یادداشتهای ثریا ایراندوست (25) ثریا ایراندوست 1404/4/11 عربیکا یامین پور 4.2 57 سفرنامه جناب یامین پور به لبنان تا اینجاش خوب بوده روان و پر از عکس 0 1 ثریا ایراندوست 1404/4/7 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.3 41 طفلک پدر بزرگ ، طفلک نادر و بورخس بسیار داستان قشنگی داشت . من اصلا اسم کتاب را نشنیده بودم ولی ولی سرگروه محترم گروه نادرخوانی پیشنهاد داد آتش بدون دود را بعد از دهه اول محرم بخونیم و تو این فاصله بین ابوالمشاغل و آتش بدون دود این کتاب خونده بشه . به غایت زیبا و پر محتوا و قابل تامل بود دو برادر که از عشقی که به پدربزگشون دارن حاضر نمیشن پدربزرگشون عمر طبیعی داشته باشه و تن به تعویض اعضای بدن او میدن با اعضای غیر طبیعی و مدرن . و به اصطلاح پدربزرگشون را جاودانه میکنن باید بخونیدش تا به عمق فاجعه پی ببرید روحت شاد جناب نادر خان ابراهیمی . 0 5 ثریا ایراندوست 1404/3/24 کور سرخی عالیه عطایی 4.0 64 درد و رنج یک دختر افغان . به قول دوستی با خواندن این کتاب احتمالا به اولین بانوی افغان مهاجری که برخورد کنی او را بغل میکنی (چون خودم هم خانم هستم این را گفت) 0 1 ثریا ایراندوست 1404/3/14 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 345 اولین کتابی بود که از مک فادن میخوندم .خیلی تعریفشو شنیده بود ولی اونجوری که فکر میکردم نبود قشنگ بود ولی نه اندازه ای که معروف شده .تا وسط کتاب هی منتظر بودم یه اتفاقی بیفته ولی نمی افتادو این رو مخ بود . چند صفحه آخری یهو همه چی رو شد و کتاب هیجانی شد . در کل خوب بود 5 10 ثریا ایراندوست 1404/1/26 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 168 قشنگ بود به یکبار خوندن می ارزه . 0 8 ثریا ایراندوست 1403/11/28 بلندی های بادگیر امیلی برونته 3.8 158 بنظرم رمان قشنگی بود . کتابهای خواهران برونته را دوست دارم . کاش اخرش خود هیت کلیف از گذشته اش می گفت که چطور شد سر از این خانواده درآورد .و چی باعث شده بود اینقدر بی رحم و شرور باشه 0 7 ثریا ایراندوست 1403/5/28 صبحانه در تیفانی ترومن کاپوتی 3.3 33 من دوسش نداشتم 0 12 ثریا ایراندوست 1403/4/18 ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.0 26 اگر می خواید از تمام وقایع تشکیل صهیونیسم و استعمار فلسطین و مبارزات فلسطینی ها و تشکیل حماس و و و سردربیارید کتاب خوبی هست . نویسنده اش هم یک اسرائیلیه . برای من که خیلی مفید بود . 0 15 ثریا ایراندوست 1403/4/8 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.5 69 کتاب قشنگی بود تخیلات و شیطنت های یک پسربچه ۵-۶ ساله و تنبیه هایی که بعد از شیطنت میشد . هم لبخند داشت هم بغض و گریه فقط اسامی خیلی سختی داشت . می خواستم چند صفحه ای ازش را بلند برای دخترم بخونم روی اسامی خیلی مکث می کردم . حتما بخونیدش خوشتون میاد 0 7 ثریا ایراندوست 1403/3/16 نخل و نارنج یامین پور 4.4 194 خیلی خوب بود خیییلی خوندن زندگی علما من را به وجد میاره حالمو خوب میکنه .نخل ونارنج زندگی خاتم الفقها ،شیخ اعظم شیخ مرتضی انصاری دزفولی . حیف که منِ خوزستانی نمی شناختمش . این همه دزفول رفتم ولی دنیال مسجدی به این نام نبودم . کتابی شبیه کهکشان نیستی بود اصلا همه علما مثل همند در خوبی و صفا و صبوری . 0 9 ثریا ایراندوست 1403/2/26 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 4.0 137 از قلم خانم اسعدبلند دوست خیلی خوشم اومد حتما بقیه کتابهاش را هم میخونم . رمانی در مورد شهدای حرم بود . خیلی قشنگ بود واقعا زیبا نوشته شده بود کتابی عاشقانه .داستان دختری ایرانی ساکن آلمان که عاشق یک جوان مدافع حرم میشه کاش آخرش اینجوری تمام نمی شد 0 6 ثریا ایراندوست 1403/2/25 شبهای روشن فیودور داستایفسکی 4.1 465 آرزو می کنم که آسمان سعادتت همیشه نورانی باشد و لبخند شیرینت همیشه روشن و مصفا باشد و تورا برای آن دقیقه ی شادی و سعادتی که به دلی تنها و قدرشناس بخشیدی دعا می کنم خدای من ، یک دقیقه ی تمام شادکامی ! آیا این نعمت برای سراسر زندگی یک انسان کافی نیست ؟ #بریده_کتاب 0 6 ثریا ایراندوست 1403/2/19 روزهای بی آینه (خاطرات منیژه لشگری همسر آزاده خلبان حسین لشگری) گلستان جعفریان 4.6 2 کتابهای شهدایی و دفاع مقدس را دوست دارم نسبت به شهدا تعصب خاصی دارم شاید به این خاطر باشه که تقریبا همه کتابهای شهدایی را بدون نقص میدانم کتاب روزهای بی آینه خییییلی قشنگ بود خیلی خیلی خیلی . خاطرات همسر شهید خلبان حسین لشکری همسری که ۱۸ سال انتظار کشید تا حسینش از اسارت برگرده . ۱۸ سال مگه میشه ۱۸ سال انتظار کشید ؟ چقدر عاشق هم بودن چقدر بهم وابسته بودن . روحشون شاد . 0 4 ثریا ایراندوست 1403/2/17 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.7 67 کتاب رو یک نفس خوندم و تمام کردم داستان زندگی مادر ۲ شهید . فکر نمیکنم اجر این مادر از دو شهیدش کمتر باشه صبر در مقابل این مادر تعظیم می کنه 0 11 ثریا ایراندوست 1403/2/8 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 61 خیییییییلی جذاب بود . هرچی از جذابی کتاب بگم کمه . دستت پرتوان خانم فائضه حدادی ،قلمت پربرکت . کتاب در مورد یگان موشکی ایران هست که با چه مشقت و زحمتی راه افتاد .روحت شاد شهید عزیز حسن تهرانی مقدم . 0 10 ثریا ایراندوست 1403/1/26 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 120 کتاب خوبی بود از خوندش لذت بردم داستان کشیشی است که کتاب قدیمی بدستش می رسه و از این طریق امام علی را می شناسه . کاش ما هم بعنوان یک مسلمان به اندازه اون کشیش امیرالمومنین را بهتر میشناختیم 0 7 ثریا ایراندوست 1402/12/6 ریشه ها الکس هیلی 4.5 25 کتاب بسیار روان و خوبی است زندگی یک آفریقایی که توسط آمریکایی های سفید دزدیده میشه و بقیه عمرش را با بردگی طی میکنه . بعضی قسمتهای کتاب آنقدر غمبار و ناراحت کننده است که به زحمت میشه جلو رفت . این کتاب ذره ای از جنایات آمریکا را در حق سیاهپوستان بیان میکنه آمریکایی که مدعی حقوق بشر هست . یکی از قسمتهای جذاب کتاب اینه که بزرگ خانواده داستان زندگی اجداد خود را طی مراسمی برای فرزندان نقل میکنه و این جریان نسل به نسل ادامه پیدامیکنه . در کل کتاب جذابی است حتما بخونیدش حتمااااا 0 5 ثریا ایراندوست 1402/8/27 الی... فائضه حدادی 4.3 60 اولین کتابی بود که از خانم حدادی خوندم . قلمش را دوست داشتم . کتاب الی سفرنامه ای است به لبنان در کتاب از جاهای مختلف لبنان میگه و از غذاها و میوه های متنوع لبنان . از ساحل مدیترانه میگه تا جنه الشهدا (همراه با یک طنز لطیف ) ارزش یکبار خوندن داشت . توصیه می کنم بخوندیش 0 10 ثریا ایراندوست 1402/7/14 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 67 کتاب خوبی بود . از عاشقانه های یک دختر چهارده ساله باخدا .کمک به مردم ، فعالیت های سیاسی ونهایتا شهادت .چقدر خوب از زمانش استفاده میکرد چقدر خوب احترام به بزرگتر را یاد گرفته بود و چقدر خوب برای خدا کار میکرد . 0 9 ثریا ایراندوست 1402/7/6 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 63 کتاب پیامبر بی معجزه کتاب خوبی بود ازش راضی بودم و توصیه میکنم به خوندنش داستان یک روحانی که به دست اشرار میفته توی کتاب تلنگرهایی به خودمون میشه که برای همه لازمه . 0 6