یادداشت زهراخیرزاده
1403/7/26
4.5
بد نیست هر از گاهی این کتاب را خواند ، چرا که به ما یادآوری میکند در این جایگاهی که هستیم نتیجه تلاش چه کسانی بوده است ، این افراد چه کردند و چه اتفاق هایی را پشت سر گذاشتند ... با خودم عهد کردم هر چند سال یک بار این کتاب را بخوانم تا توان موشکی ایران همچنان جایگاهش در صدر بماند و برایم مثل خیلی اتفاق های دیگر که طبیعی شدند ، بودن و نبودنشان یکی شده دچار نشود نویسنده سعی کرده کتاب رو چند بعدی بنویسد البته به قول خودم چند بعدی ... اینکه نقش مادر و همسر شهید طهرانی مقدم را فراموش نکرده این یک امتیاز بزرگ برای این کتاب است قطعا فداکاری همسر شهید بود که باعث شد ما امروز در این جایگاه باشیم و باید قدردان وجود نازنین این بانوی بزرگوار باشیم یادگار شهید عزیزمان بانوی دوستداشتنی و مادرفدارکار ... اتفاقات مهم هم در لابه لای متن ها آمده تا بدانیم که به راحتی نبوده بله اینکه بتوانیم خودکفا شویم زحمت پاسدارهای شهیدمان هست که اینگونه این روز ها سرمان را باافتخار بالا میگیریم خواندنش راپیشنهاد میکنم حتما بخوانید اما توقع یک اثر فاخر نداشته باشید این کتاب ، کتابی است که سعی کرده داستانی باشد تا حوصله خواننده سر نرود .... بخوانید و به دیگران هم پیشنهاد دهید بخوانند ... پنج ستاره میدهم به خاطر محتوای ناب آن ، مگر میشود شخصیت اصلی کتاب شهید طهرانی مقدم باشد و ستاره هایش کم باشد ❤️
1403/8/23
اگه خدا بخواد میخوام بخرمش قبمتش ۱۳۰۰ تو انتشارات شهید کاظمی جشنواره گذاشتن با کد تخفیف ۱۳۱ میدن ۸۰۰ تومن و ارسالشم رایگاننن
1403/8/23
اره کتاب خط مقدم در ابتدا بنظر من این ایراد بهش وارد بود که کتاب حجیمی هستش ولی وقتی تموم کردم با خودم گفتم چقد کوتاه بود و این کوتاه بودنش بنظرم بد بود اخه تو اوج تموم شد مم منتظر ادامه اش بودمم😅
9 ساعت پیش
شاید کوتاهیش برای این بوده که توقع داشتید از خود شهید بیشتر بنویسه یا خود شهید اول شخص باشه و داستان روایت کنه .من همین توقع داشتم ولی در متنی که انتشار دادم این نکته رو ذکر کردم که نویسنده سعی کرده چند جانبه بنویسه و روایت های مختلف رو از موضوع موشکی شدن ایران روایت کنه