یادداشتهای Queen of Loneliness (30) Queen of Loneliness 2 روز پیش The Powerless : Fearless جلد 3 Lauren Roberts 4.0 6 بسم رب العشق وقتی کتاب را تمام کردم نفسم در سینه حبس شده بود، گویی زمان از حرکت ایستاده بود وقتی کتاب را می خواندم لحظه به لحظه این داستان روح و جانم را تسخیر کرد و اما ابتدا برای نوشتن نظرم از پادشاه بزرگ ایلیا کیت آزر شروع می کنم... او در آغاز کتاب بی باک تنها هیولایی بی رحم در نظرم می آمد.او در نظرم پادشاهی بود که سایه وحشت را بر سرزمین و قلمروش انداخته بود اما هر چه بیشتر در موردش خواندم و در لایه های وجودش غرق شدم آن اراده اهنین و تنهایی عمیقی که در چشمانش وجود داشت را دیدم و مرا مسحور خود کرد. دیگر او را تنها در قالب یک ظالم نمیدیدم او را یک شخصیت پیچیده و خاکستری میدیدم که برای پیدا کردنش باید تلاش زیادی می کردم و البته وقتی او مرا به تحسین واداشت دیگر نتوانستم دوستش نداشته باشم و شیفته اش شدم درست مثل برادرش ... ✨🤍 اوایل کتاب حس می کردم دلم حصاری از یخ است اما ان دو با جادویشان این حصار ها را شکستند و مرا ذوب کردند. در میان این دو اتش سوزان من سوختن را ترجیح دادم و دلم را به هر دو ان ها باختم و ان ها تنها مرا در خود غرق کردند اما لحظه ای که چشمانم را بستم تا غرق شوم سرنوشت نقشهای دیگر داشت و سرنوشت برای کیت عزیزم پایانی تلخ رقم زد دل من تاب دیدن فروپاشی آن قامت مغرور را نداشت چون چیزی در او بود که مرا به خود می خواند شاید نا امیدی هایش، شکست هایش، زخم هایش،... مرگ نه لبخند به لبم اورد و نه شادی در دلم نشاند و افسوس من فقط توانستم نظاره گر باشم...💔 اما قبل از مرگ فراموش نشدنی او پیدین و کای روز ها نقاب تعهد بر چهره داشتند به دیگران قول وفا داده بودند اما انها در تاریکی شب، جایی که سایه ها رقص جنون می کردند و نجواها در سکوت گم میشد روحشان بیقرار، یکدیگر را میخواند انها در زیر درخت بید آن پناهگاهی جز آغوش یکدیگر نمییافتند. لبانشان قصه ممنوعه یکدیگر را مینوشید، از جام وجود یکدیگر سر مست می شدند و در آن لحظات تمام آنچه را که از جهان دریغ شده بود، از یکدیگر طلب میکردند.انها عطشی داشتند که تنها با وصال خاموش میشد. کای بیپروا و قدرتمند بود که هیچ ترسی در دل نداشت. شجاعتش، زبانزد خاص و عام بود و حضورش، لرزه بر جان بزدلان و ترسویان میانداخت او خود مرگ بود اما او در خلوت خود برای کسانی که قابل اعتمادش بودند مهربانی اش را چون باران بر سر انان میریخت دستان قدرتمندش، با ملایمت نوازش میکرد و چشمان نافذش، با مهربانی میدرخشید و این تضاد او را بی نهایت جذاب می کرد. او کوچکترین تبسمها و پنهانترین غمهای پیدین را میدید . نفسهایش، گویی با نفسهای پیدین هماهنگ بود و گامهایش، همیشه یک قدم جلوتر، برای هموار کردن راه او . نه تنها جسمش، بلکه روحش نیز محافظ او بود. پیدین زنی بود که در برابر طوفانها، خم به ابرو نمیآورد، و در برابر ستم و زورگویی ، چون صخرهای محکم میایستاد. شجاعتش، افسانهها میساخت و هوشش راهگشای هر مشکل بود . اما این بانو گه گاهی در تنهایی مطلق از فشار رنجها، میشکست و اشک هایش چون سیل از چشمانش سراریز می شد . در اخر انها بارها زمین خوردند، اما هر بار با نیروی عشق، از جا برخاستند. و اکنون، پس از مدتی طولانی بهشت گمشدهشان را در آغوش یکدیگر یافتند و تقدیر این دو روح سرگردان را به هم پیوند زد . این کتاب با اشک اغاز شد و با لبخند وصال به پایان رسید باید بگویم ای عاشقان عشقتان پایدار،قصه اتان برای من امید و رستگاری بود. . . _من در غبار کتابها، در کنج آرام اتاقم جایی که عطر کاغذهای کهنه میپیچد، من به سایههایی دل باختم که هرگز به حقیقت نپیوستند. آنان که در دنیای من، واقعیتر از هر واقعیتی نفس میکشند، دو فصل ناخوانده از دفتر عشق مرا ورق زدند.آنان تنها در صفحات کتابی حضور دارند، و واقعیترین عشق مرا به خود اختصاص دادهاند، عشقی که جز در عالم خیال، هیچ نشانی از خود ندارد. شاید در دنیای دیگری کای و کیت آزر... 0 5 Queen of Loneliness 1404/5/8 سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 38 به نام خالق پیدا و پنهان خب کتاب جالبی بود و همینطور جملات قشنگی هم داشت... خلاصه بخونید کتاب واقعا خوبیه❤🌱 0 16 Queen of Loneliness 1404/5/7 رقبای الهی ربکا راس 4.4 44 بسم رب العشق این کتاب واقعاً نفسگیر بود! از همون فصل اول من رو با خودش به دنیایی برد که نویسنده با قلم زیباش دنیایی رو خلق کرده بود که انگار واقعا وجود داشت و بعضی از تیکه های کتاب عمیق ترین زخم های روحم رو لمس کردن و احساس درک شدن کردم. و اما نامه آن دو نفر... برای رومن و آیریس اینها نامه و یا یک کلمه ساده نبودند. کلمات برایشان مثل یک جرقه ای بود که خاطره را در تاریکی ذهنشان روشن می کرد و انها مرهمی بودند برای زخمهای یکدیگر، نوری بودند در تاریکی ترین لحظات، و آغوشی گرم و امن در طوفان های زندگی.... اما تقدیر با آن دو چه کرد؟ درست بود که هر دو تشنهی یک جرعه از حضور دیگری بودند،هر دو در حسرت یک لحظه غرق شدن در چشمان هم را داشتند اما چقدر غم انگیز که تقدیر با قلمی از غم سرنوشت آنها را نوشته بود و در آن، خبری از وصال انها نبود.حرفهای ناگفتهشان در آشوب گم شد و نفسهایشان به هر سو روان شد و خاطرهی حضور یکدیگر، تنها میراث باقیمانده از عشقشان بود. ولی پایان تلخ آن کتاب... وقتی آخرین صفحات کتاب ورق میخورد ،طعم تلخی ناخواسته ای بر دل مینشست. آن تلخی غم تمام نرسیدنهای ایریس و رومن بود و ان را به جان ما ریخت که ما با اندوهی شاید شیرین کتاب را بستیم.و در اخر ما باید انتظار بکشیم تا شاید لبخند دیدار دوباره آن ها و شاید لبخند خودمان را هنگام خریدن ببینیم... پ. ن:نمیدونم چرا حس میکنم آهنگ ای شرقی غمگین به این کتاب می یومد. ✨🌱 1 20 Queen of Loneliness 1404/5/6 meow 0.5 6 شت این دیگه چه کتاب مضخرفی بود که من تو کتاب فروشی دیدم.واقعا کتاب چرتیه و از نظرم اصلا نباید تو کتاب فروشی ها باشه... حیف درخت ها اخه یعنی چی؟ میو...!! 💀🗿 0 19 Queen of Loneliness 1404/5/1 Haunting Adeline 2 2.6 3 بسم رب واقعا کتاب بدی بود.... نمیدونم چرا ولی میدونستم بده ولی بازم خوندم و در نتیجه حالم از هر چیزی که کمی رومنس داشت بهم خورد و قطعا در کتاب های بعدی که میخونم اون لحظات رو رد میکنم🗿 خلاصه پیشنهاد میشه نخونید چون از نظرم نویسنده ذهن مریضی داشته 0 13 Queen of Loneliness 1404/4/28 Haunting Adeline 2.9 16 بسم رب اول از همه بگم اصلا اصلا ارزش اینقدر معروف شدن رو نداشت و همچنین ارزش خوندن رو هم نداشت . نه اینکه من مشکل با ژانر دارک رومنس داشته باشما نه اتفاقا ژانر خوبیه ولی این کتاب .... میدونید خیلی در مورد مسائل چرت و پرت صحبت کرده بود و واقعا حال بهم زن بود و نویسنده بیشتر در مورد ادی و زی صحبت کرده بود و از نظرم کم تر به قتل مادر مادربزرگ ادی اهمیت داده شده بود. در اخر از نظرم اصلا نخونین و بجاش کتابای قشنگ تری بخونید🙂 0 17 Queen of Loneliness 1404/4/27 شعله ورم کن جلد 3 طاهره مافی 4.4 41 «به نام خالق پیدا و پنهان» خب خب بلاخره این کتاب تموم شد.خوشحالم که جولیت سر عقل اومد و توی این جلد نشون میداد که دیگه مثل جلد اول ناز نازی و خیلی زودرنج نیست که بشینه همش گریه کنه و از اون ور وارنر.... آه خدای من چطوری یه شخصیت کتاب که اصلا وجود خارجی نداره تونسته قلب من رو تصاحب کنه، و با خوندن این جلد فهمیدم چرا یه ملت این وارنر انقدر دوست دارن که از حق نگذریم خودمم اینطوریم. ولی لامصب اصلا در دنیا شبیه اش وجود نداره 🙄 و خب روایت داستان خوب بود و طوری نبود که حوصله ات سر بره موقع خوندن، خودم که کلا تو یک روز تا ساعت 3 صبح تموم کردم. در اخر بی صبرانههه منتظر جلد بعدیم... ( راستی یه پلات توئیست خوندم که فکر کنم تو جلد های بعدی وارنر و جولیت با هم نباشن😶) 0 15 Queen of Loneliness 1404/4/20 سین زدی ولی جواب ندادی آخیرا 3.4 35 به نام او خب کتاب مینیمال زیبایی بود ولی یه کم بهم ریخته بود و میشد در بعضی صفحات احساسات اون ها رو درک کرد ولی من به شخصه همه ی حرف های دختره رو درک کردم مخصوصا جاهایی که میگفت چقدر بده جز اولویت های یک نفر نباشی یا اینکه بازیچه ی یک نفر بشی... و در اخر پیشنهاد میکنم از روی پی دی اف بخونید:))) 0 14 Queen of Loneliness 1404/4/11 حرف هاییی که کاش میزدم 3.1 21 بسم الله کتاب خوبی بود و کلمات زیبایی داشت و بعضی کلمات رو روح تو رو نوازش میکردن و می تونستی درکشون کنی.... و از نظرم بهتره پی دی اف بخونید بجای اینکه پولتون رو هدر بدید،در اخر ارزش خوندن نداره . 0 19 Queen of Loneliness 1404/4/11 بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.6 55 به نام او... هنوز نمی تونم اون پایان بسیار بسیار شوکه کننده رو هضم کنم. وقتی داشت داستان خوب پیش میرفت چرا باید نویسنده بیاد گند بزنه به همه چی..... همه چیز کتاب شوکه کننده بود و طوری بود که تمام حدس هایی که قبل از خوندن کتاب زدی اشتباه خواهد بود و واقعا دلم برای کای سوخت، براش نشستم گریه کردم. ولی بهتر بود داستان رو انقدر کش نده چون اولاش یکم کند داستان پیش رفت ولی از صفحه 300 به بعد درست شد و در اخر مشتاقانه منتظر خوندن جلد سومم. 0 22 Queen of Loneliness 1404/4/10 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 69 بسم رب شهدا و الصدیقین او دختری از جنس نور و ایمان بود و در راهش چون کوه، استوار بود با حجاب و عفت، سلاح گرفت و برای دفاع از وطن، جان داد. شهیده شد، اما نامش جاوید ماند .در قلبها، چون ستارهای درخشید و او الگویی شد برای دختران سرزمینم که دختران هم میتوانند چون مردان شهید شوند.باید بگم از قافله جامانده ام ،بدجور هم جاماندم.وقتی میبینم دختری در این سن به این درجه رسیده است حسودیم میشود. یاد یکی از شعرایی حاج قاسم افتادم (یاران همه رفتند افسوس که جامانده منم حسرتا این گل خارا همه جا رانده منم پیر ره آمد و طریق رفتن اموخت انکه نارفته و جامانده منم) اما این این کتاب به ما نشان میدهد که میشود دختران هم با حجاب زینبی شان هم بجنگند، در اخر یاد و خاطره شهدا، همواره در قلبهای ما زنده خواهد ماند و راهشان ادامه خواهد داشت ان شالله.... و من الله توفیق🌱✨ 0 20 Queen of Loneliness 1404/4/9 ناتوان لورن رابرتس 4.3 126 هو النور در یک کلمه میتونم بگم بی نظیر بود و از خوندش یه لحظه هم خسته نمیشید ولی پایان شوکه کننده ای داشت. اما عشق بین کای و پیدن بشدت جذاب و توصیفات کای... :))) و لحظات اخر کلماتی که میگفتن و خیانت هایی که به هم کردن مثل خنجری در قلبم رفت، امیدوارم جلد بعدی کمی اوضاع درست شده باشه 0 17 Queen of Loneliness 1404/4/6 پادشاه پریان : ملکه ی پوشالی جلد 3 هالی بلک 4.6 64 به نام او... میتونم بگم جلد سوم بی نهایت عالی بود.راستش دلم برای این مجموعه تنگ میشه،برای جود، کاردن، ترین،اوک،سرزمین پریان... من با تمام لحظاتش زندگی کردم و خب سخت ازش دل بکنم و در اخر هیچ وقت این مجموعه رو یادم نمیره. ✨🌱 0 14 Queen of Loneliness 1404/4/5 پادشاه پریان : شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.3 104 به نام او:) کتاب خیلی خوبی بود و از نظرم تقریبا بعد صفحه ی 100 داستان جذاب میشه. اوایل داستان بنظرم کمی کند بود ولی اخرش به طرز جالبی خوب پیش رفته بود. اما نظرم در مورد بعضی شخصیت ها ؛ جود: واقعا هم از خودش و مهارت هایی که داشت خوشم اومد لوک؛ ازش متنفرم، میتونم بگم کسیه که با ابراز محبت دل میبره و سپس ترکت میکنه کاردن:لعنتی عاشقش شدم. اصلا مگه میشه تو این کتاب رو بخونی و ازش خوشت نیاد. ترین:از نظرم کسیه که برای نشون دادن خودش بین پری ها ، هر کاری میکنه و زیاد ازش خوشم نیومد. 0 15 Queen of Loneliness 1404/3/30 ذکر است کسی که اهل شکر است: بیاید بشیم ذکر خدا محسن عباسی ولدی 4.5 2 بسم الله النور جلد هفتم طعم شیرین خدا... کتابی زیبایی هست که باعث میشه ما ذکر خدا بشیم و این چقدر قشنگه✨ این کتاب به ما یاد میده که باید از خدا بابت تمام نعمت هایی که در اختیارمون قرار داده تشکر کنیم، و زمانی درس در صفحه ی اول شروع میشه ما متوجه اهمیت تشکر از کسی که واسطه این نعمت شده میشویم. در کل کتاب قشنگیه و بهتون پیشنهاد میکنم که بخونید. 0 12 Queen of Loneliness 1404/3/29 رهایم کن طاهره مافی 3.6 36 راستش با خوندش آدام را لعنت میکنم و رسما ازش بدم اومد. حس میکنم اگر این جلد رو نخونین مشکلی پیش نمیاد. 0 11 Queen of Loneliness 1404/3/28 خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.0 148 بسم رب العشق خب دومین کتابی بود که به کوب خوندم و یه دقیقه هم نذاشتم زمین. جملات و توصیفات قشنگی داشت و اگر بخوام شخصیت ها رو نقد کنم؛ جولیت: خب راستش اول نتونستم باهاش ارتباط بگیرم چون خیلی ناله میکرد و ضعیف بود (چون کلا خوشم میاد شخصیت اصلی دختر قوی باشه)ولی خب آخراش خوب بود آدام:نظری در موردش ندارم ولی از نظرم عشق بین جولیت و آدام واقعی نیست چون خب دختره بعد از سال ها کسی پیدا شده که می تونه باهات باشه اونم کسی نیست جز آدام وارنر:راستش چون اسپویل هایی در مورد خوندم دلم براش سوخت چون هی پسش میزدن و من واقعا اون کسایی که تو جلد اول عاشقش شدن رو نمی فهمم... جیمز هم که خیلی گوگولی بود جلد اول کمی ضعیف بود امیدوارم تو جلد از بعدی بهتر بشه 0 15 Queen of Loneliness 1404/3/27 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 164 به نام خدایی که در این نزدیکی است قبل خواندن کتاب با خودم فکر می کردم ایا واقعا بهشت و جهنمی وجود دارد؟ ایا روح من پس از مرگ، در عالمی دیگر به حیات خود ادامه میده؟... وکلی سوال های دیگر دوست داشتم لحظه ای از این دنیای فانی به دنیای باقی سفر کنم ببینم که انجا چگونه است. با خود فکر می کردم که فقط نماز خواندن،ذکر گفتن، و چه می دانم از این کار ها برای ان دنیای ابدی کافیست . اما نه اشتباه فکر می کردم تمام کارهایمان از کوچک تا بزرگ در ان کتاب بزرگ ثبت خواهند شد، در اوایل کتاب نوشته بود اگر نماز هایتان پذیرفته شود تمام اعمال قبول است و اگر نمازهایتان قبول نشود... خدا نکند کسی به اینجای کار برسد. در این دنیای مادی، گاهی اوقات با دیدن مرگ عزیزان و دوستان، به پوچی زندگی پی میبریم. با خود میگوییم فرقی نمی کند که باشی یک فقیر در کوچه خیابان یا یک پولدار در منطقه بالای تهران همه ی ما اخر میمیریم پس از ان در دنیایی چشم باز می کنیم که بابت تمام رفتار هامون بازخواست میشویم . در کتاب نوشته بود کسانی که دیگران را مسخره می کردند در قیامت حسرت زیادی خواهند کشید،با خود فک میکردم که وای بر من،من این همه ادم را مسخره کردم نکند انها من را حلال نکند یا نوشته بود اعمال به نیت بستگی دارد و چه خوب که همه ی کار ها برای خدا باشد و نه برای ریا.... پس از خواندن کتاب ان طناب مرگ را دور گردنم بیشتر حس کردم، اگر خدا بخواهد با یک اشاره می تواند به زندگی من خاتمه بدهد و این چقدر ترسناک است. بعد از کتاب فهمیدم فقط فقط باید از خدا ترسید. بعد از کتاب از خداوند خواستم که به من ایمانی عطا کند که در هر لحظه بدانم دنیای پس از مرگ وجود دارد و خداوند به تمام کار هایم اگاه است خواستم به من توانی عطا کند که در این دنیا، کارهای نیک انجام دهم تا در آخرت از پاداش آن بهرهمند شوم. باشد که در آن جهان، در کنار تو و در جوار رحمتت آرامش ابدی یابیم ان شالله. حرف های زیادی داشتم ولی خب اینجوری باید یه کتاب در مورد تک تک صفحات کتاب می نوشتم. التماس دعا دارم ازتون. 🌱 *این کتاب را به همه توصیه میکنم چه مذهبی و چه غیر مذهبی. یاعلی:) 0 10 Queen of Loneliness 1404/3/19 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 525 [بسم رب] کتابی زیبا ،رویایی و بسیار لمس شدنیست... فضای داستان به شیوهای تعریف شده بود که انگار فیلم میدیدم و لحظه به لحظهاش را با اعماق وجودم حس می کردم ... در اخر پیشنهاد میکنم که بخونید🌱🤍 0 9 Queen of Loneliness 1404/3/1 قصه دلبری محمدعلی جعفری 4.0 101 «بسم رب مادر سادات» ای دوست به حنجر شهیدان صلوات بر قامت بی سر شهیدان صلوات و اما باز شهیدان، چقدر انها زندگی ساده و پاکی داشتند ... زمين با همه عظمت و بزرگی اش و با این همه قدرت توان جذب روح بلندتان را نداشت . نه مال، نه مقام، نه احترام دیگران توانستند شما را جذب كنند، شما از اول هم آسمانی بوديد شما خدا راديديد،عاشقی كرديد و سپس پرواز نموديد. کاش میشد در کنارتان بود.کاش میشد فرار کرد از همه ناپاکی ها و بدی های روزگار... کاش باز هم میزها سنگر شوند و لباس های مجلل...همان لباس های خاکی و زیبا دلم گرفته از این همه رنگ و ریا.دلم لک زده برای سادگی... برای نور خدا... برای شهدا... و فقط میگویم این منم که در راه مانده ام بی پناه و پرو بال شکسته ای که بی حضورتان توان پرواز ندارد. ولی میدانم که شما پناه من هستید..:)) ** نظر خودم در مورد کتاب؛ کتاب جذاب و روانی بود و پیشنهاد میشه حتما بخونید و لذت ببرید 👍 0 11