گمشده در الف هیم.

گمشده در الف هیم.

@Graysonn

19 دنبال شده

64 دنبال کننده

کتاب ها به هستی روح می بخشند، به ذهن پر و بال می دهند، به خیال اجازه پرواز می دهند و به همه چیز زندگی‌ می بخشند.

نمایش همه
        بلندی های بادگیر رو بعد از خوندن جین ایر، شارلوت برونته که خواهر امیلی برونته بود، خوندم و به وضوح میتونستم تفاوت بین قلم هاشون رو حس کنم،
بدیهی بود که شارلوت برونته روی عقاید و افکار شخصیت ها بیشتر تاکید می‌کرد ولی شخصیت هایی که خواهرش، یعنی امیلی توی  این کتاب خلق کرده بیشتر از روی احساسات و هیجانات بود.
اتفاقاتی که توی کتاب میوفته زیادن و مدام در حال رخ دادن هستن و خود کتاب روایت طولانی رو با جزییات  زیادی تعریف می کنه که ممکنه براتون کمی خسته کننده باشه!
توی جین ایر تعداد اتفاقات کم تر بود ولی سرعت تعریف داستان به خاطر بیان افکار و درونگری های شخصیت اصلی که راوی داستان بود، کند تر بود و شخصیت های داستان جین ایر اکثرا افراد پخته و بالغ بودند و بیشترشون حس و حال  مثبت بودن میدادن ولی توی بلندی های بادگیر شما به زحمت یک آدم عاقل پیدا می کنید! چون که  بیشتر شخصیت ها و خود فضا و اتفاقات داستان جو منفی ای  داره و شما یه وضوح متوجه ش میشید.
توی جین ایر داستان از زاویه دید اول شخص تعریف می شود اما
توی بلندی های بادگیر نویسنده با  تعریف کلام از زبان شخصیت های مختلف و یا بازگو کردن محتوای یک نامه و غیره داستان رو مدام از زبان شخصیت های داستان و از دید اونا می دیدیم،  چیزی که باعث میشه خواننده خیلی بهتر با شخصیت ها و زنجیره اتفاقات داستان ارتباط بر قرار کنه و بتونه به خوبی درکشون کنه.
از این لحاظ بلندی های بادگیر از جین ایر بهتره.
توصیه من به کسایی که میخوان  کتابای کلاسیک بخونن اینه که کم کم نخونید چون اینجوری زود خسته میشید و دست از خوندن اون کتاب برمی‌دارید.
به نظر من باید تعداد صفحاتی که توی یه روز میخونید بالا ببرید تا بتونید از کتاب لذت ببرید.
پ.ن: این نقد رو برای دو کتاب جین ایر و بلندی های بادگیر نوشتم.

این کتاب رو هم مثل بقیه اثرات کالین هوور دوست داشتم.
جوری که چندین نوع عشق رو در کتاب به تصویر کشیده بود واقعا محشر بود!!!
عشق مادر به کودکش،عشق والدین به فرزندانشون و عشقی که افراد به خانواده دارن و..
 با خوندن این کتاب،پا به پای کنا تلاش کردم،توی بعضی از  قسمت ها بغض کردم و خواستم گریه کنم،و توی بعضیشون از ته دل خوشحال بودم...تلاش های متعدد شخصیت اصلی رو دیدم و در تولد دوباره زندگی اش کنارش بودم ولی باید بگم که کتاب های کالین هوور فقط به درد کسایی میخوره که فقط دوست دارن عاشقانه های دو نفر را بخوانند، اگه دنبال کتابی پر مفهومید،  سمت کتاب های کالین هوور نرید!!
از نظر من، بعضی وقتا بیش ازحد خوب بودن یه شخصیت باعث میشه که باور، به وجود و واقعی بودن اون شخصیت رو از بین ببره و حسم دقیقا درمورد لجر همین بود!!
حتی آخر کتابم یه پایان خیلی سریع و غیر واقعی ای داشت، جوری که احساس کردم که نویسنده میخواد هر چه زودتر مجموعه رو تموم کنه.
و باید بگم که اگه میخواید کتابای کالین هوور رو شروع کنید اول "ما تمامش می کنیم"  رو بخونید!!!

کتاب غرور و تعصب یکی از شاهکارهای ادبیات کلاسیک انگلیسی هست و از نظر من خوندن این کتاب به انگلیسی خیلی خیلی تاثیرگذاری بیشتری داره.
با خوندن این کتاب سوار یک ماشین زمان بشید و به سال ۱۷۹۶ سفر کنید و  مقایسه‌ی این کتاب با دنیای امروز ما میتونه داستان رو مضحک و ضعیف کنه اما اول بهتون پیشنهاد می کنم که قبل از خوندن این کتاب به قوانین اجتماعی انگلستان در اون سالها نگاهی بندازید چون که ندونستن این جزئیات نه تنها باعث فهم ناقصی از این کتاب میشه بلکه خیلی از نکاتی رو که خانم آستین سعی داشته منتقل کنه رو نصفه میزاره.
پس اگر واقعا ایده‌ی خاصی درمورد فرهنگ، قوانین و سبک زندگی مردم انگلیس در اون زمان ندارید احتمالا بعد از خوندن کتاب با تعجب به دیوار رو به روتون خیره میشید و زمزمه می‌کنید همش همین؟
اما از زیبایی و قدرت کتاب غرور و تعصب...سال ۱۸۱۳ به چاپ رسید اما همچنان الهام بخش نویسندگان، فیلمسازان و نمایش‌های بسیاری هست.
چه چیزی این داستان به ظاهر ساده رو اینقدر قدرتمند میکنه؟
نمادهای به کار رفته  یا شخصیت فمنیستی نویسنده در کتاب بسیار تاثیر گذارند. شخصیت‌ها کاملا به تکامل رسیدند و خواننده روند رشد و تحول اونها رو در طی داستان کاملا احساس میکنه.
تعصب شخصیت اصلی داستان از قضاوت‌های سرسختانه و عجولانه‌اش درباره‌ی انتخاب‌ها و رفتار اطرافیانش کاملا پیداست و غرور شخصیت دیگر داستان از عدم برگشت نظراتش و عدم انعطافش در مقابل آدم‌ها، کاملا قابل لمسه.
رمان دوست داشتنی، با قلم قوی ای از خانم آستین بود...

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها