یادداشتهای نویدرضا ابراهیمی مود (54) نویدرضا ابراهیمی مود 1403/9/15 فرزندان تلماسه فرانک هربرت 3.5 2 پایانی بر شروع پل آتریدز 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/9 Photography: The Key Concepts دیوید بیت 3.0 1 واقعا کتاب خوبیه برای اونایی که به عکاسی علاقه دارن و مطالب مهم و خوبی رو ارائه کرده سه ستاره دادم چون واقعا کتاب سختیه رسماً حس میکردم یه کتاب دانشگاهی هست و کمبود استاد رو به شدت حس می کردم و بعضی مباحث رو اصلا نفهمیدم به خاطر ناآشنایی با اصطلاحات و بحثهای فلسفی 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 من او رضا امیرخانی 4.3 160 اولین کتابی بود که از رضا امیرخانی خوندم و تجربه عجیب و لذت بخش بود نوع روایت داستان بسیار لذت بخش و خود داستان هم پخته و درگیر کننده خانواده فتاح ها شخصیت دوست داشتنی درویش مصطفی یا علی مددی 0 1 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 نامه ای به یک دوست قدیمی سید مرتضی آوینی 4.3 12 کتابی که باهاش عاشق سید مرتضی شدم عالی و مست کننده بسیار پیشنهاد میکنم 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 1984 جورج اورول 4.1 147 همیشه ازش تعریف شنیده بودم ولی اصلا در حد تعریف و تمجید هاش نبود و خیلی جاها حوصله سربر بود ترجمه آقای کاوه میرعباسی رو خوندم و ترجمه ی خوبی بود ولی باید از یک سوم پایانی کتاب واقعا تعریف کرد عجیب و میخکوب کننده بود و ترسناک 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن وحید یامین پور 4.0 85 این کتاب داستان سفری کوتاه و تشریفاتی وحید یامین پور به ژاپن برای سالگرد حادثه هیروشیماست از آنجایی که یامین پور رو آدمی کتابخوان و دقیق و فرهنگی که با فرهنگ و ادبیات این مرز و بوم آشناست می شناسم و با دیدن این کتاب مطمین بودم که با سفرنامه ای کاملا متفاوت روبرو خواهم بود و به شدت هیجان انگیز بود کتاب رو که شروع کردم اولین چیز رشد قلم یامین پور است که به وجدم آورد آنقدر روایت و قلم کتاب روان و دلنشین است که به هیچ وجه خسته نمی شدم از خوندن کتاب یک سفرنامه تحلیلی است و کاملا نویسنده افکار و تحلیل های خودش رو با مشاهده هر چیزی در این سفر بیان کرده یکی از احساس هایی که من موقع خوندن داشتم این بود که چقدر 100 سال پیش به این نوع سفرنامه ها نیاز داشتیم و شاید خیلی چیزها در فرهنگ مون که متاثر از سفر ها و سفرنامه های افراد اون زمان است چیزی متفاوت به وجود می آمد این مساله که یامین پور از این سفر کوتاه ناگهانی به بهترین وجه استفاده کرده و یادداشت برداری های متعدد در سفر واقعا به پرجزییات بودن کمک کرده خوبی این کتاب اینه که از ژاپن برای ایرانی ها مدینه فاضله نمی سازه و خودتحقیری ای که خیلی هامون بهش مبتلا هستیم رو نداره در هر حال واقعا پیشنهاد میدم 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 فتنه تغلب: روایت هایی از متن و فرامتن فتنه ی 88 مصطفی غفاری 4.2 9 جذاب و خواندنی به خصوص برای نسل جوان دارای جلساتی مهم و حیاتی در انتخابات ۸۸ 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 66 یکی از کتاب هایی که واقعا پیشنهاد میکنم به شدت دوسش داشتم 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.2 39 کتاباش یه چیز دیگه است:))) 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 پیرمرد بر سر پل ارنست همینگوی 3.1 10 جنگ جنگ جنگ خیلی خوبه واقعا یه حس عجیبیه داستانش 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 آتش بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت نادر ابراهیمی 4.4 19 پرشور و عاشقانه و حماسی ... 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 30 واقعا کتاب جالب و جذابی هست و دغدغه خیلی خوبی رو بیان میکنه ، کتاب سوزی ولی من اصلا با ترجمه اش ارتباط برقرار نکردم 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 150 هشتگ: #نهضت سواد رسانه ای حسین حق پناه 4.0 4 کتاب خوبیه به خصوص به خاطر نثر روانش و ارائه مطالب خوبی که به عوام منتقل میکنه 0 1 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 150 در اصل 3.5 رمان خوش خوانی هست و با روایت خوب 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 فراروایت در ارباب حلقه ها مری آر. بومن کروم 3.2 3 یه مقاله خوب و جذاب برای دوست داران ارباب حلقه ها از نظر ادبی 0 2 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 قلندر و قلعه: بر اساس زندگی شیخ شهاب الدین سهروردی سیدیحیی یثربی 3.8 22 داستان زندگی شیخ شهاب الدین سهروردی به اونایی که علاقه به زندگی نامه های داستانی دارن و به ویژه ایرانی پیشنهاد میدم پشیمون نمیشید از خوندن این کتاب قلم کتاب خوبه واقعا صحنه آفرینی های بسیار خوبی داره ولی روایتش فراز و فرود خیلی داره و طوریه که راحت میشه تو چند بخش و روز خوند 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 هری پاتر و زندانی آزکابان جی. کی. رولینگ 4.7 70 واقعا از داستان قوی این جلد لذت بردم 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 11 خطاب به نوجوانان هست و متن ساده و راحتی داره پرسش های خوبی رو برام داشت 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 یک کتاب عجیب مخصوصاً به خاطر سوژه و نحوه روایت باز هم قلم خوب آقای یامین پور کتابی که منو خیلی به فکر فرو برد پیشنهاد می کنم واقعا دوست داشتنی و جذاب و دلهره آور 0 0 نویدرضا ابراهیمی مود 1403/7/6 عارفانه: زندگینامه و خاطرات شهید عارف احمدعلی نیری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.4 19 خیلی کتاب عجیبیه 0 0