یادداشتهای یاسرازقی^^ (51) یاسرازقی^^ 2 روز پیش ریاح جلال توکلی 3.5 9 مفید ولی یکم ناجذاب! شروع خیلی قشنگی داشت. اما رورند ماجرا همونقدر منو جذب نکرد! اول بگم که ما نفهمیدیم این ریاح آخرش پیدا شد، نشد، چی شد... دوم این که من انتظار داشتم ریاح چون اسم کتابه، شخصیت اصلی باشه. و سوم خیییلی دلم میخواست داستان درباره این بود که حالا اسماعیل بزرگ شده و مبارزهاش با تئودور و اینا رو نشون بده. اما بگم که اطلاعات جالبی درباره تاریخ فلسطین بهم داد. 0 3 یاسرازقی^^ 1404/7/20 - 21:38 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 53 برای من کتابی بود پر از درس زندگی... و واقعا برام سواله که شهید چجوری خسته نمیشد؟ 0 1 یاسرازقی^^ 1404/7/14 - 18:08 کافه داش آقا سعید تشکری 3.5 1 کتابی در دل جامعه و کوچه خیابانهای مشهد در زمان شاه. پر از آدمای لاتی و لوطی که نمیدونم نویسنده چجوری حرف زدنشون رو یاد گرفته! خلاقیت جالبی بود. کیفیت چاپ در بعضی صفحات بهشدت ضعیف بود. میشه گفت کتاب درباره مشکلات جامعه صحبت میکنه و در زمان شاه هم هست. در این کتاب سه بار از آقای خامنهای و مبارزان اون زمان یاد میشه و درنهایت شخصیتهای مثبت رو به سمت منبر هاشون میکشونه. شخصیتهای منفی هم اکثراً ساواکی هستن. کتاب آروم و روان بود. 0 6 یاسرازقی^^ 1404/7/11 - 13:34 سر بر دامن ماه فاطمه دولتی 4.5 44 واقعا خواندنی! کتابی پر از اتفاقات تاریخی-مذهبی، احساس، غم، درس و... زندگینامه ای بود که باید میخواندم تا بفهمم یك زن چقدر نقش بزرگی در معرفی آخرین حجت به مردم داشته، آن هم وقتی که عباسیان نباید میفهممیدند او هست و همزمان شیعیان باید از وجود او باخبر میشدند و ادعاهای دروغین بسیاری هم شکل گرفته بوده. مدیریت این زن منو واقعا به تفکر واداشت. فکر کردم چی میشه اگه منم اینطوری باشم... 2 6 یاسرازقی^^ 1404/7/7 - 15:23 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.2 62 خوب. اینکه داستان گاهی از سالها پیش و گاهی در زمان حال روایت میشد و این رو هم ننوشته بود کمی منو گیج میکرد. از اون کتاباییه که حتی برای فهمیدن دوطرف جنگ هم باید هی میخوندم و هی فکر میکردم. همین پیچیدگی یکم رو مخم بود. بیان احساسات ضعیف بود. اما خود داستان جالب بود. کتابی بود که اگه تازه کتابخوانی رو شروع کرده باشید، شاید پیشنهاد خوبی نباشه؛ ولی اگه زیاد کتاب خونده باشید پیشنهاد میشه. 0 5 یاسرازقی^^ 1404/7/7 - 15:19 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 0.0 105 خیلی خوب بود. چون بهترتیب نخوندم، این آخرین کتابی بود که از این مجموعه خوندم. واقعا هم پیشنهادش میکنم. 0 1 یاسرازقی^^ 1404/6/29 - 19:03 روح نماز: بر اساس کتاب آداب الصلاه امام خمینی (ره) جلد 1 کارگروه محتوایی موسسه جوانان 4.6 9 عمیق بود. پر از مطالبی درباره فلسفه نماز و ملکوت نماز و... نکتهها و توضیحات اکثر جاها طولانی و تکراری میشد. (اینجوری بودم که بابا به خدا فهمیدم!) راهکارهاش برای حضور قلب جدید بودن که البته نیاز به تمرین و تکرار دارن. 0 15 یاسرازقی^^ 1404/6/5 - 17:03 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 112 فوق العاده بود! هم متون ادبی، هم روایتهای تاریخی، و هم تحلیلهاش. الحق که کسی بهتر از یه شهید نمیتونه درمورد محرم کتاب بنویسه. 0 3 یاسرازقی^^ 1404/4/21 - 17:37 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 4.4 104 روایتی که با جنب و جوش و انقلاب و تیر و تفنگ شروع بشه اونم با دختری که اینقدر فعال بوده برای من خیلی جالبه. من عاشق بخشهای تیر و تفنگش بودم. درد و تنهایی عمیقی که فخرالسادات داشت حتی منو هم تا دو روز توی فکرای غمگین فرو برد. واقعا روح بزرگی داشته. 0 2 یاسرازقی^^ 1404/4/21 - 17:35 پاییز آمد گلستان جعفریان 4.3 39 روایتی که با جنب و جوش و انقلاب و تیر و تفنگ شروع بشه اونم با دختری که اینقدر فعال بوده برای من خیلی جالبه. من عاشق بخشهای تیر و تفنگش بودم. درد و تنهایی عمیقی که فخرالسادات داشت حتی منو هم تا دو روز توی فکرای غمگین فرو برد. واقعا روح بزرگی داشته. 0 2 یاسرازقی^^ 1404/4/21 - 17:30 دروازه مردگان : قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 146 این داستان دردناک باعث شد فکر کنم واقعا چنین چیزهایی توی اون زمان رخ میداده یا نه.و اگر تهران بودم حتما بهسرم میزد که بروم عمارت را پیدا کنم از تویش سردربیاورم. 0 0 یاسرازقی^^ 1404/4/21 - 17:28 دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.5 69 ترسناک نبود؛ جادویی و کمی هم تاریخی بود. و بهنظرم واقعا ایدهی جدیدی بود که تاریخ و جادو اینطوری با هم ترکیب بشن؛ اونم توی یه رمان ایرانی! ما که نوع خوشمان آمد! 0 1 یاسرازقی^^ 1404/4/21 - 17:19 دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.3 72 از این مجموعه خوشم اومد. البته چون قبلا خوندم چیز زیادی یادم نمیاد. ورود یک سری یادداشت از شخصیت دیگهای به کتاب هم ایدهی خوبی بود. این جلد نسبت به جلدهای قلبی ماجرای بیشتری داشت و روندش پر پیچ و خمتر بود. پیشنهاد میشه. 0 0 یاسرازقی^^ 1404/4/5 - 22:59 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.4 329 چی قشنگ بود! بچگی محسن و تبدیل اون از یه آدم به یه آدم دیگه جالب بود. و بهترین بخشهای کتاب قسمتهای مربوط به جنگ و جهاد و اسارت و بازگشت محمد بود. ابراز احساسات و توصیف خوبی هم داشت. 0 5 یاسرازقی^^ 1404/3/31 - 13:39 میثم و شهر ترس های ممنوعه احمدرضا امیری سامانی 4.4 26 کمی بچگانه بود. هیجان هم نداشت؛ البته کشش قابل تحسینی داشت. من انتظار داشتم که نویسنده بگه چرا اسماعیل دیگه به کلاس نیومد. درکل برای بچهها خوبه. شخصیتپردازی و نوع قلم جالب بود. برای آشنایی با حوادث سادهی صدر اسلام برای بچهها مناسبه. 0 3 یاسرازقی^^ 1404/3/10 - 17:40 به امید دیدار مریم شریف رضویان 3.9 10 کتابی رمانی درمورد زنی که عاشق فاطمه شد... این میتونست خیلی بهتر باشه. نویسنده باید صحنه های مهمی مثل اولین رسیدن اشواق و پسرش و خیلی جاهای دیگه رو نشون بده. روند کتاب خیلی کند و آهسته است و نویسنده کاری کرده که حتی جاهایی که یکم هیجانیتره (مثل زندانی شدن اشواق و مرگش) هم ساده پیش بره و همون اول راه نجات(اسم سمراء) رو گفته. کتاب طوریه که خواننده خیلی راحت ممکنه دلش بخواد کنارش بزاره و اون روند ماجرایی که از یه رمان انتظار میره در کتاب وجود نداره. اما از حق نگذریم، صحنههای احساسی و جملات جالبی، و البته فضاسازی و توصیف خوبی داره. شخصیتپردازیش هم خوبه. 0 4 یاسرازقی^^ 1404/2/11 - 22:40 هفت جن (7 جن) جلد 1 امید کوره چی 4.1 18 به نظرم خیلی درست نبود که نویسنده خیال و دین و علوم غریبه رو با هم ترکیب کنه. یا بهتر بگم، بهتر بود دوتای اول رو کنار هم نیاره! این که پری که یه موجود خیالیه در کنار امام زمان و جن به تصویر کشیده بشه اصلا خوب نیست. لطفاً این کتاب رو فقط بهعنوان یه کتاب فانتزی و خیالی بخونید، نه بیشتر. اما در مورد ماجرای کتاب: اسم راوی که مشخص نبود! اما بهنظرم شخصیت جالبی نداشت و میتونست بهتر باشه. نوشتن جزئیات طلسمها هم خسته کننده بود. بیان احساسات هم بهشدت ضعیف بود. اما خود ماجرای داستان جالب و جدید بود. پایانش هم خیلی باز بود اما نه بهطوری که خواننده رو به خوندن شش جلد باقی ترغیب کنه. در کل نویسنده باید خیلی بیشتر کار کنه. 0 3 یاسرازقی^^ 1404/2/5 - 12:38 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 664 فقط برای درس گرفتن خوب بود! اما من به شخصه از نحوهی بیان و لحن و نوع شروع لذت نبردم. داستان هم بدون هیچ کشیدگی و کاملا صاف و یکنواخت بود. انگار که کتاب فقط برای آموزش ساخته شده بود. ارزش این حد معروف شدن رو نداشت ولی برای خوندن خوب بود. شنیده بودم همجنسبازی هم تو محتوای کتاب هست هرچند من پیدا نکردم. 0 3 یاسرازقی^^ 1404/1/28 - 20:58 باروت سوخته زهرا اسعدبلنددوست 4.0 37 نسبت به جلدهای قبلی خیلی «داره حساس تر میشه نمیشه ولش کرد»تر بود! بیان احساسات و شخصیتپردازی خانم اسعد هم که همیشه تحسین شده است. گیجکننده هم بود که این ویژگی میتونه برای یه کتاب امنیتی ویژگی مثبت هم باشه. خیلی جای حساسی تموم شد و منتظرم جلد بعدی زودتر بیاد. شنیدم که قراره توی جلد بعدی با کتاب عزرائیل تلفیقاتی هم داشته باشن و مشتاقم که زودتر بخونمش :)) 2 1 یاسرازقی^^ 1404/1/25 - 14:29 راه واژه ها گروه نویسندگان دهه هشتادی بینهایت 4.6 9 ایدهی جالبی بود. اما برخی مطالب کمی تکراری و برخی هم کم بود. شیوهی بیان جذاب و جالبی داشت و گرافیک زیبایی هم داشت. 0 1