تاریخ عضویت:

مرداد 1403

@Bob_Spongeee

51 دنبال شده

39 دنبال کننده

و کتاب ها منبعی بی پایان برای فرار از واقعیت ها هستند...!

11 ساعت پیش

من زیاد کتابای روانشناسی نمیخونم اما این کتاب درواقع یک کتاب خود شناسی بود و به نظرم خیلی بهم کمک کرد هرچند خوندنش چندین ماه طول کشید.
به نظرم این کتاب برعکس خیلی از کتاب های روانشناسی زرد خیلی مفید بود. و یه نکته خیلی خوبی هم که داشت این بود که هر بخشش درمورد یه چیزی صحبت میکرد و میشد کتابو حتی از وسطش باز کنی و بخونی. به نکات ریز و جالبی اشاره کرده بود. از اون کتابا بود که باید زیر کل جمله هاشو خط میکشیدم و پر از نکته های مثبت بود.
این کتاب دقیقا برای اون وقتاییه که از زندگی خسته میشی و نا امید میشی یا توی یه رابطه ای شکست میخوری و فکر میکنی همه چیز تموم شده. بهت یاد میده که درد رو بپذیری و ازش عبور کنی. یا مثلا خیلی وقتا که ادم حتی با خودشم قهر میکنه این کتاب خیلی میتونه خوب باشه تا دوباره با خودش دوست بشه. توی بهبود روابطمون با دیگران هم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه.اگه واقعا چیز هایی که گفته رو تو زندگی بکار ببریم بدون شک تاثیر داره.
خوندنش رو به همه پیشنهاد میکنم فرقی هم نداره که چه سنی باشیم چون چیزهایی رو گفته که تقریبا به درد همه ی ادما میخوره. متن روون و قابل درک و فهمی هم داره. هرچند شاید خوندنش ماه ها زمان ببره( برای من به این شکل بود) اما بازم کلی چیز میشه ازش یاد گرفت و توی زندگی استفاده کرد
از اون کتاباس که میدونم چند سال دیگه قراره دوباره بخونمش.
در کل به نظرم چه کتاب های روانشناسی میخونید چه نه، خوندن این کتاب میتونه تو خیلی از زمینه های زندگی بهتون کمک کنه.

1404/2/15

حس میکنم با خوندن این کتاب فقط وقتمو هدر دادم.
این کتابم مثل خیلی از کتابای دیگه بود که یهویی ترند میشن و معمولا نوجوونا تحت تاثیر بوک بلا گرایی که ازش تبلیغ های الکی میکنن اونارو میخرن و میخونن ولی از نظر من واقعا هیچ نکته مثبتی ندارن
اگر دوست دارید یه کتاب تماما فانتزی و غیر واقعی و کلیشه ای بخونید که یه داستان خیلی سطحی داره و یه عاشقانه غیر واقعی میتونید این کتابو بخونید در غیر اینصورت به نظرم خوندن این کتاب واقعا تلف کردنه وقته.
اینجور کتاب ها بیشتر از اینکه تو از خوندنشون لذت ببری باعث میشن که خیلی از نوجوون هایی که میخوننش بخاطر داستان عاشقانه غیر واقعیش فقط خودشونو سرزنش کنن و با خودشون بگن خب چرا کسی منو اینجوری دوست نداره و مدام توی ذهنشون و ناخوداگاهشون خودشونو سرزنش کنن درحالی که همچین چیزی نمیتونه توی دنیای واقعی اتفاق بیفته.
اگر دنبال یه کتابی هستید که هم ازش لذت ببرید و هم مفید باشه اصلا سمت اینجور کتاب ها نرید چون همونجور که گفتم این کتاب بیشتر مخصوص نوجوون هاییه که فقط دنبال خوندن کتاب های ترندن با یه داستان کلیشه ای یا اینکه میخوان خوندن کتاب های فانتزی رو برای اولین بار شروع کنن.
درکل من اصلا دوسش نداشتم و به نظرم ارزش وقت و هزینه تون رو نداره و میتونید به جای این کتاب وقتتون رو روی کلی کتاب بهتر و مفیدتر بذارید و یه محتوای خوب بخونید.
البته بگم که کتاب شخصیت پردازی نسبتا خوبی داشته توصیفاتش هم خوب بود و حوصله سر بر نبود اما محتوای جالب و مفیدی نداشت.

1403/10/5

خب
من اول وقتی میخواستم بخونمش انتظار یه داستان خیلی سطح پایین رو داشتم اما خب با خوندن جلد اول نظرم عوض شد.
بیاید از جلد اول شروع کنیم
یه داستان فوق العاده بود. همه چی درست و دقیق سر جای خودش. دقیقا جای درستش معمای جدید وارد داستان میشد. نویسنده همه چیزو خیلی تمیز دراورده بود. من جلد اول رو خیلی زود خوندم و واقعا جذبش شدم.
اما این جلد؟
من برای شروع این جلدش خیلی ذوق داشتم چون یه ذهنیت خیلی خوب از جلد اولش تو ذهنم بود و درباره این جلدم همین فکرو میکردم
اما خب اون جوری که بایدپیش نرفت
داستان این جلد خیلی شلوغ بود جوری که هرموقع میخواستم برم بخونمش اول باید میرفتم دو سه صفحه قبلو میخوندم ببینم چی بود.
داستان این جلد به تمیزی جلد اول نبود
نویسنده کلی اطلاعات رو باهم و یهویی وارد داستان کرده بود و این باعث میشد که گیج بشم
البته به نظرم داستان و معماهای این جلد هوشمندانه تر از جلد قبل و بود و پیچیدگی خاص خودش رو داشت اما نویسنده همه چیز رو چند بار دور سرش پیچونده بود و یه چیز گیج کننده تحویل داده بود
همین باعث شد که من ذوق و شوقی که براش داشتم تا حدودی کم بشه
اما صد صفحه اخرش به نظرم نسبتا بهتر بود
در کل عالی نه، اما خوب بود.
منتظر جلد های بعدیش هستم....

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه