خالد حسینی و 2 نفر دیگر
4.1

1398/1/25

کتاب حاضر، رمانی از نویسنده ای افغانی است. این داستان شرح زندگی و سیاه بختی زنان افغانی و تا یک حدودی وضعیت افغانستان در سال های اخیر است . شخصیت های اصلی کتاب «مریم» و «لیلا» هستند. «مریم» دختر نامشروع یکی از پولداران هرات از خدمتکارش است . در زمانی کودکی «مریم» هنوز جنگ در افغانستان شروع نشده. «مریم» ننگ پدرش است و از خانه رانده شده. او نماد زندگی زنی از طبقه پایین افغانستان در زمان صلح است که اواخر عمر خود را نیز رد جنگ طی می کند. «لیلا» دختری از یک خانواده روشن فکر افغانی است که از همان کودکی جنگ بر او سایه می افکند. نمادی از زندگی زنان دوران جنگ. سرنوشت «مریم» و «لیلا» به هم گره می خورد.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

پست‌های مرتبط به هزار خورشید تابان

پیمان

1403/3/16

کتاب جالبی بود . متاسفانه پیش میومد که داستان کشش خودشو تا حدودی از دست بده. و اینکه به طور محسوسی نقش جبهه غرب در اتفاقات افغانستان نادیده گرفته شده .در حالی که رمان در ذیل قصه این دو زن داره تاریخ معاصر افغانستان رو میگه. اینکه الان دارم این کتاب رو میخونم خودش حس عجیبی داره. کتاب داره با امید تموم میشه ، امیدی که منشا اون فتح افغانستان توسط آمریکاست ولی خوب الان میدونیم که بعد از تقریبا 20 سال باز طالبان به قدرت رسید.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.