@fatememj__

20 دنبال شده

18 دنبال کننده

من عاشق نوشتن از کتابام، اگه دوست داشتید کنارم باشید خوشحال می‌شم🤩 خلاصه که چه کاری بهتر از این که کتاب بخونی🌱🤩

__fatememj__

نمایش همه

1403/11/16

آلفونس دوده تو این کتاب نوشته: زندگی همین است دیگر: ستیز. از جمله‌ی آغازین این کتاب تا آخرین کلماتی که نوشته شده، مبارزه با چیزی که صدای خوشی نداره و سایه‌وار همراه زندگیِ دوده هست دیده می‌شه. نویسنده‌ای که دچار سفلیس می‌شه و تصمیم می‌گیره دفترچه‌ی یادداشتش رو پر کنه از مراحل این مبارزه و نتیجه‌ی پایانی.
دوده توی یادداشت‌هاش دنبال معنا و نوشتن از درد به معنای واقعی کلمه‌ش هست، این که اصلن درد یعنی چه، این هیولایی که ناخوانده وارد بدن می‌شه، با تو می‌جنگد و می‌خپاهد بخشی از وجود تو باشد. این بیماری، غریبه‌ای که هر بار در هر لحظه حضورش خودش رو با چیزی به اسم درد یادآوری می‌کنه، درد که مهلک، متفاوت و طاقت‌فرساست. او می‌گوید که راهی فراری نیست و یک روز به خودت می‌آیی و می‌بینی بخشی از وجودت  شده، نه این که به آن عادت کنی، ناچاری و باید همراهی‌ش کنی. درون توست و بخشی از اعضای جسم و روح تو شده.
از متن کتاب: «چه کار می‌کنی؟»
«دارم درد می‌کشم».

1403/11/16

حاکمان در دنیای قشنگ نو به نوعی حقیقت را کتمان می‌کنند، حقیقت حضور انسان و عواطفی که یک انسان به آن‌ها نیاز دارند. دنیای تخیلی‌ای که هاکسلی در رمان ساخته‌ است، دنیایی آرمان‌شهری اما از نوع منفی آن است. «هاکسلی از آن‌هایی در هراس بود که چنان با دست و دل باز اطلاعات را در اختیارمان می‌گذارندکه از ما هیچ باقی نمی‌ماند الا انفعال و خویش‌کامگی»

اگر رمان ۱۹۸۴ و ما رو دوست داشته باشید از این کتاب هم مطمئنن خوشتون میاد چون از لحاظ اصل موضوعی که بهش پرداخته شده، یکی هستن. البته جورج اورول ادعا کرده که هاکسلی از روی رمان ما این کتاب رو نوشته. اما چیزی که این جا مهمه اینه که هر سه نویسنده به درست‌ترین شکل ممکن به نابودی جامعه و انسان‌هایی می‌پردازند که در دنیایی زندگی می‌کنند ساخته‌ی حاکمانی دیکتاتور که با شیوه‌ی غیر انسانی افراد جامعه‌ی خودشون رو کنترل می‌کنند تا معنای زندگی، رفتار در جامعه و زندگی در اجتماع واقعی رو نفهمند.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.