بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

زهراخیرزاده

@zahra_kheirzadeh

17 دنبال شده

24 دنبال کننده

                      یک مامان عاشق کتاب  :)
                    

یادداشت‌ها

                📚

بلاخره دیشب کتاب انسان ۲۵۰ ساله رو تموم کردم .
ایده های  کتاب رو خیلی دوست داشتم ، روایتگر اتفاقات کلی و تاثیرگذار امامان عزیزمان در دوران زندگیشان و تاثیرات تصمیمات آن ها بر آیندگان و نسل شیعه و مسلمان ها رو بعد ۱۴۰۰ سال نشون میده .

واما ایده اصلی این کتاب در اصل همون نخ تسبیحی هست که مهره های تاریخی رو به آینده وصل میکنه و به ما میگه که ریشه های تشکیل حکومت اسلامی از کجا آغاز شده ، این حکومت اسلامی چگونه باید باشد و ما در چه نقطه ای از تاریخ قرار داریم ودراین زمان عملکرد ما چگونه به ظهور منجی عالم حضرت مهدی سرور عزیزمان جانم به فدایشان ❤️ختم میشود .

حقیقت از خواندن این کتاب به راحتی نمی شود گذشت پیشنهادمیکنم یک بارکتاب را بخوانید و بعد کم کم فصل های مربوط به هر امام عزیز را به صورت متمرکز و با تحقیقات بیشتربامراجعه به کتاب های دیگر وسعت دانش و اطلاعاتتان را گسترده تر و عمیق تر کنید اگر در راستای ایده اصلی کتاب باشد که بسیار عالیست🙏🏻

نکته آخر : 
طبق تحقیقات من در موازات این کتاب سه تا کتاب دیگه که خود رهبر نوشتن به نام های حماسه امام سجاد ، همرزمان حسین وکتاب صلح الحسن که توسط خود آقا ترجمه شده رو هم باید مطالعه بشه که بنده هنوز افتخار مطالعه این کتاب ها روکه درباره ائمه هست رو نداشتم 🙏🏻
        
                📚

کتابش را یکی دوماه پیش خواندم .
سفرنامه است ، تجربه خواندن سفرنامه را در دو کتاب دارم یکی این و دیگری سفرنامه کره شمالی امیرخانی .
حقیقتش قلم امیرخانی را بیشتر دوست دارم آن هم در امر سفرنامه نویسی به نکاتی که توجه میکند و سعی میکند فضا سازی کند باعث می شود درک خیلی خوبی از وضع موجود آن کشور در قالب یک کتاب نهایتا ۳۰۰ صفحه ای داشته باشی اما صفرزاده هم از این سفر نامه نویسی موفق بیرون آمد .
کتاب را دوست داشتم استدلال هایی که در مقام دفاع از جمهوری اسلامی و نقطه ضعف ها و کم کاری ها جمهوری اسلامی می آورد قابل درک بود و سعی در نهادینه کردن عقاید خود نداشت فقط وضع موجود را خوب توضیح داده بود.
 نکاتی هم در سفرهایش در توصیف کشور تاجیکستان به آن توجه کرده بود کاملا دقیق و با توجه به شرایط حاکم و پتانسیل های فرهنگی سیاسی و اجتماعی کشور تاجیکستان است و شما صرفا یک کتاب با جهان بینی یک فرد خاص را مطالعه نمی کنید و تقریبا شامل حال نگاه ها و جهان بینی های متفاوت است .
دوستش دارم و به سفرنامه خوان ها پیشنهادش میدهم .

پ.ن : میگن این کتاب سفرنامه نیست و مجموعه یادداشت های نویسنده از دو سفری که به کشور تاجیکستان داشته ولی من کتابش رو در مقام یک کتاب سفرنامه دوست داشتم 🙏🏻



#کتابی_که_خواندم📚
#سفرنامه
#ماورامرز
#احسان_صفرزاده
#کشورتاجیکستان
#کتاب
        
                📚خواندمش !
 
راستش را بخواهید با نگاه اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی نویسنده اش کمی البته بیشتر از کمی زاویه دارم .

کتاب _من او _ امیرخانی را خیلی دوست دارم و همچنان منتظر فرصتی هستم که اگر دوباره نصیبم شد مجدد مطالعه اش کنم ! 

ای جان علی فتاح پسر حاج فتاح ، جانم حاج فتاح 🕊❤️

این کتاب سفرنامه(🧳) امیر خانی به کره شمالی 🇰🇵 است و این سفر خیلی دور نیست ، کتاب سال ۹۸ چاپ شده و اطلاعاتش درباره رویکرد فرهنگی،اجتماعی وسیاسی یک کشور کاملا به روز است ‌.

راستش را بخواهید امیرخانی نویسنده ✍️ زرنگی است و میداند چه طور لِم خواننده اش را بگیرد که از هردوطیف طرفدار داشته باشد، نگاه نویسنده نسبت به مسائل فرهنگی سیاسی و اجتماعی کره شمالی قابل قبول و حتی بیشتر از قابل قبول است .

وقتی این کتاب را میخوانید با فضای حاکم بر کشور کره شمالی اشراف پیدا میکنید  ونویسنده بسیار دقیق جوانب مختلف را بررسی کرده .

تنها مشکل من بااین کتاب وارد کردن نظرات شخصی نویسنده با مقایسه ایران به عنوان یک کشور تحریم شده ازجانب آمریکا با کره شمالی است و راه حل های فرار از تحریم را بسیارهوشمندانه با مقایسه این کشورتحریم شده نوشته وبرای من چندان جالب نبود هرچند بعضی نکاتش قابل اهمیت بود اما بهتر بود برای جذاب کردن و کاهش فضای سرد کتاب از ایده دیگری استفاده میکرد و پای ایران را وسط نمی کشید !
        
                راستش را بخواهید اگرپول زیادی داشتم یک جلد ازاین کتاب را به همه ی افراد نزدیکم هدیه میدادم .
خواندن تاریخ آنچه تابه حال بارهاروایت شده اما روایت هایی تکه تکه نه منسجم ، آن هم برای کسی که شاید علاقه ای به خواندن متون تاریخی ندارد ،زمانی که این کتاب را میخوانی موضوعات به زیبایی درذهن به هم اتصال پیدا میکند و نتیجه گیری بسیار ارزشمندی برایت ایجاد میکند.
صرف نظر ازاینکه ما نسلی بود که انتخاب مسیرهایمان برمبنای فرهنگ سازی درست نبود میتوانیم مسیر را برای فرزندانمان روشن تر ولذت بخش تر کنیم .
مثلا با خواندن این کتاب : 
بامعاویه در کاخ سبزش قدم بزنیم پای سخنان ابوذر و مالک بنشینیم ، عماریاسررازندگی‌کنیم درصحنه نبرد صفین حق و باطل را ببینیم و بفهمیم که چه شد اماممان حسین (ع) در نبرد کربلا شهیدشد 😔 وچرا حقی که اسلام به ما آموخت هنوز در صحنه نبرد دنیا زنده است 🙏🏻 ودرنهایت تصمیم بگیریم که آیا دوست داریم مثل راحیل و سلیم باشیم یا شمر،عمروبن عاص و....
بهتر بگویم درنبرد حق و باطل #وسط_بازی معنا ندارد.

این کتاب را بخوانید و به فرزندانتان هدیه بدهید ❤️
        
                کتاب های کودک مخصوص کودک نیست (!)
اگر فرصت داشتم مثل قدیم ها سری به کتاب فروشی ها میزدم و این سری به جای اینکه خودم را دربخش بزرگسال حل کنم در بخش کودک وقت بیشتر می گذارندم مثلا فکر کن بروی پردیس کتاب وبخش کودک ,تصورش هم جذابه :) تمام وجودم صورتی شد :) #حس-صورتی .

این کتاب رو به بزرگسال هاام پیشنهاد میدم چرا که ما ادم بزرگ هاام ممکنه احساساتمون باهم قاطی پاتی بشه و این کتاب به زیبایی این مفاهیم رو توضیح میده .
علاوه بر اینکه نویسنده بسیار زییا نوشته تصویرسازی بسیار خوبیم داره :)
 و از نظر من فرم و محتوا  رو به خوبی جلو برده و باعث می شه در درک موضوع بهتر اثر بگذارد .

اگر مامان یا بابا یا خواهر یا برادر یا اصلا خاله دایی عمو عمه , یااصلا بچه ندارید :) کتاب کودک بخوانید چرا که مرور خوبی خواهد بود برمفاهیمی که ممکن یا فراموشمان شده یااینکه اصلا یاد نگرفتیم و متوجه می شویم در بخش هایی هنوز در دوران کودکی باقی مانده ایم و در این کتاب ها به زیبایی و به صورت خلاصه و جذاب این مفاهیم بیان شده است .
        
                فکر می کنم اگر آقای امیرخانی در این سن مجدد کتاب من او را بنویسد ( البته فرض بر این بگذاریم که نگاهشان به عشق همان باشد ) 300 صفحه آخر را طوری دیگر می نوشتند , حداقل برای همچین عشقی , باهمچین پایان شکوه مندی نیاز بود باز هم می نوشتند . 
مثلا دیالوگ های بین علی و مهتاب باید بیشتر و اتفاقات بین آن ها باید بیشتر توضیح داده می شد, چه اشکالی دارد مثل کتاب جز از کل اینهمه توضیح برای داستانت داشته باشی ؟ میدانم کار سختی است خیلی سخت , نوشتن از فرهنگ زمان پهلوی و اتصالش به زمان حال خیلی سخت است و آقای امیرخانی تاحدود بسیار زیادی خوب توانست از عهده آن بربیاید و فرم ومحتوا را همزمان باهم پیش ببرد اما راستش را بخواهید من عشق مهتاب را بیشتر دوست داشتم , دوست داشتم عشق علی را در زندگی کنار مهتاب درک کنم اما خوب میدانم نویسنده ها دوست دارند کلیشه ها را بشکنند اما پایان داستان چندان من را قانع نکرد , شاید هم اقای امیرخانی خیلی دیگر واقعی نوشت , خیلی دیگر....
حرف برای گفتن بسیار دارم اما همینقدر بگویم که پیش بردن چند موضوع در داستان درکنار هم و دادن یک سری نتیجه به مخاطب کاری بود که اقای امیرخانی به زیبایی توانست در رمان من او انجام دهد اما ای کاش بیشتر می نوشتند بیشتر .
        

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

                اگر بالای این کتاب یک برچسب بچسبانند و بنویسند: "هیچ بچه‌ای این کتاب را نخواند. این کتاب را فقط مددکاران اجتماعی کودکان آسیب‌دیده بخوانند" می‌شد یک کاریش کرد. ولی به عنوان کتاب کودک؟!! هرگز!!
دختر کوچکی در دایره مادرش اسیر است. اما تصمیم میگیرد از دایره پا بیرون بگذارد. حالا آن بیرون چی ببیند خوب است؟!
دختری که فقط سرش سر دختربچه است، چون مردی به بدن او تعرض کرده و به جایش بهش یک آبنبات داده!!
پسری که بدنش کش آمده، چون مامان و بابایش از هم جدا شده‌اند و هی او را بین خودشان کشیده‌اند.
و...
تا همین جا برای امروز بس است!
اگر می‌خواهید از یک کودک به جرم اقدام علیه بشریت انتقام بگیرید، این کتاب را به او بدهید!!
        

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.