معرفی کتاب سقوط اثر آلبر کامو مترجم آناهیتا تدین
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
کتاب حاضر، داستانی فرانسوی با مضمون اجتماعی و فلسفی اثر «آلبر کامو» است. تمام داستان به صحبت های «ژان باتیست کلامانس» با مخاطبی که هیچ روایتی از او در داستان نشده، اختصاص یافته است. کلامانس، زمانی وکیل و انسانی خوشبخت، محبوب و راضی از خود و عملکرد خود بوده است. تا این که یک شب فریاد زنی را می شنود که خود را به درون رود انداخته، امّا او توجهی به این موضوع نمی کند و از اینجاست که سقوط او مرحله به مرحله آغاز می شود. البته در حقیقت بیان می کند که همه ما انسان ها مدّت ها است که سقوط کرده ایم، این موضوع فقط باعث می شود کلامانس سقوط ها و دورویی های خود رابه یاد آورد. مثلاً ژان باتیست به یاد می آورد، زمانی که نابینایان را از خیابان رد می کرد برای آن ها کلاهش را از سر بر می داشته و از خود پرسیده که آا این عمل خیرخواهانه برای آنها بوده یا خودنمایی ؟.
ادبیات اگزیستانسیالیسم ادبیات داستانی ادبیات کلاسیک پرفروش ترین کتاب ها پرفروش های ایران کتاب جایزه نوبل ادبیات جریان سیال ذهن داستان فلسفی دهه 1950 میلادی فهرست برترین آثار داستانی جریان سیال ذهن فهرست برترین آثار فلسفی گودریدز فهرست برترین رمان ها درباره شهرها فهرست برترین کتاب های اگزیستانسیالیسم
بریدۀ کتابهای مرتبط به سقوط
نمایش همه1403/10/17