یادداشتهای •fatemeh• (70) •fatemeh• 1404/1/14 دنیای کوچک لیلا مرضیه قنبری 3.0 1 خب لیلا و شاهینم به خیر و خوبی و خوشی رفتن سر خونه زندگیشون رمان های اینجوری برا گذروندن وقت خوبه ولی هیچی به ادم اضافه نمیکنه و برعکس زندگی واقعی و میکوبه تو صورتت انقد که زندگی هایی که توشون تعریف میشه گل و بلبل و آخر عاقبت خوشه ولی نه دایی جان... واقعیت ی شکلات تلخ ۹۰٪ عه 🚬 0 2 •fatemeh• 1404/1/12 دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 80 این این این عااااالیه محتوای کتاب اصلا به ظاهرش نمیخوره اول قصه ام به آخرش نمیخوره واااااقعا یه دنیای دیگست 🚬📜♥️ اصلااااا »»»»»»»»»»»»»» خیلی خوبه خیلیییی درباره ی یه پسر بچست که میفروشنش به یه قالیخونه و سرنوشت اون و از ساوه میاره عودلاجان تهران ، اونجا کار میکنه ، با شکور وقت میگذرونه تا با میرزا حسن رشدیه آشنا میشه و... و... و... عاااااااااح امان از این کتااااااب 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 این که دو جلد دیگه داره باعث خوشحالیه... و آها ، از اونطرفم یه پسر تو زمانه الان داره میره ببینن این قصه ایی که توی دستنوشته ها بدستش رسیده واقعیه یا نه و نشونه هایی میبینه که...🗿🗿🗿 0 1 •fatemeh• 1404/1/9 کتاب ساحلی امیلی هنری 3.9 27 تموم شد...🍋 و این قصه قصهی فرصتی دوباره به زندگی دادن و عاشق شدنه... طعم ابمیوه تازه لیموشیرین و پرتقال میده و من عاشق لوکیشن هایی شدم که قصه توش اتفاق میوفتاد زیر بارون ، لب دریاچه ، تو جنگل..🌲 یاد میگیری میشه بدترین ها رو گذروند ولی یه شانس دوباره داد...:) 🪩🌟 0 0 •fatemeh• 1404/1/6 یاد او کالین هوور 3.8 78 این بچه دم دمای اذان صبح دیروز تموم شد... و سرشار شدم از حس و ذوق و اکلیل بعد مدت طولانی ایی کتاب نخوندن ، این کتابه ، چسبید... و کالین هوور و دوست دارم ، خلق میکنه شخصیت هایی که میتونم تو زندگیهاشون غرق بشم... 🎀✨🫧🥲 0 0 •fatemeh• 1404/1/2 بازگشت به حیفا غسان کنفانی 4.3 7 به نظر من از هرکسی غیر فلسطینیان و یهودیان بپرسی چرا روزگار قدس به این حال درامد میگویند : خود فلسطینی ها خواستند ، جا زدند ، فرار کردند ، پول گرفتن و زمین را رها کردند ، یا چمیدانم ، عرب اند دیگر... ولی فقط خود آن مردمانِ سرزمین زیتون میپانند در تاریخشان چه گذشت آنها میدانند و قوم یهود یهودی که همه چیز را عوض میکند ، حتی تاریخ را تا آنجایی که خودت هم باورت میشود فلسطینی ها خودشان سرزمینشان را رها کردند ، یهود ، همه چیز را عوض میکند... ولی واقعیت این است که آنها همیشه منتظرند تا به خانه های خود برگردند و دور نیست بازگشتنشان...🫒🕊️ 0 0 •fatemeh• 1403/11/15 تاج دوقلوها کاترین وبر 4.0 84 تموم شد 🎆 و تونست من و بعد از چند ماه دوری ، دوباره به دنیای کتاب و خیال برگردونه خیلیییییی قشنگ بود 🐣💜 ی امتیاز کم دادم بابت این که شاهکار نیست ، صرفا خیلیییی قشنگه 🥹 خیلیا خیلی اصلا احساس و خیال پردازیش و... »»»»»»»»»» میچسبه به کف دستت ورقه های کتاب و میخکوبت میکنه که بفهمی ته داستان چی میشه زوج رن و تور و بیشتر از شن و رز دوست دارممم 🔮🪐 اره خلاصه... بخونید :))))) یکم این که الان جلد سوم نیومده و باید تو خماری بمونم فقط اذیتم میکنه 🦥 0 2 •fatemeh• 1403/11/2 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 84 کلماتش نه از روحم جدا شد و نه ورق هایش از حرکت ایستاد... زندگی را خواندم و دیدم و تصور کردم زندگی واقعی... 🩵 مثل چای که با قند میشود خورد و نبات و گاه عطر دارچین و گل محمدی را ازش شنید و گاه طعم گسی را حس کرد...☕ احوالات زندگی مستوره و امیریل را به دور از تصورات زرد و صورتی تعریف میکرد و در خط به خط این کتاب ، مهر خوابیده بود ، عشق ، بندگی ، و گاه به رسم دنیا مزه ی تلخ ناامیدی و شوری اشک را هم میشد چشید 🦋 اما در پایان ، لبخند بود که به لب ماند... لحظاتم حلال شدند و برای تکرار ، به بارها خواندن می ارزد... 0 7 •fatemeh• 1403/9/26 کاخ تنهایی لویی والانتن 3.3 3 دوست داشتم بخونمش 💜 ارائه ی دانشگاه باعث شد بالاخره صفحه هاش و ورق بزنم... زندگی نامه و رمانیه که ثریا قراره تعریفش کنه روونه ، قشنگه ، چون توی بطن یسری جریانات بوده جزئیاتی که نقل میکنه جالبه مخصوصا وقتی از کودتا میگه 🚬 و جریان عشق و عاشقی ناکامی که داره ، غصه آوره :) و نکته ی آخر خیلی نمیشه بهش استناد کرد ، باید خوند و رد شد ، چون یسری چیزاش اصلا سندیت نداره ، یسریش اشتباهه ، یسری... خلاصه داستان زیاد داره 😂😂 و این که هنوز دست و دلم به کتاب نمیره بلاک شدم 😂🚬 0 2 •fatemeh• 1403/7/20 سفر به سرزمینهای غریب سونیا نمر 4.0 19 من ادمِ سفرنامه خونی نیستم...!! قبل از این کتاب الی رو خوندم ، خیلی خوشم اومد ولی برای این که طعم خوبش تو رگ و خونم بمونه ، طرف سفرنامه ی دیگه ایی نرفتم تا این کتاب که از سر اجبار تو مترو شروع کردم به خوندن...♥️ تا هند و فلسطین و مصر و صحراهای عربستان و جزایر و حبشه و عدن و یمن رفتم سایه به سایهی قمرِ عجیب 🌔 درداش و رنجاش و شادی هاش نگاهای عاشقانش به ناخدا شوق و ذوق هاش با احمد و مادرانه هاش برای نجمه...💕 همه رو دیدم و دلم میخواست همونجا ، زیر سایش زندگی کنم و صدافسوس منباب تموم شدنِ کتاب... این لحظه های خوبِ با قمر بودن و به خودتون هدیه بدید :))) مرسی شمیم برای این کتاب 🩵 0 5 •fatemeh• 1403/7/19 اثریا نیما اکبرخانی 4.0 28 اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه..!!!🚬 این کتاب و یهویی دیدم ، محشر بود... اَثْریا انقد کشش داشت و جذاب و غم دار بود که از سر تموم شدنش میخوام بزنم زیر گریه... دلم براشون تنگ میشه ، برا پوریا ، مجتبی ، هادی و سعید و امید...🩵 ابعادی از جنگ و نشون داد که همیشه میدونستم وجود داره ولی چیزی ازش نخونده بودم آدم هایی و از سوریه نشون داد که میدونستم هستن ولی هیچوقت ندیده بودمشون و چه خوب گفته بود و نوشته بود آقای اکبر خانی... پیشنهاد میکنم بخونید :)))) حتما بخونید... و من شنیدمش از طاقچه ، با صدای سام قریبیان ❤️🩹🎧 0 6 •fatemeh• 1403/7/13 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 83 حالا من هم مثل بقیه جگرگوشه ای در غزه دارم...♥️ آلا و غسان حیدر آلایی که انگار گوشت و پوست و استخوانش با جنگ و بمب و درد هم آغوش شده و غسان حیدری که همین حال ، قهرمانِ روزهای سیاهِ این جنگ است... و بغضِ آخر ، برای خلیل ، خلیل ساحوری ، همان جوانِ چشم رنگی که با آرزوی قدس و سواحل مدیترانه ، در قم آرام گرفت...🌊 برایِ عزیزِ آلا برایِ بهانه هجرتِ آلا...🪽 این قصه نهایت نداشت ، آلا و غسان هنوز زنده در غزه نفس میکشند 🌱 و قدس ، هنوز آزاد نیست... روزی میرسد که قدسِ عزیز آزاد ، برگِ زیتون ها دوباره سبز ، و لبخند روی لب کودکان جان میگیرد ، و این قصه آن روز به پایان میرسد... 🫒🕊️ 0 3 •fatemeh• 1403/7/12 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 167 خواندنِ قلم شما ، دلتنگی را برایم جگرسوز تر کرد... قلم شما ظریف و زیبا بود و انگار نه انگار کتاب را سرداری نوشته است که رُعب و وحشت را به جان حرامیانِ منطقه انداخته و هنوز هم نامش ، عکسش و نگاهش برایِ مزاحمان منطقه ترس را تداعی میکند... 🩵🎧 پن: ولی حاجی همه این خوندنا با بغض همراه بود :) داغ نبودنت هنوز اشکام و گرم میکنه... 0 5 •fatemeh• 1403/7/6 درگاه این خانه بوسیدنی است زینب عرفانیان 4.7 55 امشبی که کتاب تمام شد قصه را از گم شدن رسول و علیرضا ادامه دادم گم شدنشان مصادف شد با حمله به بیروت و بی خبری از سیدحسن دلم برای سید و رسول و علی باهم شور میزند صدای قلبم را میشنوم 🥀 بغض گلوگیر میشود و خدا خدا میکنم که سید سالم و خبری از آن دو نیز بشنوم... ولی یاد گرفتم پایِ کارِ این انقلاب و صاحبش بمانم... خون ریخته و خون میدهیم ، چه رسول و علیرضا و داوود باشد ، چه سید حسن و جوانانِ لبنان ، تا علم این انقلاب به دست مهدیِ زهرا برسد... ✨🤍 این کتاب بوسیدنی بود ، مثل درگاه خانهشان ، بخونید و بشنوید که قلبتان قنج رود و اشکتان روان شود و نگاهی از صاحبانِ این خانه روزیتان شود :))))🕯️ 0 4 •fatemeh• 1403/7/2 زیر نگاه آسمان سیدمحمدرضا دربندی 3.2 2 روایتِ زینب ، در شام غریبان ، زیر نگاهِ آسمان🌧️ کوتاه و مختصر و زیبا... زینب ، گریزی میزند به سالهای حضور پدربزرگ در دنیا و برگ به برگ ورق میزند ، زندگی اش را همراه مادر ، پدر ، حسن و حسین... و باقی روایت ، از شامِ غریبان و بوی پارچه های سوخته است 🕯️ کاش احساسِ در قلم اندکی بیشتر بود و به جای کلمه برادر ، نامشان را میشنیدم ، حسین و حسن ، و عباس احساس را چون جان ، به کلمات میدهند♥️✨ 0 1 •fatemeh• 1403/7/1 آرام جان محمدعلی جعفری 4.3 45 عزیزِدل... عزیزِ مظلوم... عزیزِ غریب... امید است این کلمات ، با نگاه صاحبش ، به دل شما هم بنشیند ♥️✨ نسخه ی صوتی کتاب ، دلنشین بود... 0 0 •fatemeh• 1403/6/28 اسیر سرنوشت کالین هوور 3.2 3 واقعا همونی بود که راجبش خوندم کالین هوور ، از کلیشه هم رمانِ قشنگ مینویسه... داستان خیلی خارقالعاده ایی نیست ولی من جریان و قلمش و دوس داشتم 🥹💕♥️🌕 قصه ی لیک و ویل ، که بعد آشنایی باهم متوجه میشن ، شاگرد و معلم در یک مدرسه هستن... و حالا سرنوشتِ این رابطه ، با فهمیدن این موضوع ، و سرطانِ مادرِ لیک عوض میشه...✨ 0 0 •fatemeh• 1403/6/26 شریان تقی شجاعی 4.4 2 موضوع کتاب و دوست داشتم ولی قلم و مدل نوشتن و نه... تو این کتاب قصه رو از زبون یکی از دو قل به دنیا نیومده میخونیم و این به خودی خود برام خیلی جذاب بود 👶🏻🩵 جنین هایی که مادر و پدر خودشون و ، زمانه های گذشته و تاریخِ ندیدشون و میدیدن ، میشنیدن ، قضاوت میکردن... جنینِ پسر ، علاقه و خواسته ای برای به دنیا آمدن نداشت و مانده بود بین مرگ یا دنیایی که آدم سیب را گاز زده و به درون آن پرت شده بود 🍎 در این بین ، قسمتِ این خانواده میشود که سفر کنند به کربلا... قشنگ بود ولی یه جاهایی حوصله سر بر اما چون محتوا برام جالب بود کتاب و خوندم... 0 1 •fatemeh• 1403/6/20 تو، من، همه چیز کاترین آیزاک 5.0 1 این عالی بود... این محشررررر بود واقعاااا به دنیای خاص توی کتاب نهادینه شده بود 💕🕯️🥹 عاشق شخصیت سازی قشنگش ، روایتِ ملیح و جذابش شدم... وای دلم میخواد دوباره بخونمش... جس ، آدام ، ویلیام ، ناتاشا و سب و بکی و.... عاااااااه ♥️🌓 بخونید معرکس و دنیا و ساعت های قشنگی و براتون میسازه...🌻 0 1 •fatemeh• 1403/6/10 زندگی روی در یخچال الیس کایپرز 4.3 20 میدونی ، مزه ی پای سیب میداد ، انگار نشسته باشم این کتاب و تو یه عصر پاییزی بخونم 🍁 به خودم بیام ببینم شیرینیم و خوردم ولی چاییم یخ کرده هوا یهو تاریک شده آخر شکه کننده ایی داشت و یهویی تموم شد ولی روند کتاب و نوشته هاش »»»»»»»» کوتاه و خوشمزه و جالب اون حس مادر دختری ایی ک میده کتاب »»»»»»»» ♥️🍃 مرسی از شمیم که کتاب و بهم امانت داد :) 0 1 •fatemeh• 1403/6/6 لبخند خورشید عاطفه منجزی 3.0 1 ببین کتاب قشنگی بود ولی نه اونقد که توصیه کنم بخونیش خیلی واو نبود اگه خیلی حال و حوصله قصه های که درگیرت میکنن و نداری ، چرا ، این کتاب خوبیه چون اروم و راحت و ساده همه چی و میگه و جلو میبره اما شخصیت های خلق شده ی قصه رو دوست داشتم 🥲♥️ 0 0