موش ها و آدم ها
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
موش ها و آدم ها داستانی است درباره رویاهای دو کارگر فصلی و مهاجر که در رکورد بزرگ دهه 1930 کالیفرنیا در مزرعه یی به کار گمارده میشوند.در این مزرعه مناسبات بین کارگران مبتنی بر نوعی همدلی است و در رابطه ی کارگر و کارفرما آن چه به طریق برحسته یی به چشم می آید،ناخورسندی همین کارگران فصلی از مالکان مزارع است. دو شخصیت اصلی داستان،لنی و جورج دو کارگر ساده هستند که تنها تفاوت آن ها با دیگر کارگران این است که یکدیگر را به راستی دوست می دارند؛دوستی یی که در جهان فقر زده یی که هرکس در این اندیشه است گلیم خود را از آب بیرون کشد،به نظر شگفت انگیز می نماید.جورج،مردی کوچک اندام و چابک در مقابل لنی که همه حوادث داستان بر محور رفتار او در گردش است،مردی دست و پا چلفتی،تنومند و از نظر ذهنی عقب افتاده است.مهربانی بیش از حد لنی از یک سوی و حماقت و بی احتیاطی ها او از دیگر سوی باعث میشود خواننده نسبت به او احساس ترحم کند. موش در این رمان معنایی نمادین دار.نماد کارگران زحمت کشی که هم چون موش در چنگال کارفرمایان اسیرند و از زندگی نکبت بار خود ناراضی اند.عنوان داستان از یک شعر معروف رابرت برنز شاعر و ترانه سرای نامی انگلیسی گرفته شده که میگوید:چه بسیار نقشه های موش ها وآدم ها که نقش بر آب است.
پرفروش ترین کتاب ها برترین آثار تبدیل شده به فیلم و سریال ادبیات آمریکا فهرست برترین رمان ها در بریتانیا ادبیات اقتباسی ادبیات داستانی داستان تاریخی جایزه نوبل ادبیات پر بازدید ترین کتاب ها کتاب هایی که باید خوانده باشید پرفروش های ایران کتاب دهه 1930 میلادی ادبیات کلاسیک داستان درام سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید
بریدۀ کتابهای مرتبط به موش ها و آدم ها
نمایش همهیادداشتها
1401/5/7
1401/5/27
1401/2/25
از همین ابتدا بهتر است بگویم که داستان موش ها و آدم ها پایان خوشی ندارد و تراژدی محسوب میشود. پس اگر به دنبال مطاله داستانی با پایان خوش هستید خواندن آن را به شما پیشنهاد نمیکنم. اما شخصا آن را دوست داشتم و برایم تجربه متفاوتی بود. داستان آن درباره دو برادر است. یکی باهوش و لاغر اندام و دیگری درشت هیکل و قدرتمند اما شیرین عقل. این دو برادر رویای داشتن مزرعه شخصی خود را در سر میپرورانند و برای رسیدن به این رویا در مزرعه دیگران کار میکنند. اما همه چیز آنطور که انتظار دارند پیش نمیرود.
1401/2/14
1402/5/23
1401/3/18
مطمئنم بعد از سالهای سال، بعد از هزاران غروب خورشید و هزاران طلوع ماه، من هنوز عاشق لِنی خواهم بود:) یکی از بهترین کتابهایی بود که خوندم. از نشر علمی فرهنگی تهیه کردم و ترجمه خوبی داشت. با اینکه آخر داستان لِنی با اون وضع بد کشته میشه، اما حس غالب بر ما بعد از اتمام کتاب، غم نیست! و این یعنی هنر نویسنده. استاین بک بزرگ...
1403/5/5
تصویری حقیقی ولی تلخ از آمریکای ابتدای سدهی قبل، و مناسبات کارگری و سختیهایش و همراهی یکجوان تنها با مردی تنومند ولی کند ذهن که حتی در هنگام بروز لطافت روحیاش برای نوازش خرگوشها، ناخودآگاه با فشار زیا. باعث مرگ آنها میشود و این مسیر پایانی جز تباهی ندارد.
1401/9/24
1403/4/29