@abi_kabood3

فروردین 1404

54 دنبال شده

264 دنبال کننده

کتابی که مارا به جایی فراتر از تمام کتاب‌ها رهنمون نسازد، چه فایده‌ای دارد؟
_ سقراط اعظم هستم، فیلسوف قرن معاصر .

abi__kabood

1404/7/11 - 17:07

زینبِ عزیزم
در روز شنبه، 22 شهریورِ 1404
در ساعت 15:39
در ظهر گرم و طاقت فرسایی که آفتاب سوزان، سختیِ تحملِ زندگی را برایم دو چندان می‌کرد، پیامت صفحه‌ی گوشی‌ام را روشن کرد، پیامی که هربار باعث میشد هیاهوی مغزم برای دقایقی آرام بگیرد
اما اینبار با دفعات قبل تفاوتی داشت، تصمیم داشتی نوید رسیدن چیزی از جنس دلگرمی را بدهی . . .
تمام آن روز را با فکر به اینکه اینبار چطور میخواهی مرا غافلگیر کنی به پایان رساندم و خود را درحالی در اتاقم دیدم که هدیه‌ی تو در دستانم بود
آن لحظه که اسم مخصوص خودم را روبه‌روی کلمه‌ی نشانی گیرنده دیدم
آن لحظه که شعری که با خلاقیت خود و برای "من" نوشته بودی را مثل یک خاطره قدیمی زیر لب مرور کردم
و وای از آن لحظه که بسته را باز کردم و با جلد کتابی که زمان طولانی‌ای دلم در آستانه‌ی واژه‌هایش ایستاده بود، مواجهه شدم . . .
آه دوست عزیز من
کاش جادویی بود و قدرت این را داشت که درون قلبم را ببینی
کاش می‌توانستی ببینی که چطور با آمدنِ آن نشانه‌ی ملموس از بودنت، غم از تمام وجودم رخت بست
و حال که کتاب را با لبخندی تمام قد به پایان رساندم می‌خواهم دوباره از اعماق قلبم، از جایی که حتی سکوت، تو را به یاد می‌آورد از تو تشکر کنم
و این را بدان؛
هیچ‌گاه بودنت را، زمانی که خیلی‌ها نبودند فراموش نخواهم کرد .
با احترام
مهج
پ.ن: بمونی برام ❤️.

1404/5/4 - 02:08

و پایان . . .
الان کتابو تموم کردم و دلم میخواد تا آسمون از این لبخندا بذارم :))))
سه چهارم اول کتاب اونقدر برام جذاب نبود، در حدی که خودمو آماده کردم بودم یک یادداشت پر و پیمون بنویسم راجع به اینکه اینم الکی معروف شده
اما قسمت آخر از نظر من اونقدر قوی بود که بتونم توی تصمیمم تجدید نظر کنم
در کل دوسش داشتم و فکر می‌کنم ارزش یکبار خوندن رو داره
و برای همه آرزو دارم که بتونن همچین دوستی‌ای رو یکبار هم که شده در زندگیشون تجربه کنن که اگه نکنن واقعا و عمیقاً حیفه، خیلی حیفه :)

و راجع به قلم نویسنده، با خوندن قسمت پایانی کتاب فهمیدم که نویسنده قدرت خوبی توی بیان احساسات و قوی‌تر کردن کار داشت، اما نمی‌دونم چرا اوایل کتاب اینقدر ضعیف بود، کاش اولش هم مثل آخرش اینقدر جذاب و پرکشش می‌نوشت
و اشکال دیگه‌ای که بنظرم وارده اینه کهههههه
چراااااا اینقدددررررر کمممممم دو شخصیت اصلی کتاب رو توصیف کردهههه بوددددد 😭😭
من هیچ تصوری از قیافه، قد، مدل مو و . . . شخصیتا نداشتم و انگار تصورم ازشون دو پسر بدون چهره بود و این موضوع مقداری اذیتم کرد.

من این کتابو از نظر آرنیک کتاب خوندم، که افتضاح بود، پر از غلط املایی و اشتباه های نگارشی که از یه جایی به بعد اعصابمو خورد کرد، به هیچ وجه این نشر رو نگیرید.

و سخن پایانیم این باشه که، دوسش داشتم و خوشحالم که این کتابو تو کتابخونم دارم 🫠✨

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

لیست‌ها

بریده‌های کتاب