خواندهام من برمی گردم فاطمه دولتی 4.4 47 مجله مدام: خواب جمعی از نویسندگان 4.4 11 تو زودتر بکش؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران رونن برگمن 4.1 15 فرمان ششم یا یک روایت دست اول از سوم شخص مقتول مصطفی انصافی 2.4 3 نجات از مرگ مصنوعی حبیبه جعفریان 4.2 34 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 3.9 43 شصت مرضیه اعتمادی 4.0 13 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 34 آن سوگ فاطمه سادات موسوی 3.3 12 چون بوی تلخ خوش کندر: زندگی نامه ی فرهاد مهراد وحید کهندل 4.2 14 انتری که لوطیش مرده بود صادق چوبک 3.6 19 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گاپنیک 3.4 13