معرفی کتاب My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry اثر فردریک بکمن مترجم Henning Koch

My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry

My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry

فردریک بکمن و 1 نفر دیگر
4.1
239 نفر |
80 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

39

خوانده‌ام

509

خواهم خواند

226

ناشر
شابک
9781501115066
تعداد صفحات
372
تاریخ انتشار
1394/3/27

توضیحات

        A charming, warmhearted novel from the author of the New York Times bestseller A Man Called Ove.Elsa is seven years old and different. Her grandmother is seventy-seven years old and crazy—as in standing-on-the-balcony-firing-paintball-guns-at-strangers crazy. She is also Elsa’s best, and only, friend. At night Elsa takes refuge in her grandmother’s stories, in the Land-of-Almost-Awake and the Kingdom of Miamas, where everybody is different and nobody needs to be normal.When Elsa’s grandmother dies and leaves behind a series of letters apologizing to people she has wronged, Elsa’s greatest adventure begins. Her grandmother’s instructions lead her to an apartment building full of drunks, monsters, attack dogs, and old crones but also to the truth about fairy tales and kingdoms and a grandmother like no other.My Grandmother Asked Me to Tell You She’s Sorry is told with the same comic accuracy and beating heart as Fredrik Backman’s bestselling debut novel, A Man Called Ove. It is a story about life and death and one of the most important human rights: the right to be different.
      

پست‌های مرتبط به My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          یکی می گفت هر رفتار بدی که از آدم ها می بینیم بر می گردد به این که یک مشکلی دارند و این رفتار بد در واقع بهانه گیری شان به خاطر آن مشکل است و حتی ممکن است خودشان هم درست این را ندانند. اگر سعی کنیم آن مشکل را حل کنیم، رفتار بد هم از بین می رود. نمی دانم این موضوع در دنیای واقعی صد در صد درست است یا نه ولی در این کتاب که کاملا صدق می کند. 
 اولش یک سری شخصیت عجیب و غریب می بینیم ولی به مرور که جلو می رویم ماجرای پشت هر کدامشان را می شنویم و آن وقت است که دلیل رفتارهایشان را می فهمیم.

خواندن این کتاب طلسم کتاب های آقای بکمن را بالاخره برای من شکست. قبل از این دوبار مردی به نام اوه را ناتمام رها کرده بودم و یک بار هم همین کتاب را. انگار کلا نوشته های ایشان این طوری است که اگر کسل کننده بودن آغاز کتاب را دوام بیاوریم، بقیه ی کتاب ارزشش را دارد. البته باز هم در ادامه یک سری از افسانه های مادربزرگ را سریع رد می کردم ولی فهمیدن این که هر کدام از این افسانه از زندگی کدام یک از شخصیت ها گرفته شده، دوست داشتنی بود.

فقط بزرگ ترین نقطه ضعف داستان، توجیه اش برای مرگ بود. و این برای داستانی که در پی مردن یک نفر رخ می دهد، خیلی مهم است. می گفت آدم ها می میرند تا جا برای بقیه باز شود. مثل وقتی که از روی صندلی اتوبوس بلند می شویم تا کس دیگری بنشیند. خوب آن کسی که بلند می شود چه می شود؟ اصلا چرا باید کسی که ما دوستش داریم جایش را به کس دیگری بدهد و تنهایمان بگذارد؟ و این یادش در ذهنمان بماند چطوری می تواند کافی باشد؟!
دوست دارم یک نفر یادش بیاید که من وجود داشتم. دوست دارم یک نفر بداند که من این جا بودم.

جملات خوب زیاد داشت:)
داستان ناراحت کننده ای بود ولی این که از نگاه یک بچه ی تقریبا 8 ساله روایت می شد که تحلیل های بامزه ای از شرایط داشت، یک مقدار از غصه ی داستان کم کرده بود.

پی نوشت: سیر اصلی داستان من را یاد بی‌نهایت بلند و به‌غایت نزدیک  می انداخت. ماجراجویی  های بچه ای متفاوت بعد از مرگ عزیزترین کس ش، برای کنار آمدن....
        

8

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

13

'زیزی'

'زیزی'

1403/3/14

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        جای بهتر شدن داشت🫴🏻
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1

"setayesh"

"setayesh"

1404/4/3

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          این کتاب بعد از کتاب مردی به نام اوه دومین کتاب مورد علاقم از اقای فردریک بکمن تا اینجا شد. 
خیلی خیلی راحت با شخصیت های این کتاب می‌شد همزاد پنداری کرد.
کتابی بود که تک تک جمله هاش رو میشد به راحتی درک و حس کرد. 
در نگاه اول کتاب خیلی فضای بچه گانه ای داره با السای هفت ساله و دنیای نیمه بیداری اما انقدر زیبا و درست توصیف شده که همین فضا که کودکانه به نظر میاد پر از اتفاقات قشنگ و داستان های زیباست. 
یکی از چیزایی که خیلی زیاد من دوست دارم جزئیاته که مثل بقیه کتاب های اقای بکمن تو این کتابشون هم زیاد بهشون پرداخته شده که خیلی قشنگه. 
 داستانی هم که پشت هر شخصیت کتاب بود و اون رو می ساخت واقعا قابل درک بود و این که اخر کتاب دلیل هرکدوم از رفتارشون مشخص میشد هم واقعا قشنگ بود. 
قلم کتاب خیلی روون بود و به نظرم باعث می شد علاوه بر قشنگی ساده هم باشه. 
داستان کتاب هم خیلی جدید بود و پر از خلاقیت. 
هر بار که السا درمورد سرزمین نیمه بیداری می گفت و به اونجا می رفت انگار تو رو هم همراه خودش میبرد و تورو با داستان های اونجا همراه می کرد چون توصیفات داستان خیلی زیبا و دقیق بود. 
خلاصه از اون کتابایی بود که می شد توش غرق شد و زیر یه عالمه از جمله هاش خط کشید. 
و یه چیز دیگه هم که برای قشنگ بود اسم اول هر فصل بود که به نظرم خیلی خلاقانه بود. 
درکل اگر قلم بکمن رو دوست دارید و کتاب هاش رو میخونید این کتاب رو از دست ندید✨. 
        

36