یادداشت hana

1402/6/15

یک رمان عاشقانه است .کتابیه که نمی تونی کنارش بزاری و مدام  ادامه ش میدی که ببینی قراره قدم بعدی نویسنده چی باشه و چجوری رمانو ادامه داده ، به کسایی که رابطه ی عاشقانه ی بدون سرانجام داشتند و هنوزم درگیرشن و در ضمن میخوان دوباره وارد رابطه شن توصیه ش می کنم  تاثیر گذشته بر آینده را به خوبی نمایان میکنه و..
در مورد کتاب یه مثلث عشقیه که بین لیلی و رایل واطلس تشکیل شده  نظر دادن به این کتاب باتوجه به دیدگاهی که خواننده داره متفاوته خودم بیشتر حق را به رایل میدم هر کسی جای اون بود عصبانی میشد و البته.... اصن رفتارش درست نبود ولی درکل خق داشت روی کسی الان مال اونه حساسیت داشته باشه و مانع ورود گذشته ش به الانش بشه وووو شدیداااا از شخصیت لیلی متنفر شدم  واقعا تکلیفش با خودشم مشخص نبود  و اما رایل در این جلد از کتاب  بی تقصیر بود و حساسیتش بی مورد نبود رفتارش اشتباه بود اما لیلی باید قبل از اینکه وارد رابطه میشد همه جوره گذشته شو با اطلس دفن میکرد ...
هرچی بود باید قبل ازدواج با رایل تموم میشد .
مراقب قدم هایمان باشیممممم

این چیزهایی که گفتین درسته. ولی رایل کلا یه آدم مریض بود. اگه اطلس نبود هم بهانه دیگه‌ای پیدا می‌شد برای بروز قلدری رایل.
اما اون تیکه رو درست گفتین که آدم نباید بلاتکلیف بمونه. فقط کاش همه جای دنیا بشه به راحتی از این بلاتکلیفی دراومد. ولی چه تو همون آمریکا و چه اینجا تو ایران زن‌های زیادی هستن که مجبورن به اون زندگی ادامه بدن.

1402/6/16

درسته من اینو قبول دارم ولی هرسه تا تقصیر داشتن اینکه همه تقصیرا گردن رایل بیفته درحقش بی انصافی شد.
خیلی بی انصافیه  که  دیدن دخترشم محروم بشه اینکه نتونه شبا کنار دخترش باشه بالاخره یه پدر پدره و ....
شخصیت لیلی جوری بود که از همون لحظه ای که بعد از سال ها دوباره اطلسو دید عشقی که نسبت به رایل داشتو زیر سوال برد ...
البته اگه عشقی داشت...
من در مورد طلاقش کاملا موافق بودم و بهترین کار بود و اما باز هم با رایل بایدد بهتر رفتار میشد  طرد کردنش دوای دردش نبود .

1402/6/16

تازه جلد دو رو نخوندی، نویسنده یهویی تو اون کتاب رایل رو یه فرد بسیار ناپایدار روانی نشون میده که با کوچک‌ترین چیزی به اطرافیانش آسیب می‌رسونه. 🚶🏻

1402/6/16

اتفاقا خوندم بعد از اینکه جلد اول تموم شد تاقت نیاوردمو جلد دومو خوندم  ، ولی واقعا نویسنده کاری کرد که در آخر از همه شخصیت ها متنفر شم  اوایل انتظار دیگری داشتم ولی جور دیگه ای پیش رفت
تنها ویژگی کتاب این بود که نمی تونسی دس از خوندنش برداری و مدام کنجاو میشدی که قراره تو صفحه ی بعدی چه اتفاقی بیفته....

1402/6/16

@hana1421 منم از شخصیت‌پردازی رایل تو جلد یک و مخصوصاً دو خوشم نیومد ولی اتلس و سرگذشتش تو جلد دو رو خیلی دوست داشتم، لیلی و داستان زندگیش هم جالب بود. کلاً شخصیت رایل و دلیل عصبانی شدن و جنون ناگهانیش و برخورد لیلی با این قضیه کتاب رو خراب کرد. تو جلد دو هم که یهو رایل هیولا شد.
ولی این نویسنده یه کتاب دیگه داره به اسم همه‌ی خوبی‌هایت که قشنگ‌تره به نظرم. شاید اون رو دوست داشته باشین.

1402/6/16

@khalili.r درسته طبق انتظاراتم پیش نرفت و لی بالاخره هر کتابی مسلما یه نکته هایی داره که درس میشه برامون .
سعی میکنم این یکی کتابشم بخونم امیدوارم قویتر از این یکی باشه

1402/6/16

آره موافقم 😃 این کتابه هم درباره یکی دیگه از مشکلات بین زوجین و ناباروریه، به نظرم قوی‌تره امیدوارم خوشتون بیاد :)