معرفی کتاب روز رهایی اثر اینس کانیاتی مترجم فرزاد مرادی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
من چیزی جز دوچرخهام ندارم که همین حالایش هم قراضه و کهنه است و بعدها هم اگر پولی دستم بیاید خرج خریدن زمین به درد بخوری میشود که اموراتمان با آن بگذرد. چارهای نیست. نه شیوه زندگی کردنم دست خودم است نه شکل مردنم. حالا که بزرگ شدهام، دیگر خیلی برایم مهم نیست زندگیام چطور میگذرد. آدم به همه چیز عادت میکند. اما مردن غمانگیزتر است، چون آدم نمیخواهد بمیرد و وقتی که بمیرد دیگر مرده. باید حداقل بتوانم شکل مردنمان را انتخاب کنیم. وقتی تحمل زندگی برایم خیلی سخت میشود، به خودم میگویم که امروز و فردا اوضاع بهتر میشود. میدانم حرفم بیمعنی است، ولی بازبگویی نگویی باورش میکنم. اما مرگ که به سراغمان میآید، میدانیم که این دیگر همیشگی است.
بریدۀ کتابهای مرتبط به روز رهایی
نمایش همهیادداشتها
1403/1/5
این از آن دست کتابهایی است که بعد از خواندنش دلتان حسابی میگیرد و یک برنامهطولانی برای گریه میچینید و نمیتوانید از فکرش خارج شوید. دیشب از خواب پریدم و نصفه شب کل کتاب را خواندم، و دیگر نتوانستم از فکر دخترک و رنجها و توصیفاتش بیرون بیایم و بخوابم. موضوع کتاب شاید ساده به نظر بیاد اما داستان پردازی خیلی خوب که شگفت زده و غمگینتون میکنه و پایان تکان دهنده باعث جذابیتش شده.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.