یادداشت -نازنین
20 ساعت پیش
این کتاب هم جزو کتابایی بود که براش شب بیداری کشیدم و بعد اتمامش محکم بغلش کردم . کتاب خیلی خوب و واقعا ارزش خوندن رو داشت . این کتاب رو دوست داشتم بخاطر قلم نویسنده .. بخاطر الهام گرفتنش از داستان واقعی ..بخاطر تصمیم گیری قاطع لیلی چیزی که خیلیا نمیتونن انجام بدن . این کتاب در اوایل رویه کندی داشت ولی اواسطش واقعا نمیتونستم زمین بزارمش . یکم این تفاوت فرهنگی و عادی سازی خیلی چیزا برام اذیت کننده بود . توضیحات آخر کتاب واقعا واقعا برام دوست داشتنی بود . بقیه پیامم حاوی کمی اسپویله!!! زندگی لیلی درست شبیه مادرش بود و برای لیلی احساس امنیت و تصور دخترش از افکار مادر و رفتار پدرش خیلی مهم بود و خب لیلی خیلی خوب تونست خودش رو الویت زندگی خودش و دخترش قرار بده.
15 ساعت پیش
یاد اون جمله افتادم که میگفت چند وقت یکبار خودتون رو زیر نظر بگیرید که شبیه کسایی که ازشون بدتون میاد نشید
13 ساعت پیش
نویسنده این کتاب شاهکار نویس نیست. متوسط و واقعی مینویسه. واقعیت هارو مینویسه. به نظرم برای هر زن و دختر در ایران لازمه این دوجلد مربوط به هم ما تمامش میکنیم و ما شروعش میکنیم it ends with us/it starts with us رو بخونه و باید یادبگیره که بعضی مواقع هست که بزرگترین کاری که در حق همه همنوعات میتونی بکنی اینه که از حقت نگذری.هیچ زنی نباید مورد خشونت قرار بگیره و چرخه خشونت خانگی تا زمانی که زن ها اگاه نشن ادامه پیدا میکنه
𝗥𝗮𝗸𝗶𝗶𝘇|رَکیذ
17 ساعت پیش