معرفی کتاب ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3) اثر هالی بلک مترجم آرزو قلی زاده

ملکه  پوشالی (پادشاه پریان #3)

ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3)

هالی بلک و 1 نفر دیگر
4.6
جلد 3

9786222193577
_

کتاب ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3)، نویسنده هالی بلک.

لیست‌های مرتبط به ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3)

نمایش همه

پست‌های مرتبط به ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3)

سوفی🥀

سوفی🥀

1403/11/30

من همین الان تمومش کردم،ولی احساس میکنم اون منو تموم کرده!
حس عجیبی دارم دلم میخواد گریه و کنم و همزمان خوشحال باشم از اینکه تموم شده ناراحتم از اینکه قرار نیست جود و کاردن رو دوباره ببینم ناراحتم!🥺
من هیچ وقت فکر نمیکردم تموم شه!😢
امیدوارم بازم هالی بلک بخواد ادامه بده داستان رو چون من واقعا نمیتونم تحمل کنم و دیگه نتونم جود و کاردن رو ببینم!
عشق انها چیزی فراتر از عشق بود!❤
امیدوارم باز هم بتونم حس اول خوندنش رو داشته باشم تا تا اخر عمرم باز هم داستان شون رو تجربه کنم!
دشمنی که به عشقت تبدیل میشود!🗡❤️‍🔥

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

Sevil

Sevil

1404/4/5

بهترین مجموعه‌ ی فانتزی‌ای بود که تا به حال خوندم.✨️
توصیفات خیلی قشنگی داشت و هیچ‌وقت فراموشش‌ نمیکنم🥹😭
مخصوصاً این جلد و جایی که کاردن به مار تبدیل شد و جود‌ با ترس و لرز سرش رو قطع کرد....
اینجا داشتم سکته‌ میکردم که‌ نکنه اتفاقی برای کاردن‌ بیوفته⭐️
و‌ وقتی‌ کاردن‌ همیشگی‌ برگشت‌‌ ترسم ریخت.
در کل خیلی کتاب‌ خوبی بود و حس و حالی که داشت‌ عالی بود.  همچنین چند روزی‌ که باهاش‌ زندگی‌ کردم بهترین روزهای‌ زندگیم‌ بودن.🪷

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

ronak

ronak

1404/2/9

بعد چند وقت اومدم راجب به این مجموعه نظر بدم
این سه جلد کتاب میتونم بگم یه مجموعه‌ی فانتزی خوب بودن
ولی خب یه چیزایی بود ، اینکه روند کتاب کند پیش می‌ره ، من بخاطر این قضیه فکر کنم سه تا چهار بار ریدینگ اسلامپ شدم
جلد اول و  میتونم بگم اتفاق خاصی نمیوفته من فک کنم فقط پنج ماه خوندن جلد اول این کتاب زمان برد ولی جلد اول رو تونستم توی حدودا ده روز بخونم
(اگر که با  کند بودن روند داستان مشکلی ندارید کتاب فانتزی خوبی هست)
البته البته ، اینم بگم که فانتزیش خیلی خوب بود (کتاب بیشتر فانتزی بود تا عاشقانه) جلد سوم بهترین جلد این مجموعه بود
، من خودم بخاطر تعریف های خیلی زیاد توی فضای مجازی تونستم این مجموعه رو بخونم وگرنه فکر کنم هنوز همون جلد اول هم نخونده بودم
حالا بزارم یکم از داستان بگم
جود : دختر خیلی خیلی قوی که عاشق ریسک کردن بود ‌ و حرفای مردم و هرچیز دیگه ای باعث نمیشد متوقفش کنن
و تقریبا همین شجاعتش کارن رو به خودش جذب کرد
کاردن: میتونم بگم که من تا جلد دوم ازش متنفر بودم ، کارایی که میکرد ، چیزایی که می‌گفت و هر چیز دیگه باعثش شده بود
ولی خب جلد سه کارهای خودش رو توضیح داد و یکم قانع شدم
(البته که باید بیشتر جود قانع میشد تا من)
و بگم از خیانت هایی که توی جلد دوم اتفاق افتاددددد💔🥲🔥

این هم پایان مجموعه پادشاه پریان 😍
باورم نمیشه که این مجموعه تموم شد
نمی‌دونم چه حسی داشته باشم . هم خوشحالم و هم ناراحت
این جلد رو از دو جلد قبل بیشتر دوست داشتم
ماجراجویی ها خیلی بهتر و قشنگ تر بود ... از اینکه جود توی سفر به یه جای دیگه بود خیلی خوشم اومد .
از همون شروع ، عاشق این جلد شدم
از همون جایی که ترین وارد داستان شد و با جود صحبت کرد یه حس هایی داشتم که این جلد قراره عالی باشه
خیلی چیز ها توی این جلد توضیح داده شد و به خیلی از جواب ها رسیدم
ولی خب خیلی نگران بودم که به پایان شادی که منتظرش بودم نرسم چون اواخر کتاب خیلی اتفاق ها افتاد که فکر نمی‌کردم نویسنده توی ۲ـ۳ فصل آخر ، کتاب رو جمع کنه ولی خیلی خوب تموم شد
دلم برای همه شخصیت ها و این دنیا تنگ میشه
دلم برای جود تنگ میشه دختری شجاع و جسور که هیچوقت خودش رو نباخت . یکی از بهترین دختر های کتابی بود که مثلش رو ندیده بودم .
دلم برای کاردن تنگ میشه ، شاهزاده غیر قابل پیش بینی الفهیم که همش دنبال خوش گذرانی و عیش و نوش بود .
دلم برای دربار سایه ها گوست ، بمب و روچ تنگ میشه
دلم برای اوک و ویوی ، ترین تنگ میشه (ترین توی جلد آخر دلم رو بدست آورد 😅)
(البته دلم برای یه سری دیگه هم تنگ نمیشه که احتمالا خودتون در جریانید کی‌ا هستند 😂)
خلاصه با این جلد کلی گریه کردم اونقدر هیجان زده و نگران میشدم که نفس کشیدن یادم می‌رفت
با شخصیت ها توی الفهیم آشنا شدم و باهاشون خندیدم ، گریه کردم و زندگی کردم دلم برای این کتاب و دنیا و شخصیت ها تنگ میشه 😭

بدرود ❄️👑🧚🏻‍♂️