خواهم خواند نزدیکِ ایده زیمونه یونگ 3.2 9 کورسرخی: روایتی از جان و جنگ عالیه عطایی 4.1 48 دیدن در تاریکی (خودمان را از میان احوال تیره مان ببینیم و بشناسیم) ماریانا الساندری 3.0 3 خانه هایی که در من جا ماندند محدثه شفیعیان 3.2 1 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 13 اعترافات یک دوست خیالی میشل کیوواس 4.4 11 ایده های خیابانی: نوشته هایی درباره شهر، تن و زندگی روزمره امین بزرگیان 3.0 1 مسافر، برج، کرم، سه استعاره دربارهٔ خواندن آلبرتو منگوئل 3.1 5 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 240 لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.1 27 خلوت گزینی میشل دو. مونتین 2.8 1 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 164 اگر حافظه یاری کند: چهار جستار از زبان و خاطره در سال های تبعید جوزف برودسکی 3.4 6 تذکره اندوهگینان حسام الدین مطهری 4.1 8 ترانه ایزا ماگدا سابو 4.4 4 مهیای رقصی در برف؛ روایت زنان از دل زندان های گولاگ مانیکا زگوستووا 4.2 2 من سرگذشت یأسم و امید واسلاو هاول 3.6 6 پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است: درآمدی بر فلسفه دنیل کلاک 3.9 8 برای عشق به میهن: جستاری در باب وطن پرستی و ملی گرایی موریتسیو ویرولی 3.7 4 یادداشت های بغداد: روز نوشته های زنی در جنگ و تبعید (1991-2003) نهی راضی 3.7 7