معرفی کتاب ملکه پوشالی اثر هالی بلک مترجم آرزو قلی زاده

ناشر
باژ
9786222193577
_

کتاب ملکه پوشالی ، نویسنده هالی بلک.

لیست‌های مرتبط به ملکه پوشالی

نمایش همه

پست‌های مرتبط به ملکه پوشالی

من همین الان تمومش کردم،ولی احساس میکنم اون منو تموم کرده!
حس عجیبی دارم دلم میخواد گریه و کنم و همزمان خوشحال باشم از اینکه تموم شده ناراحتم از اینکه قرار نیست جود و کاردن رو دوباره ببینم ناراحتم!🥺
من هیچ وقت فکر نمیکردم تموم شه!😢
امیدوارم بازم هالی بلک بخواد ادامه بده داستان رو چون من واقعا نمیتونم تحمل کنم و دیگه نتونم جود و کاردن رو ببینم!
عشق انها چیزی فراتر از عشق بود!❤
امیدوارم باز هم بتونم حس اول خوندنش رو داشته باشم تا تا اخر عمرم باز هم داستان شون رو تجربه کنم!
دشمنی که به عشقت تبدیل میشود!🗡❤️‍🔥

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

ronak

ronak

1404/2/9

بعد چند وقت اومدم راجب به این مجموعه نظر بدم
این سه جلد کتاب میتونم بگم یه مجموعه‌ی فانتزی خوب بودن
ولی خب یه چیزایی بود ، اینکه روند کتاب کند پیش می‌ره ، من بخاطر این قضیه فکر کنم سه تا چهار بار ریدینگ اسلامپ شدم
جلد اول و  میتونم بگم اتفاق خاصی نمیوفته من فک کنم فقط پنج ماه خوندن جلد اول این کتاب زمان برد ولی جلد اول رو تونستم توی حدودا ده روز بخونم
(اگر که با  کند بودن روند داستان مشکلی ندارید کتاب فانتزی خوبی هست)
البته البته ، اینم بگم که فانتزیش خیلی خوب بود (کتاب بیشتر فانتزی بود تا عاشقانه) جلد سوم بهترین جلد این مجموعه بود
، من خودم بخاطر تعریف های خیلی زیاد توی فضای مجازی تونستم این مجموعه رو بخونم وگرنه فکر کنم هنوز همون جلد اول هم نخونده بودم
حالا بزارم یکم از داستان بگم
جود : دختر خیلی خیلی قوی که عاشق ریسک کردن بود ‌ و حرفای مردم و هرچیز دیگه ای باعث نمیشد متوقفش کنن
و تقریبا همین شجاعتش کارن رو به خودش جذب کرد
کاردن: میتونم بگم که من تا جلد دوم ازش متنفر بودم ، کارایی که میکرد ، چیزایی که می‌گفت و هر چیز دیگه باعثش شده بود
ولی خب جلد سه کارهای خودش رو توضیح داد و یکم قانع شدم
(البته که باید بیشتر جود قانع میشد تا من)
و بگم از خیانت هایی که توی جلد دوم اتفاق افتاددددد💔🥲🔥
واقعا من وقتی جلد دوم رو تموم کردم اینطور بودم که ، این چه دنیای کثیفی هستتتتت

اره دیگه خلاصه که کتاب خوبی بود🤣🤣❤️

ویدئو در بهخوان

جود، همون دختر فانی کله‌شق که یه تنه داره وسط دنیای دروغ و سیاست پری‌ها می‌جنگه، بعد از اون شاهکار تبعید توسط کاردن، الان داره با ویوی و اوک در دنیای انسان‌ها زندگی می‌کنه. ولی همه‌چی قراره زیاد آروم پیش نره (خب معلومه دیگه، مگه اینا بلدن زندگی عادی کنن؟). یه ماموریت خطرناک، یه خواهر دو قلوی مشکوک، و دوباره کشیده شدن به دنیایی که جود هم ازش بیزاره، هم دیوونه‌شه...

🧝‍♀️ شخصیتا و رابطه‌ها (یه نگاه عاشقانه و تند!):

*جود*هنوز همون دختره‌ی مصمم، خسته ولی قوی‌ایه که می‌خوای بغلش کنی بگی: "بابا یه‌ذره استراحت کن، ولی خب ادامه بده چون داری عالی پیش میری!"
*کاردن*؟  آقای "من بلدم تو رو آزار بدم ولی خودم بدتر عذاب بکشم" توی این جلد بالاخره یه پله دیگه رشد می‌کنه. کم‌کم نقابش می‌افته و دلت می‌خواد محکم بگی: "خب حالا شدی شاه دل من!" 😌 (البته که بودی☺️)
*ترین* هنوزم مشکوکه و آزاردهنده (ولی یه نقشش توی داستان باعث شد یه لحظه تحسینش کنم).
*مادوک* هنوز اون پدرخوانده‌ی مرگباره که آدم نمی‌دونه ازش متنفر باشه یا بترسه یا یه ذره هم براش دل بسوزونه.

⚔️ اتفاقات و درام ها:

برگشتن جود به دنیای پریا خیلی پرتنشه. هر لحظه منتظری یه خیانت جدید ببینی یا یکی از پشت خنجر بزنه.
یه دوئل حسابی داریم، یه نقشه‌ی حسابی‌تر، و یه پیچش بامزه که یه‌دفعه همه‌چیو می‌چرخونه.

یه افسانه قدیمی در مورد "پادشاه پریان" بالاخره به جواب می‌رسه، و اون لحظه‌ای که فهمیدم... قشنگ گفتم: "اووووووف! اینو خوب بازی کردی هالی!" 🔥

چیزایی که کاش بهتر بود:

یه‌سری اتفاقا زیادی سریع و راحت حل شد. مثلاً بعضی مشکلاتی که تو جلدای قبلی کلی کش اومده بودن، اینجا تو دو صفحه جمع شدن.
  من شخصاً انتظار داشتم یه ذره سیاه‌تر  و تاریک‌تر تموم بشه. پایانش خیلی "مرتب و خوشگل" بود واسه دنیایی که این همه بی‌رحمه.(حالا همین من اگه سد اند بود بازم مشکل داشت👀)

کاش بیشتر به کاردن از زاویه خودش نگاه می‌کردیم. دیدن بیشتر از درونش، خیلی می‌تونست قوی‌ترش کنه.

⭐ امتیاز من:

۴.۵ از ۵!
چون هنوزم جذابه، شخصیتا قوی‌ان، عشق و سیاست خوب قاطی شده، ولی یه کوچولو بیشتر عمق و پیچیدگی لازم داشت تا بترکونه.

پ ن: کاراکترای کتاب رو توی ویدئو گذاشتم و به نظرم فوق العاده ان🛐🧚‍♀️