معرفی کتاب تراپی اثر سباستین فیتزک مترجم مریم طباطبائیها کتابعمومیداستانآلمان تراپی سباستین فیتزک و 1 نفر دیگر 3.6 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نون شابک 9786228172187 تعداد صفحات 262 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب تراپی، مترجم مریم طباطبائیها. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین R. 1403/12/17 BREATHTAKING RINGING FAMILIAR BELLS ترجمه نشر نون رو خوندم و باید بگم که عجب داستان نفس گیر و هیجان انگیزی بود! من رو یاد داستان های زیادی انداخت که مدام با خودم مرور می کردم اول یاد داستان هیولا افتادم، جایی که یوهان لیبرتو داستان هیولای بی اسم رو می خوند و رسید به جایی که هیولا برای پیدا کردن اسم از دیوار قصر بالا میره و از یکی از پنجره های قصر پسری رو می بینه که مریض در رختخوابش دراز کشیده این تیکه کتاب رو که میخوندم و یاد این افتادم واقعا نفس گیر بود دوم یاد کتاب دختر کاغذی گیوم موسو افتادم جایی که کاراکتر یه کتاب نیمه تمام از کتاب میاد بیرون و زنده میشه و به شمایی که نویسنده ای میگه کتابتو تموم کن 😮 سوم یاد کتاب زندگی پنهان نویسنده ها افتادم جایی که نویسنده ای مشهور یک هو کارشو متوقف می کنه و به یک جزیره برای زندگی میره و یک روز یک زن مرموز پیداش میکنه و به خونه اش توی جزیره میره و ازش میپرسه "چرا نوشتنت رو متوقف کردی؟" و یکم دیگه میگه "یه داستان دارم که حتما باید بشنوی!" و عجب داستانی چهارم یاد کتاب برای یافتنت باز میگردم نوشته گیوم موسو افتادم مردی گفتار درمان ساکن بر روی یک قایق در دریا مصاحبه های تلویزیونی شهرت و دختری که توی تلویزیون می بیندش و به دفترش میره تا ازش کمک بگیره پنجم یاد کتاب آپارتمان در پاریس نوشته گیوم موسو افتادم فرزندی که گم شده بود و پدری که باور داشت فرزندش زندست چون توی تجربه نزدیک به مرگ روح اون رو در کنار مردگان ندیده بود! و بالاخره این داستان ترجمه خیلی خوب و عجب داستانی بود گاهی به شدت ترسناک گاهی هیجان انگیز و نفس گیر داستانی که المان های قابل توجهی داشت که واقعا بعضا دیوانه کننده بود و باعث میشه آدم به فکر فرو بره.. ✌ 0 0 fh he 1403/11/18 اگر ژانر روانشناختی براتون جذابه پیشنهاد میشه 0 0 Lena Leys 1403/11/14 کتاب رو خوندم و داستان خوب پیش رفت اما هیجان کافی رو برام نداشت سه ستاره به نظرم کفایت میکنه 0 0