد که این لیست رو هم ساختم! همه ی کتاب هایی که توی این لیست هستند، جزو مورد علاقه های منن و مشخصه که دوست دارم همه رو وادار به خوندنشون کنم! (توضیحات کوتاه راجب کتاب ها👇) مجموعه فابل رو بخاطر وایب دلنشینی که میده خیلی دوست دارم و اگه عاشق دریا و آرامش ساحل هستی حتما باید بخونیش! مجموعه بازی های میراث که دیگه گفتن نداره، بنظر من شاهکاره! جنایی هایی مثل دوستدار، نجواگر و سنگ کاغذ قیچی هم سلیقه ای هستن بعضی ها دوست دارن بعضی ها ندارن ولی بنظر من این سه تا تقریبا قوی بودن! و اما مجموعه خدمتکار. من این مجموعه رو نه بخاطر پیچیدگی و معما بلکه بخاطر شخصیت اصلی یعنی میلی دوست داشتم. که البته این هم کاملا سلیقه ایه! شازده کوچولو هم که دیگه گفتن نداره:) سفر به انتهای دنیا و پنج قدم فاصله هم داستان های جالب، غم انگیز و البته وایب خوبی دارن. مجموعه ناتوان هم در صورتی که فانتزی های قوی نخونده باشید و با کلیشه مشکلی نداشته باشید صد درصد براتون جالبه! نسیمی که بر ستاره ای وزید، کتابی که اصلا معروف نیست ولی بسیارررر زیباست! مجموعه اخگری در خاکستر هم جزو کتاب هایی هست که زیاد معروف نشد ولی بنظر من واقعا لیاقت معروفیت رو داشت و در حقش ظلم شد!! دختری که به اعماق دریا افتاد، یه فانتزی آسیای شرقی با یه پایان خوش و عالییی که حالتو خوب میکنه! مجموعه قصه های همیشگی هم که واقعا گفتن نداره! اما خردم کن. بنظر من این کتاب تا همون جلد یک و دو جالبه و بعد از اون دیگه واقعا قربانی تبلیغات شده! توی این ژانر کتابی مثل دونده هزارتو باید به این معروفیت می رسید نه خردم کن، که البته خیلی ها عاشقش شدن ولی من دیگه ادامش ندادم چون بنظرم ارزشش رو نداشت ولی تا اینجا جالب و قشنگ بود! (با احترام) ❌امیدوارم که به لیست اضافه بشه!❌

نیایش

نیایش

بخش دیخدمتکارراز خدمتکار

بهترین کتاب های (جنایی-معمایی) و نظر من

10 کتاب

خب برای شروع باید بگم اگر اهل خوندن کتاب های جنایی-معمایی هستید حتما اسم کتاب هایی که می گم به گوشتون خورده.توی این لیست کتابهایی هستند که هر جنایی خوانی باید حتما بخونشون! چیز هایی که می گم نظرات خودم هست هرکس ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه. اولین کتابی که می خوام راجبش بگم ۱-«بخش دی» هست. خب این کتاب همون‌طور که می دونید اثر فریدا مک فادن هست و یکی از شناخته شده ترین و بهترین کتاب هاش هستش. من خودم اول این کتاب رو از نویسنده خوندم. واقعا خیلی خیلی خفن بود و لازم نیست بگم حتما راجب داستانش می دونید. جای گفتنش هست که بعضی ها مثل دوست صمیمی خودم آنچنان از کتابهای نویسنده خوششون نمیاد (با اینکه دوستم نمره بالایی به کتاب هاش میده) این هم به خاطر اینکه کتاب های فریدا (معمولا) برای اون قابل حدسه و باعث میشه از خواندنش کاملا لذت نبرند (خودم که اصلا نمی تونستم حدس بزنم به هیچ وجه) . فریدا مک فادن یکی از نویسنده های مورد علاقه ی من هست با اینکه نقطه ضعف های داره..‌. من مجموعه خدمتکار رو هم خوندم که سه جلد اصلی و یک جلد فرعی هست. البته من راجب جلد فرعیش بحث نمی کنم چون صرفا برای کامل تر شدن مجموعه هست و بیشتر یک داستان خیلی کوتاه عاشقانه-دلهره آور بود تا جنایی-معمایی. از نظر من این سه جلدی ۲ـ«خدمتکار» ۳-«راز خدمتکار» ۴-«خدمتکار همه چیز را می بیند» هرچی به جلد بعد می رسیدن از میزان خفن بودن کتاب یکم کم می شد(شاید هم به خاطر اینه که شخصیت هارو بیشتر می شناختم و بیشتر برام جا می افتاد داستان...) ولی الان که فکر می کنم جلد های ۲ و ۳ هم واقعا به نظرم عالی بودن و پیشنهاد می کنم بخونید! ۵-«بند اعدام» این کتاب یک مدل دیگه از کتاب‌های جنایی معماییه که اصلاً تو یک لول دیگه قرار داره از نظر من. من این کتاب رو به تازگی خوندم که اثر فریدا مک فادن هست مثل داستان‌های قبل‌. که شاید هم نشه بهش گفت جنایی معمایی... و نمی‌دونم چطور توضیح بدمش. یک داستان کوتاه هست و واقعا ارزش خوندن داره به نظر من خیلی عجیب بود. خواستم اینجا یک چیزی راجب کتاب های فریدا مک فادن بگم و بحث رو راجبشون تموم کنیم. «کتاب هاش واقعا مغز آدم رو منفجر می کنه هرکی حداقل یک بار باید بخونه» کتاب بعدی که می خوام راجبش بگم ۶-«و آنگاه هیچکس نماند» این کتاب اثر آگاتا کریستی یک داستان جذاب و مرموز(مثل خود نویسنده) هست که به احتمال زیاد یا خوندینش یا دیدینش. باید بگم بعد از اتمام این کتاب سرتون رو می کوبونید به دیوار ! داستان خیلی ترسناکیه و آخرش واقعا خیلی عجیب تموم میشه. فکر می کنم که کتاب «دیزی دارکر» اثر آلیس فینی الهام گرفته شده از همین کتاب باشه چون یک سری شباهت هایی به هم دارن . ۷- «دیزی دارکر» هم یک کتاب خفن دیگه هست که واقعا به نظرم عجیب غریب بود آخرش قشنگ تموم شد(البته نمی شد گفت قشنگ) و بیشتر از اتفاقی که در حال حاظر می افته راجب زندگی گذشته دیزی دارکر می گه و اینا یک جا بهم مربوط می شن. می تونم بگم که فقط بخونیدش. حالا که راجب آلیس فینی گفتیم یک کتاب دیگه هم هست که نوشته همین نویسنده هست ۸- «سنگ کاغذ قیچی» یک چیزی که به نظرم اصلا جالب نبود این بود که این دوتا کتاب توی روند داستان و اواسطشون یک سری ایده های تکراری برای ایجاد دلهره داشتن.کسی که این هارو خونده می فهمه منظورمو.. اما راجب خود داستان این باز خیییلی عجیب تر (فکر کنم برای بار صدم می گم عجیب.)بود یعنی تا وسط داستان کلا من یک چیز دیگه فکر می کردم به یک جاهایی که رسیدم گفتم: چی شد! و برمی گشتم عقب مرور می کردم که با عقل جور در بیاد(شاید هم من تو کتاب خوندن خیلی گیج می زنم😀) بعدش هم که نگم دیگه برای بار چندم تو کتاب خوندن مخم پوکید ۹-«زمان اشتباه مکان اشتباه» من واقعاً ندیدم که کسی راجع به این کتاب بیاد صحبت کنه و اسمش رو شنیده بودم کتاب معروفیم هست نسبتاً و باید بگم وقتی که خوندمش تبدیل شد به یکی از کتاب‌های مورد علاقم واقعاً خیلی از داستان لذت بردم مثل داستان‌های دیگه نبود متفاوت‌تر بود شخصیت اصلی داستان یک مادر بود که درگیر داستان‌های همسرشو پسرش شده بود و اتفاقات خیلی عجیبی براش افتاد و ... حتی این کتاب باعث میشه که مامان‌هامونو بهتر درک کنیم با اینکه داستان زندگیشون شبیه ما نیست ولی خب دیگه... به اضافه اینکه خیلی گیج کنندست قشنگ هم هست . ۱۰-«لیست مهمانان» آخرین کتابی هستش که می‌خوام راجع بهش بگم. نویسنده این کتاب لوسی فولی هست. داستان ما تو یک شب عروسی شاید نفرین شده یا ترسناک اتفاق می‌افته. و تا آخر کتاب خیلی چیزها عوض می‌شه و نظرها برمی‌گرده و اصلاً کسی که بهش شک داری یکی دیگه میشه و یه جوری همه چیز قاطی پاتی میشه و همین خودش خیلی خفنه. بعضی از قسمت‌های داستان خیلی دلهره آور میشه و من واقعاً از این داستان خوشم اومد. قصد دارم لیست‌های دیگه‌ای هم درست کنم مثل داستان ترسناک یا داستان‌های فانتزی.. در آخر امیدوارم این لیست به دردتون خورده باشه!

پست‌های مرتبط به راز خدمتکار

خب این کتاب مثل دیگر کتاب‌های این نویسنده این کتاب هم پر از غافلگیری بود. ابتدای داستان کمی روند خسته کننده‌ای داره.
و همچنین اشاره‌های خیلی ریزی که به جلد اول کتاب میشه خیلی جالبه.
 ولی در عین حال داستان مستقلی رو ایجاد میکنه. کاملا متفاوت با جلد اول کتابه با این که طرح کلی داستان همون طرح کلی داستان اوله ولی اتفافات فضای داستان و شخصیت‌ها کاملا متفاوته. و یه بار دیگه  استفاده از تکنیک روایت به کمک چند راوی و شخصیت کار رو جذاب و خاص کرده و تمام معادلات ذهنی و قابل تصور آدم رو بهم میریزه و انگار هر شخصیت داره داستان جدایی رو روایت میکنه انقدر که دیدگاه هاشون متفاوته. در کل باید بگم یک بار دیگه تلاش کردم انتهای داستان یا لاقل شخصیت‌های مثبت و منفی داستان رو حدس بزنم و یکبار دیگه به بن بست خوردم انگار ایده‌های این نویسنده تمومی نداره و هیچوقت نمیشه خط فکریشو حدس زد و همیشه یه گزینه متفاوت داره که غافلگیرتون کنه.
در کل کتاب خیلی خوبی بود و قلم نویسنده مثل همیشه پر کشش و معمایی طور بود.
خیلی لذت بردم:)))