شاهزاده کاسپین نوجوانداستانیفانتزی شاهزاده کاسپین سی. اس. لوییس و 2 نفر دیگر 3.9 31 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 53 خواهم خواند 13 خرید از کتابفروشیها ناشر قدیانی ، کتابهای بنفشه شابک 9789644178528 تعداد صفحات 282 تاریخ انتشار 1397/10/8 توضیحات کتاب شاهزاده کاسپین، مترجم امید اقتداری. پستهای مرتبط به شاهزاده کاسپین 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸 جای خالی قلب من 98 112 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین روژان صادقی 1403/4/16 از جلد قبلیش خیلی کمتر دوسش داشتم. تنها جاهایی که برام جالب بود سرگذشت کاسپین و فصل آخر بود. بقیش انقدر خسته کننده بود که از خیلی از جمله ها میپریدم! ولی I'm determined که تا آخر مجموعه بخونم تا ببینم چه اتفاقی میفته که ستاره انقد راجع به جلد آخرش بد گفته=)) 0 0 زهرا عباد 1403/4/8 از جلد اول (شیر ، کمد، ساحره) جذابتر بود. منتظرم جلدهای بعدی رو بخونم و اسرار نارنیا بیشتر برام روشن بشه. 0 1 محمدرضا خراسانی زاده 1403/1/24 در حالیکه تنها یک سال از بازگشت 4 برادر و خواهری که پادشاه و ملکه نارنیا بودند به زندگی خودشان در لندن گذشته، دوباره به نارنیا فراخوانده میشوند. اما متوجه میشوند که این 1 سال،در نارنیا سالهای زیادی گذشته و شرایط به کلی تغییر کرده است. شاهزاده کاسپین که برای نجات جان خود به سمت نارنیا فرار کرده، برای پیروزی در نبردی بزرگ از این 4 نفر درخواست کمک کرده و حالا همه با هم برای نجات نارنیا میجنگند. بسیار زیبا و جذاب و پرهیجان مخصوصا برای کودکان بزرگ و نوجوانان کوچک و بزرگسالان دارای کودک درون:) فیلم دوم نارنیا از روی این کتاب ساخته شده است. 0 8 فصل کتاب 1403/4/4 مجموعه ماجراهای نارنیا از هفت جلد مستقل بهوجود آمده که شما می تونید جلد ها رو به دنبال هم یا جدای از هم مطالعه کنید. کتاب شاهزاده کاسپین بسیار روان بود به نسبت جلدقبل پیچیدگی بیشتری داشت و در کل دوست داشتنی و سرگرم کننده. 0 1 ملیکا خوشنژاد 1401/12/23 جایی رو دوست داشتم که لوسی باید خواهر و برادرای بزرگتر از خودش رو قانع میکرد تا در جنگلی تاریک از راهی برن که ناشناخته بود، درحالی که فقط اون اصلان رو میدید و بقیه قادر به دیدنش نبودن. دقیقا شبیه ایمان داشتن بود. مهم نیست ایمان به چی. مهم اینه که همیشه باید به چیزی ایمان داشته باشی که نمیتونی ببینیش و حسش کنی. فقط باید اعتماد کنی، شاید گاهی به کوچکترین چیزا. 0 1 نیما اکبرخانی 1401/4/28 خیلی فوق العادهست و واقعا دارم ایام خوشی رو با جناب لوئیس سپری میکنم. حرف نداره، مناسب برای ۷ سال تا ۷۰۰ سال :))) زنده باد اصلان ! 0 0