یادداشتهای Soraya Irandust (21) Soraya Irandust 1404/1/26 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 146 قشنگ بود به یکبار خوندن می ارزه . 0 8 Soraya Irandust 1403/11/28 بلندی های بادگیر امیلی برونته 3.8 131 بنظرم رمان قشنگی بود . کتابهای خواهران برونته را دوست دارم . کاش اخرش خود هیت کلیف از گذشته اش می گفت که چطور شد سر از این خانواده درآورد .و چی باعث شده بود اینقدر بی رحم و شرور باشه 0 7 Soraya Irandust 1403/5/28 صبحانه در تیفانی ترومن کاپوتی 3.3 29 من دوسش نداشتم 0 12 Soraya Irandust 1403/4/18 ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.0 23 اگر می خواید از تمام وقایع تشکیل صهیونیسم و استعمار فلسطین و مبارزات فلسطینی ها و تشکیل حماس و و و سردربیارید کتاب خوبی هست . نویسنده اش هم یک اسرائیلیه . برای من که خیلی مفید بود . 0 15 Soraya Irandust 1403/4/8 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.5 63 کتاب قشنگی بود تخیلات و شیطنت های یک پسربچه ۵-۶ ساله و تنبیه هایی که بعد از شیطنت میشد . هم لبخند داشت هم بغض و گریه فقط اسامی خیلی سختی داشت . می خواستم چند صفحه ای ازش را بلند برای دخترم بخونم روی اسامی خیلی مکث می کردم . حتما بخونیدش خوشتون میاد 0 7 Soraya Irandust 1403/3/15 نخل و نارنج یامین پور 4.4 182 خیلی خوب بود خیییلی خوندن زندگی علما من را به وجد میاره حالمو خوب میکنه .نخل ونارنج زندگی خاتم الفقها ،شیخ اعظم شیخ مرتضی انصاری دزفولی . حیف که منِ خوزستانی نمی شناختمش . این همه دزفول رفتم ولی دنیال مسجدی به این نام نبودم . کتابی شبیه کهکشان نیستی بود اصلا همه علما مثل همند در خوبی و صفا و صبوری . 0 9 Soraya Irandust 1403/2/25 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 116 از قلم خانم اسعدبلند دوست خیلی خوشم اومد حتما بقیه کتابهاش را هم میخونم . رمانی در مورد شهدای حرم بود . خیلی قشنگ بود واقعا زیبا نوشته شده بود کتابی عاشقانه .داستان دختری ایرانی ساکن آلمان که عاشق یک جوان مدافع حرم میشه کاش آخرش اینجوری تمام نمی شد 0 6 Soraya Irandust 1403/2/25 شبهای روشن فیودور داستایفسکی 4.0 352 آرزو می کنم که آسمان سعادتت همیشه نورانی باشد و لبخند شیرینت همیشه روشن و مصفا باشد و تورا برای آن دقیقه ی شادی و سعادتی که به دلی تنها و قدرشناس بخشیدی دعا می کنم خدای من ، یک دقیقه ی تمام شادکامی ! آیا این نعمت برای سراسر زندگی یک انسان کافی نیست ؟ #بریده_کتاب 0 6 Soraya Irandust 1403/2/19 روزهای بی آینه (خاطرات منیژه لشگری همسر آزاده خلبان حسین لشگری) گلستان جعفریان 4.7 2 کتابهای شهدایی و دفاع مقدس را دوست دارم نسبت به شهدا تعصب خاصی دارم شاید به این خاطر باشه که تقریبا همه کتابهای شهدایی را بدون نقص میدانم کتاب روزهای بی آینه خییییلی قشنگ بود خیلی خیلی خیلی . خاطرات همسر شهید خلبان حسین لشکری همسری که ۱۸ سال انتظار کشید تا حسینش از اسارت برگرده . ۱۸ سال مگه میشه ۱۸ سال انتظار کشید ؟ چقدر عاشق هم بودن چقدر بهم وابسته بودن . روحشون شاد . 0 4 Soraya Irandust 1403/2/16 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 63 کتاب رو یک نفس خوندم و تمام کردم داستان زندگی مادر ۲ شهید . فکر نمیکنم اجر این مادر از دو شهیدش کمتر باشه صبر در مقابل این مادر تعظیم می کنه 0 11 Soraya Irandust 1403/2/8 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 61 خیییییییلی جذاب بود . هرچی از جذابی کتاب بگم کمه . دستت پرتوان خانم فائضه حدادی ،قلمت پربرکت . کتاب در مورد یگان موشکی ایران هست که با چه مشقت و زحمتی راه افتاد .روحت شاد شهید عزیز حسن تهرانی مقدم . 0 10 Soraya Irandust 1403/1/25 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 110 کتاب خوبی بود از خوندش لذت بردم داستان کشیشی است که کتاب قدیمی بدستش می رسه و از این طریق امام علی را می شناسه . کاش ما هم بعنوان یک مسلمان به اندازه اون کشیش امیرالمومنین را بهتر میشناختیم 0 7 Soraya Irandust 1402/12/6 ریشه ها الکس هیلی 4.5 24 کتاب بسیار روان و خوبی است زندگی یک آفریقایی که توسط آمریکایی های سفید دزدیده میشه و بقیه عمرش را با بردگی طی میکنه . بعضی قسمتهای کتاب آنقدر غمبار و ناراحت کننده است که به زحمت میشه جلو رفت . این کتاب ذره ای از جنایات آمریکا را در حق سیاهپوستان بیان میکنه آمریکایی که مدعی حقوق بشر هست . یکی از قسمتهای جذاب کتاب اینه که بزرگ خانواده داستان زندگی اجداد خود را طی مراسمی برای فرزندان نقل میکنه و این جریان نسل به نسل ادامه پیدامیکنه . در کل کتاب جذابی است حتما بخونیدش حتمااااا 0 4 Soraya Irandust 1402/8/27 الی... فائضه حدادی 4.3 58 اولین کتابی بود که از خانم حدادی خوندم . قلمش را دوست داشتم . کتاب الی سفرنامه ای است به لبنان در کتاب از جاهای مختلف لبنان میگه و از غذاها و میوه های متنوع لبنان . از ساحل مدیترانه میگه تا جنه الشهدا (همراه با یک طنز لطیف ) ارزش یکبار خوندن داشت . توصیه می کنم بخوندیش 0 10 Soraya Irandust 1402/7/14 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 57 کتاب خوبی بود . از عاشقانه های یک دختر چهارده ساله باخدا .کمک به مردم ، فعالیت های سیاسی ونهایتا شهادت .چقدر خوب از زمانش استفاده میکرد چقدر خوب احترام به بزرگتر را یاد گرفته بود و چقدر خوب برای خدا کار میکرد . 0 9 Soraya Irandust 1402/7/6 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 61 کتاب پیامبر بی معجزه کتاب خوبی بود ازش راضی بودم و توصیه میکنم به خوندنش داستان یک روحانی که به دست اشرار میفته توی کتاب تلنگرهایی به خودمون میشه که برای همه لازمه . 0 6 Soraya Irandust 1402/6/11 ساجی: خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری بهناز ضرابی زاده 4.4 41 همین الان کتاب را تمام کردم گریه ام بند نمیشه کتاب بسیار خوبی بود قلم خانم ضرابی زاده هم عالیییی. کتابی که اولش زندگی قشنگ و صمیمی مردم خوزستان را برای خواننده متصور می کنه و بعد سختی های جنگ و مردم جنگ زده را . چون خودم هم خوزستانی هستم و مدتی جنگ زده بودم تمام لحظات نسرین بانو برام مجسم میشد انقدر خوب توصیف کرده بود که انگار خودم کنار نسرین بانو بودم و باهاش زندگی کردم خدایا ما را شرمنده شهدا و خانواده محترمشون نکن ، 0 6 Soraya Irandust 1402/5/13 نامیرا صادق کرمیار 4.4 193 کتاب بسیار خوبی بود کلی باهاش اشک ریختم کاش من هم مثل عبدالله بتونم حق و باطل را در شرایط سخت و میان خیل شبهات تشخیص بدم . اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود . ان شاءالله 0 12 Soraya Irandust 1402/3/23 یادداشت های امیراسدالله علم: از 1346/2/1 تا 1352/12/21 (متن کامل) جلد 1 امیراسدالله علم 3.8 4 کتاب یادداشتهای امیراسدالله علم ،کسی که مدتی نخست وزیر و بعد وزیر دربار بوده ، رفیق گرمابه وگلستان محمدرضا پهلوی ، این یادداشتها بعد از مرگ علم توسط همسر علم تو اروپا چاپ میشه پس ج.ا هیچ دخل و تصرفی در کتاب نداشته . توصیه میکنم حتما بخونید بخصوص کسانی که فکر میکنن اون زمان همه چی گل و بلبل بوده 0 8 Soraya Irandust 1402/2/7 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 191 کتاب فوق العاده ای که در مورد زندگی سیدعلی قاضی نوشته شده .او رند عالم سوزی بود که سالهای مدیدی از خویش گریخته بود و در دامن امن الهی آرام گرفته بود . در دوره ای از شدت فقر و نداری صبحانه ای که میل می کرد تکه نان هایی بود که پرندگان با خود از جایی به آشیانه اشان می اوردند و بطور اتفاقی در زیر درختان می افتاد . اللهم انی اسالک حبک و حب من یحبک و حب عمل یقربنی الی حبک ( استاد سید علی قاضی ) 0 13