مستند داستانی کف خیابون

مستند داستانی کف خیابون

مستند داستانی کف خیابون

3.9
160 نفر |
38 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

466

خواهم خواند

49

کتاب حاضر، تحت عنوان مستند داستانی «کف خیابون» به بررسی رویدادهای خاصی پرداخته که حاصل اطلاعات سوخته و جمع آوری شده توسط مؤلف است که در لباس داستان درآمده و شب های زمستان سال ۹۵ از طریق کانال تلگرامی «دل نوشته های یک طلبه» میهمان خلوت های هزاران هزار جوان مؤمن و انقلابی بوده است.

لیست‌های مرتبط به مستند داستانی کف خیابون

نمایش همه
دفترچه نیم سوخته یک تکفیریاردیبهشتمستند داستانی کف خیابون

هیجانی طور به سبک یک طلبه

6 کتاب

سلام دوستان امیدوارم حالتون فوق العاده باشه پارسال دقیقا همین روزای اول عید بود که با کتاب طنز مثبت کرونا آشنا شدم اون سال حال روحی افتضاحی داشتم و با این کتاب بعد از چندین هفته فقط خندیدم بعدم سریع لینکش رو برای مادرم فرستادم تا بخونه و یکم بخنده این استارت آشنایی من با کتاب های جناب جهرمی بود آقای جهرمی معمولا تا اینجایی که من کتاب هاشون رو خوندم ۳ تا سبک اصلی نوشتن دارن 1) هیجانی و گاندو طور و بسیار جذاب البته اینم بگم که بیشرکتاب های این تایپی واقعیت دارن و این هیجانش رو بیشتر میکنه 2 ) خنده دار و طنز و روتین که اگه بشینید بخونید قطعا فقط می‌خندید توصیه میکنم هر وقت حالتون بده بخونید ۳) مذهبی و سیاسی مثل کتاب های چرا شیعه هستم و چرا سنی نیستم و ..... بریم چنتا از کتاب هاشون رو ببینیم😉❤️ البته خیلی از کتاب هاشون به چاپ هنوز نرسیده و بهخوان اون هارو نداره که پیشنهاد میکنم از کانال رسمیشون حتما بخونید

یادداشت‌های مرتبط به مستند داستانی کف خیابون

            باوجود تمام انتقادهایی که به کتاب‌های جهرمی هست ولی من کتاب‌هاشو دنبال میکنم به چند علت؛ اولا کمتر از کسی‌ست که سراغ این موضوعات امنیتی برود و درباره‌اش کتاب بنویسه درحالی که به شدت به بالابردن سواد اطلاعاتی و امنیتی مردم در این برحه زمان نیاز داریم و خوندن این کتاب‌ها دید عمیق‌تری راجع به خیلی از مسائل میده. دلیل بعدی اینه که کتاب‌های ایشون براساس واقعیته و این برای من جذابه. البته هیچ استنادی درباره واقعی بودن وجود نداره ولی حتی اگه مخاطبی به اسم داستان تخیلی هم کتاب رو بخونه بازم نکته‌های مهمی رو یاد میگیره.
درباره مسائل جنسی که مطرح میشه شخصا معتقدم نویسنده میتونه مسائل رو انقدر باز نکنه و ولی منظور رو برسونه و آنقدر توضیح جزئیات واقعا ضرورتی ندارد
درباره نقدهایی که درباره ضعف داستان نویسی وجود داره از شخصیت‌پردازی تا صحنه‌پردازی و ... تقریبا همه رو قبول دارم ولی باوجود تمام این ضعف‌ها کتاب رو همیشه به همه پیشنهاد کردم چون به موضوعاتی پرداخته که به شدت جامعه ما نیاز داره بشه مخصوصا ما جوونا
          
                اینکه وقتی این کتاب رو خریدم یه روزه تمومش کردم
گویای جذابیت این کتابه
و موقع شهادت ۲۳۳ چقدررررر گریه کردم ، هیچوقت فراموش نمیکنم🥲
        

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

عین راء

2 ساعت پیش

            خیلی سریع تر از چیزی که فکرش را می کردم تمام شد. داستانش تخمه است! تا تمام نشود از پای کتاب بلند نمی شوی. اما این تخمه بودن به معنای جذاب بودن و خوشمزه بودن است؟! نه الزاما. 

چه چیزی باعث میخکوب شدن مخاطب پای کتاب می شود؟! شیوه روایتگری یا محتوا؟! به گمانم بیشترین عامل درگیر کننده مخاطب، موضوع ماجراست و نه کیفیت و کمیت روایتگری. یعنی کتاب، بیشتر دارد نان موضوعش را می خورد تا شیوه نگارشش. نه آنکه بد قلم باشد، نه واقعا، ولی من حس کردم که معنا و محتوای جلوه بیشتری دارد.

ماجرای فتنه هشتاد و هشت، از منظر های مختلفی بررسی می شود. البته که عینک راوی، عینک امنیتی است ولی جلوه های مختلفی از یک فتنه را به نمایش گذاشته و بررسی می کند. دست روی موضوعات حساسی هم می گذارد، از حوزه علمیه گرفته تا زنان!

و ماجرای زن در این کتاب، یک غصه پر و بالدار است. چه آن جا که قهرمان داستان را روایت می کند و چه شخصیت های منفی را. و من نتوانستم چند صفحه آخر که مربوط به روایت شخصیت زنِ مثبت داستان بود را بخوانم! سخت بود برایم.

داستان افتادگی هایی دارد و پازلش برای من درست و حسابی چیده نشد! 

احتمالا خواننده با مطالعه این داستان، تا چند روزی ذهن و دلش درگیر باشد. من هم همین طور هستم و به همین خاطر اگر به من بگویند سراغ بقیه کتاب های حدادپور می روی؟! با قاطعیت می گویم نه! بس که در این کتاب اذیت شدم... حالا مگر مجبور بشوم! :/

ابتدا به ساکن خواندنش را به کسی توصیه نمی کنم ولی اگر کسی رمان امنیتی دوست داشت، این کتاب، برایش جذاب خواهد بود.