یادداشتهای کوثر سعیدی (20) کوثر سعیدی دیروز کتابخانه ی عجیب هاروکی موراکامی 3.0 22 داستان کوتاه و مختصری بود. فانتزی داستان خیلی سلیقه من نبود و دوست نداشتم. 0 3 کوثر سعیدی 6 روز پیش تراپی سباستین فیتزک 3.6 4 🤯🤯🤯🤯🤯 فقط میتونم بگم بینظیر بود. ایده جدید و بینهایت خفن با یه قلم عالی ترکیب شدن و هر لحظه شما رو شوکه میکنن. از صفحات اول تا صفحه آخر فیتزک درحال شوک دادن به خواننده است. پر از پلات تویستهای قوی و ترسناک... برای عاشق جنایی، این کتاب از واجباته! 0 6 کوثر سعیدی 7 روز پیش بازگشت به رویافروشی دالرگات لی می یه 4.3 7 دوست دارم ساعتها بشینم و راجع به این کتاب صحبت کنم. اما همین یه جمله بسه که تو روزایی که زندگی داره اذیتم میکنه، دنیای دالرگات و پنی منو در آغوش گرفتن و بهم لبخند هدیه دادن. 0 3 کوثر سعیدی 1404/1/11 هیچ یک حقیقت ندارد لیزا جوئل 3.6 3 از بهترینهای جنایی قلم قوی نویسنده کاری کرد از شدت اضطراب حالم بد بشه.🫠😄 2 5 کوثر سعیدی 1404/1/8 فهرست کتاب سارا نیشا آدامز 4.1 22 از آلیشیا، موکش، نِنا، آقای جنایی هیجانی و ... ممنونم که تو این روزای سخت کمکم کردن بتونم دوباره کتاب خوندن رو شروع کنم.💛🌸 2 4 کوثر سعیدی 1403/5/31 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.2 103 کتابهای جنایی/معمایی نشر نون واقعا ناامیدم نکردن تا حالا؛ این کتاب هم همینطور. هیچوقت دروغ نگو داستان جالب و هیجانانگیزی داشت و مهارتهای نویسندگی نویسنده واقعا چند درجه به کیفیت کتاب اضافه کردهبود. یکی از نکاتی که من رو اذیت کرد شبیه بودن بسیار زیاد فضای داستان به کتاب سنگ کاغذ قیچی بود. در حدی که من رفتم چک کردم ببینم نکنه نویسندههاشون یکی باشه. اما اگه هنوز سنگ کاغذ قیچی رو نخوندید میتونید کامل لذت ببرید از داستان و روندش. نکته آخر، پایانبندی داستان بود که با اینکه خیلی عالی نقطه اوج داستان رو داشتیم من احساس میکردم نویسنده میخواد هرچه زودتر داستان رو تموم کنه و خیلی هولهولکی داره جمعبندی میکنه. در مجموع این نکات باعث نمیشه کتاب رو بهتون پیشنهاد نکنم. اگه به این ژانر علاقه دارید خوندن این کتاب براتون لذتبخش خواهد بود. 0 1 کوثر سعیدی 1403/5/29 روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 45 کتابفروشی موریساکی ایده زیبا و همچنین جلد زیبایی داره. اما متاسفانه نویسنده نتونسته ایده رو پرورش بده و به ثمر برسونه. ماجرای کتاب واقعا جالب و دوستداشتنی بود اما همه اتفاقات تند و تند پشت سرهم رخ میداد و خواننده این فرصت رو پیدا نمیکرد با شخصیتها ارتباط برقرار کنه و با داستان همراه بشه. میشد داستان در حجم دوبرابر با صبر و حوصله بیشتر نوشته بشه و این حس رو به مخاطب القا نکنه که انگار نویسنده فقط یک جوری میخواسته داستان رو تموم کنه. در هرصورت انتظار خیلی خیلی بالاتری از این کتاب داشتم که متاسفانه برآورده نشد. 0 5 کوثر سعیدی 1403/5/29 سفر شهادت موسی صدر 4.2 22 آثار امام موسی صدر رو با این کتاب شروع کردم. تو هر صفحه به این پی میبردم که این مرد چقدر از زمانه خودش جلوتر بوده و حرفاش انگار مال همین امروزه. ما امروز فریاد میزنیم غزه، کربلای امروز است؛ ولی امام موسی صدر سالها پیش این حرفهارو زده بود. وقتی دغدغههاشون رو راجع به وضعیت اون روزهای لبنان و فلسطین میخوندم با خودم میگفتم مرد کجایی ببینی محور مقاومت چقدر قدرتمند شده. موضوع محوری و اصلی کتاب همونطور که مشخصه ماجرای عاشوراست که میتونه یه منبع مفید تو این حوزه به حساب بیاد. 0 2 کوثر سعیدی 1403/4/25 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 24 کتابی دوستداشتنی برای عاشقان کتاب. احساسی که از صفحه اول تا آخر کتاب داشتم اینطور بود که انگار در کافهای دنج درحالی که نور آفتاب همهجا رو زیبا کرده، رو به روی نویسنده نشستم و باهم درباره کتابها صحبت میکنیم. متن کتاب کاملا صمیمانه و دوستداشتنی بود و موضوعات کاملا دلچسبِ دوستداران کتاب بود. نویسنده خیلی نکات جالب و مفید رو در قالب خاطره و خرده روایت منتقل میکنه و خواننده سراسر لبریز از ذوق و لذت میشه. در نهایت اگه عاشق کتاب و کتابخوندن هستید، این کتاب بسیار زیاد به شما پیشنهاد میشه. 0 5 کوثر سعیدی 1403/3/21 ماجرای اسرارآمیز در استایلز آگاتا کریستی 4.0 16 از بهترین کتابهایی که تو چند وقت اخیر خوندم. از ابتدا تا انتهای کتاب ماجرای عالی، قلم بینظیر و شخصیت پردازی محشر. اولین حضور هرکول پوآرو دوستداشتنی تو این کتاب بود و از اینجا همهچیز شروع شد. کتاب پر از بالا و پایین بود و داستان جوری پیش میرفت که فقط به خود پوآرو مشکوک نمیشدید. بخونید و لذت ببرید. 0 9 کوثر سعیدی 1403/3/13 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 128 راستش میترسم راجع به این کتاب یادداشتی بنویسم. به همین دلیل کوتاه مینویسم. کتابی مملوء از غم و اندوه با قلمی سنگین و سخت. 0 3 کوثر سعیدی 1403/3/11 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.0 21 کتاب ناز با ایده جدید و فضاپردازی زیبا. نقطه قوت کتاب همین دنیای جدیدی هست که خلق شده و بینهایت دوست داشتنیه. تو ژانر خودش خیلی خوب و خلاقانه بود. اما کاش نویسنده بیشتر به شخصیتها و داستانها پر و بال میداد. کتاب روون و سبکی که برای استراحت بعد کتابهای سنگین بهترین گزینه است. من خیلی دوسش داشتم و به نظرم اکثرا از خوندنش لذت میبرن. 0 14 کوثر سعیدی 1403/2/18 یکی از ما دروغ می گوید کارن ام. مک منس 3.7 34 با یه لبخند توی مترو این کتاب رو تموم کردم. یکی از ما دروغ میگوید کتابی بود که معتقدم شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت و این بزرگترین نقطه قوتش هست. همین الان که دارم به شخصیتها فکر میکنم انقدر توی ذهنم واضح و شفاف هستن که انگار فیلم دیدم. جنبه معمایی کتاب جدید و جذاب بود و تا وقتی حقیقت مشخص بشه، پیشبینی نمیشد کرد که قاتل کیه. درنهایت از مطالعه این کتاب لذت بردم و اگر از کتابهای معمایی خوشتون میاد این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم. 4 30 کوثر سعیدی 1403/2/14 سووشون سیمین دانشور 4.1 203 کتاب سووشون رو مدتها پیش خریدهبودم و هیچوقت فرصت مطالعهاش پیش نیومد. الان حس میکنم که اتفاقا تو بهترین زمان این کتاب رو خوندم. زمانی که درونم پر از وطنپرستی و لطافت هست. ترکیب عشق زری و یوسف با مبارزات که به قولی برای شرمنده نشدن دربرابر تاریخ رخ دادن لحظات متفاوتی رو به آدم نشون میده. از طرفی وقتی به این فکر میکنم که از کجا به کجا رسیدیم لبریز از حس غرور میشم و شاید اگر همین یوسفها در تاریخ نبودن ما به این استقلال و افتخار نمیرسیدیم. 0 4 کوثر سعیدی 1403/2/5 حانیه حامد عسکری 4.2 55 این کتاب اولین اثری بود که من از حامد عسگری خوندم و راستش واقعا برام لذتبخش بود. قلم نویسنده انقدر گیرا بود که با وجود اینکه حجم کتاب خیلی کم بود، دلم نمیومد که سریع بخونم و تمومش کنم. کتاب مجموع چند نامهاس که برای حانیه نوشته شده و در ضمن نامهها روایتی از سالهای صدر اسلام میشه. غم سنگینی در تمام صفحات پنهان شده که نمیتونم توصیفش کنم. اشکال کتاب به نظر من کوتاه بودنش بود. شخصیتها کامل شکل نگرفته بودن و همه اتفاقات سریع رخ میدادن. ولی درکل کتاب زیبایی بود که از خوندنش لذت میبرید. 0 6 کوثر سعیدی 1403/2/1 بر ریل های برزخ هادی خورشاهیان 3.3 1 من این کتاب رو پیدا نکردم، این کتاب من رو پیدا کرد. وقتی داشتم از روی طاقچه پنجرهی یکی از خونههای بنبست شقایق برش میداشتم اصلا انتظار نداشتم با همچین داستانی مواجهه باشم. پیشبینیم یک رمان ایرانی معمولی رو به ضعیف با داستان تکراری بود اما این کتاب واقعا سوپرایزم کرد. داستان عجیب و حیرتآور بر ریلهای خورشید، با شخصیتهای عجیبتر و دوستداشتنی لحظات قشنگی رو بهم هدیه داد. داستان نقطه آغاز و پایان معمولی نداره و در تمام ۲۹۶ صفحه خواننده درحال چرخ زدن و معلق بودن بین آسمان و زمینِ جهانهای مختلف که در واقع یک جهانن هست. اگر از خوانندههایی هستید که از داستانهای عجیب و نامعمول خوشتون میاد این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم اما اگر داستانهای رئال با شروع و پایان و خط داستانی استاندار دوست دارید این کتاب مناسب شما نیست. 0 4 کوثر سعیدی 1403/1/27 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 161 حقیقت مغفول کتابهای تاریخ اسلام رو تو الغارات میتونیم پیدا کنیم. بدون مطالعه این کتاب کسی نمیتونه ادعا کنه که امیرالمؤمنین رو میشناسه. 0 2 کوثر سعیدی 1403/1/14 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 188 مردی در تبعید ابدی قشنگترین زندگینامهای بود که تا الان خوندم. ملاصدرا تا قبل از این کتاب برام عزیز بود ولی بعد از این کتاب خیلی عزیزتر شد. شناختن شخصیت شیرین ملاصدرا با قلم جادویی نادر ابراهیمی باورنکردنی بود. تو این کتاب علاوه بر شناختن ملاصدرا، میرداماد و شیخ بهایی رو هم میشناسیم. این کتاب رو به همه پیشنهاد میکنم.^^ 0 2 کوثر سعیدی 1403/1/9 کتاب بازها جلد 1 جنیفرچمبلیس برتمن 4.2 28 دوران نوجوانی من با این مجموعه زیبا شد...از اعماق وجود موقع خوندنش لذت میبردم. 0 4 کوثر سعیدی 1403/1/9 داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 79 از بهترین کتاب هایی که درباره آرمانشهر و پادآرمانشهر نوشته شده. 0 4